Ja sam uvjeren da mozete u ovom dvomecu proci dalje. Ovo je fakticki za vas dvomec koji vam najbrzim putem moze donjeti izlazak u Evropu. Zapnite, dajte sve od sebe...jer ako izbacite ove to je skoro da ste jednom nogom u Evropi dogodine.

Oklen si ti dječko?Vamos je napisao/la:Sretno Olimpik u srijedu.
Ja sam uvjeren da mozete u ovom dvomecu proci dalje. Ovo je fakticki za vas dvomec koji vam najbrzim putem moze donjeti izlazak u Evropu. Zapnite, dajte sve od sebe...jer ako izbacite ove to je skoro da ste jednom nogom u Evropi dogodine.
Puno ŠEIKA je zainteresovano da kupu OLIMPIC,ali je sve u rukama g.Gracica -neznam koliko je za taj DIL,ali kod njega SVE MOŽE i SVE NE MOŽE,,,,,,videcemo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,redarmy0 je napisao/la:Jel' istina da neki seik kupuje Olimpic?
Ja neću reći ništa o tome, jer i ne znam ništa. Nego zašto se meni čini da se ti svađaš sam sa sobom. Ti i Pabizo recimo, se svađate sami sa sobomAnceloti je napisao/la:Ma kakvi sponzori kakav Seik sve je izmisljeno !!! Ba glupa reklama Nijaza !!!
Gdje vi igrate sutra???Vamos je napisao/la:Sretno Olimpik u srijedu.
Mi igramo revanš sa Ljubom Aličićem imate li pametnije šta da smislite ?scorpion je napisao/la:Gdje vi igrate sutra???Vamos je napisao/la:Sretno Olimpik u srijedu.
Ja se ne svadjam sam sa sobom---ivane balicu,,,,,navedi neki primer bolan,pa ako je tako da se ja malo preispitam gde to ja griješm.ivan.balic je napisao/la:Ja neću reći ništa o tome, jer i ne znam ništa. Nego zašto se meni čini da se ti svađaš sam sa sobom. Ti i Pabizo recimo, se svađate sami sa sobomAnceloti je napisao/la:Ma kakvi sponzori kakav Seik sve je izmisljeno !!! Ba glupa reklama Nijaza !!!![]()
I sutra iz sve snage. Ugostiti komšije, i šta nam Bog da na terenu. Moram reći, ali imam osjećaj da sutra pogađa Škoro.
ovo ti je isto da si prognozirao Celitc - Barcelona 2 : 0 (Mišn impasbl)PES2012 je napisao/la:Olimpic 2 : 0 Zeljeznicar ..
Mislim da ce tako sutra biti .. Onaj Fejzic svaku utakmicu protiv Zelje igrac utakmice tako da nece go 100 % primit .. A zabit ce ga Alen i Karic !
pabizo je napisao/la:Ja se ne svadjam sam sa sobom---ivane balicu,,,,,navedi neki primer bolan,pa ako je tako da se ja malo preispitam gde to ja griješm.ivan.balic je napisao/la:Ja neću reći ništa o tome, jer i ne znam ništa. Nego zašto se meni čini da se ti svađaš sam sa sobom. Ti i Pabizo recimo, se svađate sami sa sobomAnceloti je napisao/la:Ma kakvi sponzori kakav Seik sve je izmisljeno !!! Ba glupa reklama Nijaza !!!![]()
I sutra iz sve snage. Ugostiti komšije, i šta nam Bog da na terenu. Moram reći, ali imam osjećaj da sutra pogađa Škoro.
pabizo je napisao/la: Ja se ne svadjam sam sa sobom---ivane balicu,,,,,navedi neki primer bolan,pa ako je tako da se ja malo preispitam gde to ja griješm.
Volim da pobjedimo sutra a ja cu se preispitat ali mislim da Anceloti unosi zabunu u našim redovima ali ce vrijeme pokazat ko je ko- VOZDRA i naprijed VUKOVI a mislim da ce biti 2-1 za OLIMPIC a sudac ce iskljucit jednog jako bitnog nogometaša Željehearts je napisao/la:pabizo je napisao/la: Ja se ne svadjam sam sa sobom---ivane balicu,,,,,navedi neki primer bolan,pa ako je tako da se ja malo preispitam gde to ja griješm.
Preispitaj se ti svakako dok ti on ne navede primjer.
Sretno sutra Vukovi
šta ima propagandaistok1987 je napisao/la:naravno da bih volio da sutra uzmete košpe ali se bojim da tata neče dozvoliti 2 kixa zaredom
znači,čuvajte se njihovog več legendarnog lopovluka po koje su nadaleko poznati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.