NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
jbg nisterlo pade ti na poluvremenu
Niste humani ni jedni ni drugi,gde ste nasli danas da se raspucateacovic1 je napisao/la:Pao si jer je 2-1.nisterlo je napisao/la:Ma nemojte preokrenuti vec prekiniteimam 0-2 gola

jbg sto nisi pito, ovo je danas bilo za ocekivat al ne bas na poluvremenu, ja sam puko keca
A što ne pitaš?Ubila se ova utakmica za oba daju gol.nisterlo je napisao/la:Niste humani ni jedni ni drugi,gde ste nasli danas da se raspucateacovic1 je napisao/la:Pao si jer je 2-1.nisterlo je napisao/la:Ma nemojte preokrenuti vec prekiniteimam 0-2 gola
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Još da im je realizacija na nivou, ionako su slabe obrane u našoj ligi generalno, parao bi ti listić nakon 20 min
Sretno i Zmajevima i Plemićima u nastavku utakmice

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma gde slabe odbrane,mislim da je Zrinjski 7 od 8 gostovanja odigrao 0-2?zizu1991 je napisao/la:Još da im je realizacija na nivou, ionako su slabe obrane u našoj ligi generalno, parao bi ti listić nakon 20 min![]()
P.S Ne mogu parati listice(kladim se online)

Govorim generalno za naše uslove, al trebao si pratiti i Zvijezdinu formu, eto protiv Veleža su u kupu igrali tekme na strani 2 gola, kući 3, uvijek padaju golovi, a da su naši napadači imalo sposobniji, ihh
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ajmo jos 2 u drugom i eto pulufinala
.

ova sezona i ona po efikasnosti, razlika k'o nebo i zemlja, jer ove konačno zabijaju kako bog zapovijeda, može i mora još bolje, ali ide nekako na bolje, a ako se sjećaš, a sjećaš se da smo se prošle sezone patili k'o niko, ove sezone je to malo bolje.....zizu1991 je napisao/la:Govorim generalno za naše uslove, al trebao si pratiti i Zvijezdinu formu, eto protiv Veleža su u kupu igrali tekme na strani 2 gola, kući 3, uvijek padaju golovi, a da su naši napadači imalo sposobniji, ihh
Kakav je ovaj Vehabovic ?
Frajer ima zabranu ulaska u MostarEdvin_Mg je napisao/la:Kakav je ovaj Vehabovic ?
3:1 za nas
Cuj jel to sto je velezu dao 2 gola, ja mislim da mu je to vrhunac karijere, ko je sad dao golove za nas, na mobitelu sam pa nevidim pocetnu stranicu
sAVIĆTkanton je napisao/la:Cuj jel to sto je velezu dao 2 gola, ja mislim da mu je to vrhunac karijere, ko je sad dao golove za nas, na mobitelu sam pa nevidim pocetnu stranicu
Vehabović

Pandža
i izgleda opet će Pandža
Edvin_Mg je napisao/la:Kakav je ovaj Vehabovic ?
mi mu se smijali, a izgleda zna davati golove, došao iz Maglaja kao veliki talenat (25 godina), bio tema za sprdačinu u pripremama i prvim utakmicama, a sad se on sprda
Baš me interesira regularnost kupa hoćel bit u Mostaru otimačineseven je napisao/la:sAVIĆTkanton je napisao/la:Cuj jel to sto je velezu dao 2 gola, ja mislim da mu je to vrhunac karijere, ko je sad dao golove za nas, na mobitelu sam pa nevidim pocetnu stranicu
Vehabović![]()
Pandža
i izgleda opet će Pandža
e je.b.iga, kup je uvijek bio puno regularnije takmičenje od prvenstva, ne vidim razloga da ko šta otimamaksi je napisao/la:Baš me interesira regularnost kupa hoćel bit u Mostaru otimačineseven je napisao/la:sAVIĆTkanton je napisao/la:Cuj jel to sto je velezu dao 2 gola, ja mislim da mu je to vrhunac karijere, ko je sad dao golove za nas, na mobitelu sam pa nevidim pocetnu stranicu
Vehabović![]()
Pandža
i izgleda opet će Pandža
jbg 3:2
Šteta..Imali ste prolaz u rukama..dilber je napisao/la:jbg 3:2

Zadnja izmjena: Brcko87, dana/u 06 nov 2012, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
ovaj drugi go za prolaz zrinjskog dalje...dilber je napisao/la:jbg 3:2
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.