Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Football Manager 2013
Izbacuje i meni , ajde valjde će to patch neki riješit u toku ovih dana ..
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Hljebe dragi, stavio skidrow fm 13 da se skida.. skida sat vremena 1 %... Ostalo jos vremena godina i par mjeseci pise 
I kod mene je tako bilo, zajebi torrent, skini sa rapidsharea, skida po 100 kbps, imas linkove na skidrow stranicisoxx je napisao/la:Hljebe dragi, stavio skidrow fm 13 da se skida.. skida sat vremena 1 %... Ostalo jos vremena godina i par mjeseci pise
- mexy_whites
- Kontakt:
Dajte mi linkove, ja cu vam skinuti s RS i upload na moj dropbox pa skidajte najbrze sto moze 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- pintol_TM87
- Kontakt:
preko rs se skine za 2 sata max..zavisi od brzine neta..hattab je napisao/la:I kod mene je tako bilo, zajebi torrent, skini sa rapidsharea, skida po 100 kbps, imas linkove na skidrow stranicisoxx je napisao/la:Hljebe dragi, stavio skidrow fm 13 da se skida.. skida sat vremena 1 %... Ostalo jos vremena godina i par mjeseci pise
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Haj posalji neko na pm ak nije frka. ( link fm-a na rsu )
ovaj fm stvarno ima svojih bubica, i tek ce doci na svoje nakon jednog ili dva patcha...ne mogu da shvatim da me nakon ovakvih utakmica naguzi frankfurt koji je 9ti...stvarno mi ne ide u glavu J*** im mater bugovsku....

U ovakvim trenutcima ja najcesce izbrisem sejv, odma mi opadne volja za igrom, isto ko kad svrsis pa se spusti, isti osjecaj potpunoneo je napisao/la:ovaj fm stvarno ima svojih bubica, i tek ce doci na svoje nakon jednog ili dva patcha...ne mogu da shvatim da me nakon ovakvih utakmica naguzi frankfurt koji je 9ti...stvarno mi ne ide u glavu **** im mater bugovsku....
-
gojzerica
- Kontakt:
Ti imaš original?
- zivojinmiric
hahahaah vidi neo babo već sezonu privodi kraju a mi se vamo koprcamo nismo ni instalirali još ccc

Ma ja, original...vec sam im prijavio 10tak bugova..ima stvarno opasnih
Ne isplati se igrati jos do prvog patcha nikako...
Posto sam ja skoro poceo igrati FM.neo je napisao/la:Ma ja, original...vec sam im prijavio 10tak bugova..ima stvarno opasnihNe isplati se igrati jos do prvog patcha nikako...
Jel patch oni prave? Tj ti sto su i igricu napravili?? Ili?
Jep, SI (siega games koji je proizvodjac igre) treba izbaciti patch uskoro, no nakon patcha mora ici novi crack sto nekada zna potrajati. Npr fm2012 patch 12.0.4 za crack se cekalo i par mjeseci.....
Ja evo čekam još nekih 30-ak minuta da mi se skine pa da igram... Svakako me leđa bole pa ću večeras vjerovatno provest pored kompa i **** majke i slavit uz FM13 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mozda te obraduje na prvi pogled, no odmah ces vidjeti koliko je FM nerealan : ( Wenger poludio...GunnerS je napisao/la:Ja evo čekam još nekih 30-ak minuta da mi se skine pa da igram... Svakako me leđa bole pa ću večeras vjerovatno provest pored kompa i **** majke i slavit uz FM13

Jbg... Nekad i on mora to, ako ništa nego na FM-u 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Instalirao, probao... igra pada svako malo (do cracka je), ipak ce se jos morati pricekati da skidrow napravi bolji crack... valjda ce to ubrzo biti 
Dok ne izađe patch kako treba, radi se na ušminkavanju FM-a
Logosi, dresovi, skinovi, itd.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- supersonic83
- Kontakt:
Koji facepack koristis? Ja imam stari panini, a sad bas skidam sortitoutsi zato sto vidim da stalno dodaju update.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.