FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naporan, a i ne kliknem na opciju pošalji post, već tvoj odgovor stoji.
PS Nedo Bog da sam ti brat.Zdra'o !
DRUG NEBI TI PUNCA
HZ_ilidzaa je napisao/la:Od mene jedan![]()
[youtube][/youtube]

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Naporan, a i ne kliknem na opciju pošalji post, već tvoj odgovor stoji.
I ako jeste davno napravljena i "pustena u javnost" ova parola je sasvim ok odgovor a ako je ovo prvi put da ste je zakacili onda ova parola ima jos vecu "vrijednost".
-
- Kontakt:
nemojte tako,da nema ovih suludih skretnichara bilo bi monotono,uz vas smo,nemojte pokleknuti,ochvrsnuo vas je ovaj poraz realno. vvvbk
- champions1921
Vise se vi pojedoste sto ste nadglasani na sred lavoramirsonii je napisao/la:Pa naravno, prije derbija su srali o nekoj dominaciji na dva fronta, oni su kao sila, mi smo 6-8 kola tu a onda preuzimaju oni, ne mozemo im nista na derbiju, Said papak, Zeba tehnicar bolji, majstor..Sarajevo1946 je napisao/la:Moram konstatovati, da i uz sav napor da to prikriju, navijači Željezničara su duboko pogođeni ovim porazom.![]()
Al fkt.
Isto tako, odavno ni sa naše strane nije bila ovako dobra zajebancija.Generalno je nije bilo toliko, jer evo, tek sad se pomalo vraća taj sjaj derbiju i stvarno moramo ovo pohvaliti i nastaviti ovim putem.
Nama je važno pobjedu iz derbija potvrditi u Lukavici, toga moraju biti svjesni i igrači.![]()
Medjutim sad muda svoje pojedose sto su ista pricali pred derbi, a neka sto meni bas lijepo.

BUDI ŽELJO !!!
Svaki put ista prica al bas
kad vi pobjedite to se digne do nebesa,a mi pricamo o brojnosti. Kad mi pobjedimo mi se dignemo do nebesa,a vi pricate o brojnosti,navijacima. Dodje izlazak vani i onda nam velikan Zeta POKAZE gdje se zapravo nalaze nasi klubovi ! (Maribor ne mogu uzet jer ako pariraju Totenhemu i drugim dobrim ekipama nije cudo pa su nas samljeli) i tako to ide iz godine u godinu .... 

Željeznicar za život cijeli !
Sklon sam alkoholu, nisam pio to nikad ne radim - je l' igra sutra u Kupu ili ste slobodni ovo kolo?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- moustapha
- Kontakt:
Danas utorak, a tebe jos uvijek boli poraz u derbiju.avlami97 je napisao/la:Sklon sam alkoholu, nisam pio to nikad ne radim - je l' igra sutra u Kupu ili ste slobodni ovo kolo?

#divovi
Sklon sam alkoholu, nisam pio to nikad ne radim.moustapha je napisao/la:Danas utorak, a tebe jos uvijek boli poraz u derbiju.avlami97 je napisao/la:Sklon sam alkoholu, nisam pio to nikad ne radim - je l' igra sutra u Kupu ili ste slobodni ovo kolo?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Strasti se malo smirile, i sve u svemu ovaj 100. jubilarni će dugo da ih boli
Raja na poslu i komšije željovci hodaju spuštene glave a u zadnja tri dana ih odjednom ne zanima fudbal , ili barem , kao ne zanima ih naša liga
, a prije utakmice su nosom parali oblak i već uveliko pričali kako će nas razbiti. Lijepo ih je gledati tako pokunjene i slušati kako pričaju o prirodi umjesto o fudbalu 

Raja na poslu i komšije željovci hodaju spuštene glave a u zadnja tri dana ih odjednom ne zanima fudbal , ili barem , kao ne zanima ih naša liga

Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 06 nov 2012, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...
Svemu će probati da te nauče. Možeš naučiti da izgovaraš laž kao istinu...
Nastavite praviti demografsku sliku i dalje dobro računate i logika vam je dobra vidim. Kako čovjek kad izgubi u derbiju traži razlog bilo kakav za njega da se uhvati.
Za kraj samo da kažem
za sve ti hvala amawe
@ avlami izgleda da nisi sklon psihijatru i leksilijumima ?
Nastavite praviti demografsku sliku i dalje dobro računate i logika vam je dobra vidim. Kako čovjek kad izgubi u derbiju traži razlog bilo kakav za njega da se uhvati.
Za kraj samo da kažem
za sve ti hvala amawe
@ avlami izgleda da nisi sklon psihijatru i leksilijumima ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
eto pobijedili ste na derbiju i sta s tim ???powerplay je napisao/la:Strasti se malo smirile, i sve u svemu ovaj 100. jubilarni će dugo da ih boli![]()
Raja na poslu i komšije željovci hodaju spuštene glave a u zadnja tri dana ih odjednom ne zanima fudbal , ili barem , kao ne zanima ih naša liga, a prije utakmice su nosom parali oblak i već uveliko pričali kako će nas razbiti. Lijepo ih je gledati tako pokunjene i slušati kako pričaju o prirodi umjesto o fudbalu
kad osvojite neki trofej javite se,a do tada cao cao vozdrica...

- adriano_leite
- Kontakt:
Jos boli a?arelinho je napisao/la:eto pobijedili ste na derbiju i sta s tim ???powerplay je napisao/la:Strasti se malo smirile, i sve u svemu ovaj 100. jubilarni će dugo da ih boli![]()
Raja na poslu i komšije željovci hodaju spuštene glave a u zadnja tri dana ih odjednom ne zanima fudbal , ili barem , kao ne zanima ih naša liga, a prije utakmice su nosom parali oblak i već uveliko pričali kako će nas razbiti. Lijepo ih je gledati tako pokunjene i slušati kako pričaju o prirodi umjesto o fudbalu
kad osvojite neki trofej javite se,a do tada cao cao vozdrica...

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
- Kontakt:
Ni 3 dana poslje ste niste smirli....

- Ultras1921
- Kontakt:
Ja sam smiren od pocetka. Poraz me nimalo nije zabolio jer sam tek sad svjestan koliko smo bolji
Vi nama jezite 3 boda, mi vama 3 titule

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
Ultras1921 je napisao/la:Ja sam smiren od pocetka. Poraz me nimalo nije zabolio jer sam tek sad svjestan koliko smo bolji![]()

-
- Kontakt:
Uh jbt, kolko Rengers titula bjezi Realu...Ultras1921 je napisao/la:Ja sam smiren od pocetka. Poraz me nimalo nije zabolio jer sam tek sad svjestan koliko smo bolji![]()
STA CE DRUZINA S USKE PRGUE KRAJ DVIJE TITULE IZ BIVSE JUGE
Opet ste navalili da zbrajate kruške i jabuke, babe i žabe.samosarajvo je napisao/la:Uh jbt, kolko Rengers titula bjezi Realu...Ultras1921 je napisao/la:Ja sam smiren od pocetka. Poraz me nimalo nije zabolio jer sam tek sad svjestan koliko smo bolji![]()
STA CE DRUZINA S USKE PRGUE KRAJ DVIJE TITULE IZ BIVSE JUGE
- Bata_Barata
- Kontakt:
Ma tema vicoteka !
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Nije ni dobro ove kone pobjediti,auuuuu kako smaraju.
Brate imate vise titula,bolji ste ,daj malo popustite. 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, benko21, bhfanatic14, Bing [Bot], Confiance, Dave, DzemoSmjecanin, laznokrilo, macahz, N3R3D, Napapijri, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Posejdon, propoklopac, roccosiffredi, Rodman, TETRAPAK, UltraSa46, Vanja8 i 207 gostiju.