[youtube][/youtube]
Cleveland Cavaliers
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- adriano_leite
- Kontakt:
Uncle Wes i Uncle Drew hahaha, Kevin Love je Uncle Wes, koji kraljevi jbt haha.dr.van nostrand je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Eh kako bi ih bilo lijepo vidjeti u dresu Cavsa zajedno "kao po ove stare dane"
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mr. Clutch, postigao posljednjih 13 poena za Cavse. Bit ce MVP makar jednom u svom zivotu, ubijedjen sam u to.
Mr. Clutch, postigao posljednjih 13 poena za Cavse. Bit ce MVP makar jednom u svom zivotu, ubijedjen sam u to.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- majestic24
- Kontakt:
Hahahahaahahaha..koji ludjaci. Svaka cast onome ko je osmislio ovu reklamu
Nego,bilo bi ih zanimljivo gledati zajedno....sigurno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma budale, kaze Irving da je Love presmijesan kao starac, cak prica i sale na starinski nacin koje ni Irvingov otac najbolje ne razumije iako je starmajestic24 je napisao/la:Hahahahaahahaha..koji ludjaci. Svaka cast onome ko je osmislio ovu reklamu
Nego,bilo bi ih zanimljivo gledati zajedno....sigurno
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- majestic24
- Kontakt:
Love se sigurno zayebo sto je potpisao novi ugovor.adriano_leite je napisao/la:Ma budale, kaze Irving da je Love presmijesan kao starac, cak prica i sale na starinski nacin koje ni Irvingov otac najbolje ne razumije iako je starmajestic24 je napisao/la:Hahahahaahahaha..koji ludjaci. Svaka cast onome ko je osmislio ovu reklamu
Nego,bilo bi ih zanimljivo gledati zajedno....sigurno. Joj imacemo cap space, kada bi zajedno igrali to bi bilo strasno. Nadam se da ce neki FA kvalitete Lovea potpisati za Cavse u blizoj buducnosti.
Evo liste koje slobodan iduce ljeto
http://www.hoopsworld.com/2013-nba-free-agents/
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- adriano_leite
- Kontakt:
I vise se nego zajebao, ali meni je Irving jak, jbt. dosao sa Kevinom na reklamu, posto mu je iznenadjenje bilo s kim snima, a onda kada su pricali, Irving mu pricao o Clevelandu, o timu, o navijacima, o treninzima, o treneru i o Gilbertumajestic24 je napisao/la: Love se sigurno zayebo sto je potpisao novi ugovor.
Evo liste koje slobodan iduce ljeto
http://www.hoopsworld.com/2013-nba-free-agents/
Sto se tice FA, mislim da postoje velike sanse da dodje Mo Williams, on voli Cleveland, Cleveland njega voli, kako bi bilo mocno da nam on sa klupe ulazi kada Kyrie odmara ili da igra sutera kada Waiters odmara uh. Drugi koji bi mogao doci je Big Al ili Bynum, a da bi AV trebao biti trejdan za neke pikove i mlade igrace do trade deadlinea.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
pa piše written and directed by irvingmajestic24 je napisao/la:Hahahahaahahaha..koji ludjaci. Svaka cast onome ko je osmislio ovu reklamu
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije 100% jer je u jednom razgovoru nakon treninga rekao kako je pozvan na snimanje reklame i nije znao o kojem gostu je rijec i nije znao da ce biti Uncle Wes tu, barem je tako izjavio nakon snimanja reklame.azTer je napisao/la:pa piše written and directed by irvingmajestic24 je napisao/la:Hahahahaahahaha..koji ludjaci. Svaka cast onome ko je osmislio ovu reklamu
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ma ne, logično je da pepsi ima ruke u ovom, sigurno/očito je to njihova kampanja, ali nije mi jasno što to piše. evo opet sam pokrenuo prvi dio, isto to piše, s tim da je producent neka angie revell 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dan Gilbert @cavsdan
.
Koji kralj je Gilbert majko milaHey @cavs fans, fell asleep.Just woke up & saw we won! Fantastic.One question: How did our backcourt do tonight? @KyrieIrving @dionwaiters3
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
“If we come to play every single night, I feel like we can play with the best of them on both ends of the floor,” Irving said. “We have the aggressiveness. We have the confidence. Whether anybody else believes it doesn’t matter. It’s just about us, everyone in the Cavaliers organization, believing in ourselves. I believe we are a playoff team.”
“Hopefully we can make the playoffs,” Waiters said. “We want to achieve that. We have to work our way up to that next level. That’s the main thing. For us to do that, it’ll take hard work, dedication and sacrifice. Everybody has one goal in mind and that’s to make the playoffs. We’re young, but we’re going to do whatever it takes to get there and keep building off of each other. Hopefully we can get there.”
“Hopefully we can make the playoffs,” Waiters said. “We want to achieve that. We have to work our way up to that next level. That’s the main thing. For us to do that, it’ll take hard work, dedication and sacrifice. Everybody has one goal in mind and that’s to make the playoffs. We’re young, but we’re going to do whatever it takes to get there and keep building off of each other. Hopefully we can get there.”
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
U toku tekme Scotta je CP3 pitao zasto me djecak (Irving) vise ne brani
a Scott kaze pa brani te djecak samo isprobavamo sve
a onda CP3 kaze, mene si pustao da branim sve, nisi me stedio hahahha. Scott kaze kako je lijepo vidjeti tu komunikaciju po prestanku profesionalne saradnje u NOH. Medjutim, vrlo dobar posao Scott radi sto je sakrio Irvinga u defanzivi, jer mu je trebao svjez sa ofanzive, pa je stavio Alonza Geea na Paula, dok je KI cuvao Butlera. Vjerovatno kada se bude igralo protiv dinamicnih playmakera, vidjecemo nesto poput ovoga, gdje KI cuva krilo dok Zo cuva playmakera, jer kako sam Zo kaze, na treninzima cesto brani Irvinga. Scott je prezadovoljan sto mu Zo moze cuvati 3 pozicije. GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj ljepote gledati intervjue s treninga Cavsa, evo Gee dok je pricao, Irving se sunjao, zadirkivao ga, a nakon treninga i utakmica izgleda da Irving pravi smicalice
, CJ Miles ga trznuo, Irving ga loptom pogodi, na kraju Gee ode da ganja Irvinga da mu se osveti hahahaha. Gee kaze uvijek moras pratiti Irvinga jer nikad ne znas sta ce uraditi, dok se na parketu ipak moze opustiti
. Raspolozenje na nivou, moral na nivou, velika ekipa je u stvaranju. Kako je lijepo kada se nesto tako specijalno desava pred tvojim ocima. GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
gotta love the enthusiasm xD
inace ceka se ovo : " onclick="window.open(this.href);return false;
inace ceka se ovo : " onclick="window.open(this.href);return false;
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- adriano_leite
- Kontakt:
Izgubimo smo 10 razlike, medjutim bez dva vrlo vazna covjeka, AV-a i Zellera. Irving bio strasan, dok je Waiters imao solidnu tekmu. Suludo je bilo ocekivati pobjedu bez tako dva vazna igraca, jbg ipak mi nemamo tu sirinu, a da smo imali Zellera ili AV-a, ubijedjen sam da bismo ovo dobili. GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Odlicno prvo poluvrijeme Cavsa, iako smo izgubili prednost igramo sasvim dobro i pametno. Scola, Gortat i Beasley odlicno zatvoreni, dok kod nas dobra partija svih igraca koji su bili na parketu, osim CJ Milesa koji je fulio 3 suta. GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Dion is on fire! GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Izgubismo, ali dobra igra nasih momaka. Sudije dale vjetar u ledja Sunsima da smanje vodstvo i povedu, zaista nevjerovatno kako sudije mogu da shebu neki tim. GO CAVS GO!
Dion, A.V. i Boobie odlicni, vrlo dobri su bili Irving i Gee.
Dion, A.V. i Boobie odlicni, vrlo dobri su bili Irving i Gee.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.