Bata_Barata je napisao/la:Pa je.bo vas dan kako nebi bio euforican. Jestel vi dobri ? Izgleda ovdje bas ali bas gomila deb.ila koji veze o zivotu nemaju. Cuj SArajelijeTM kae razmisljas ko pitar

Druze jesil ti dobar ?
Halo osvajaci smo duple krune, sa nevidjenom dominacijiom. I da ne budem euforican. Meni da misljenje promjeni poraz od njanja? Nikad u zivotu ! 1000000% sam uvjeren da cemo osvojiti duplu krunu. Haj neka mi neko napise 2 razloga zasto to nebi bilo !
Izgleda vas vecina jedva i doceka los rezultat da mi mogla dr.kati **** po forumu !
Pa jest,jarane,to su njihove recenice,bez ljutnje...
dobro kazes,osvajaci smo duple kune,to je prosla godina,prosla sezona,a ovo sad nova. Nema veze s tim poraz od njanja,hebo njih,nisu bolji samo su imali vise srece,oni nisu bitni,bitni smo mi.
Poenta svega je to da je ova ekipa nakon prosle sezone i nakon sto je ostala na okupu izuzev nieme,trebala jesti sve pred sobom,trebali su se uklopiti zeba i bekric da budu najjaci tandem lige,trebalo je tu jos mnogo stvari krenuti na bolje,a jel se sta ostvarilo od toga,nije.
istina,drugi smo,vecinom pobjedjujemo,ali realno,kroz iglene usi. Svasta je ove godine potrefilo zelju,od navijackih bojkota,preko maribora,ostavke zuje,propalih ponuda za transfere,kazni,praznih tribina i cega sve ne,dobro smo ikako drugi.
Ja sam uvjek optimista i u zivotu i oko svega,al realni optimista,s razlogom,a trenutno u zelji ne vidim razlog da budem optimista,jer mi nakon maribora i tog nekog,recimo "pada",ne napredujemo,nego stagniramo,a sreca pa je i ta stagnacija dovoljna za ovo sto sad imamo.
postujem ja drug amarov rad i sve oko njega,ali nije to vise onaj amar koji je.be sve od do kad se lose igra ili pravi mudre izmjene ili pali reflektore poslje lose odigranih utakmica da se trci za kaznu...
evo vidi npr,nas napad koji je izgledao ovako...
----------------------selimovic--------------------------
zeba------------------bekric--------------------brkovic
--------------svraka--------------------------------------
...je dobio svaku utakmicu,koju su ovako igrali i to sa vise golova,svi vide to osim onih koji treba da vide. reci mi ti sta je tu problem?
ako treba prodati svraku,jamaka,adila i koga jos,neka kazu,bar da znam sto se nerviram,a ne ovako,svaka tekma patnja.
htio neko priznati ili ne,ako se ubrzo sta,ne da promjeni,nego okrene naglavacke ova sezona ce nastaviti potsjecati na onu 10/11 kad smo uzeli kup a zijanili titulu.
Jezik ja pregrizao za ovo i da bog da prvi ne bio u pravu