Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ti si neki kompleksas veliki.Sveti je napisao/la:Pomalo sam i barcelonu simpatisao dok je bila predvođena Rivaldom, ono bili su mi jako drag klub. valjda jer nije bilo toliko padavičara i glumaca u njoj kao danas, i nisu joj sudili svaku drugu utakmicu sudije koje sude njima pa se nakon te utakmice izgube.
a sta su ronaldo,di maria,pepe,marcelo - zar i oni nisu padavicari?
A ti prvo pa muško,mogo si se vala i neklonjirati
Takvih padobranaca ima ovdje za izvoza.Čuj ti malehnog.Pizzde iz som i serem ekipe su nenadhebive u glumi i prevarama na terenu zato briši dok nismo pips donijeli...
Takvih padobranaca ima ovdje za izvoza.Čuj ti malehnog.Pizzde iz som i serem ekipe su nenadhebive u glumi i prevarama na terenu zato briši dok nismo pips donijeli...
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja sam za tu Barsu navijao, onu koja je imala raznih problema, i nešto kasnije Ronaldinjovu, zbog najljepšeg fudbala.... Ovu sad onako niti volim niti mrzim... Svejedno mi je, ne volim taj dosadni fudbal...Sveti je napisao/la:Pomalo sam i barcelonu simpatisao dok je bila predvođena Rivaldom, ono bili su mi jako drag klub. valjda jer nije bilo toliko padavičara i glumaca u njoj kao danas, i nisu joj sudili svaku drugu utakmicu sudije koje sude njima pa se nakon te utakmice izgube.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sjećam se jednom na TopGol-u, ako možda znaš(a znaš sigurno) ona sportska emisija na našem programu što je do skoro bila, gledao sam utakmicu barce kada su dali gol penala za pobjedu, ali je sudija naknadno nakon istog gola, konsultovao se sa pomoćnikom te poništio i penal i gol jer odbrambenog igrača je lopta pogodila u rame ne u ruku. Tad sam ko klinjo to gledo, i sjećam se da mi je bilo žao jer nisu pobijedili, ali su imali strašnu ekipu. Kasnije kada dolazi Ronaldinho, ponovo osjećam afinitet prema timu, jer isti donosi postavlja novu stepenicu u tehničkom fudbalu, te sam ga simpatisao jer je svaki put bio nevjerovatno vedar i raspoložen. A to ti dovoljno govori zažto mi je današnja Barcelona omrznula.DANTES je napisao/la:Ja sam za tu Barsu navijao, onu koja je imala raznih problema, i nešto kasnije Ronaldinjovu, zbog najljepšeg fudbala.... Ovu sad onako niti volim niti mrzim... Svejedno mi je, ne volim taj dosadni fudbal...Sveti je napisao/la:Pomalo sam i barcelonu simpatisao dok je bila predvođena Rivaldom, ono bili su mi jako drag klub. valjda jer nije bilo toliko padavičara i glumaca u njoj kao danas, i nisu joj sudili svaku drugu utakmicu sudije koje sude njima pa se nakon te utakmice izgube.
naprijed rejal
Veceras hendikep.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Teski su SVABI drama, al imam CR da to rijesi sa dva gola i to je to

Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.
Vinston Cercil
Vinston Cercil
Mislim da ćemo ih dobit barem 2 razlike. (2:0 ili 3:1)
evo naso sam na ovoj stranici prenos pa ako neko nema na TV nek gleda bar ovako VELIKU POBJEDUUUUUU
http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/ POzdrav i sa srecom veceras odo ja

http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/ POzdrav i sa srecom veceras odo ja
Fanatik je osoba koja ne može promeniti mišljenje, a ne želi promeniti temu razgovora.
Vinston Cercil
Vinston Cercil
Casillas; Ramos, Pepe, Varane, Arbeloa; Xabi, Modric, Di María, Özil, Cristiano e Higuaín.

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 06 nov 2012, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ocekujem 3 boda veceras.
Borusija jest nezgodna,ali domaci teren je domaci teren,plus cinjenica da BVB nije pobjedio u gostima (evropska takmicenja) jos od 2003,a Real posljednjih 7 utakmica kuci dobio uz 24 (cini mi se) postignuta gola,tako da...
Zadovoljan sam sastavom.
Borusija jest nezgodna,ali domaci teren je domaci teren,plus cinjenica da BVB nije pobjedio u gostima (evropska takmicenja) jos od 2003,a Real posljednjih 7 utakmica kuci dobio uz 24 (cini mi se) postignuta gola,tako da...
Zadovoljan sam sastavom.
pa sta vam radi ovih 70-tak hiljada navijaca..mrtva tisina ..samo se "zuti" cuju..ja navijaca i g o v a n a.. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
a eto spanija je poznata po velikom navijanju pa su sad madridisti podbacili :smma_hz je napisao/la:pa sta vam radi ovih 70-tak hiljada navijaca..mrtva tisina ..samo se "zuti" cuju..ja navijaca i g o v a n a..
E znači gledam i ne vjerujem kako levatski ispadamo u obrani, znači primamo 2 ista gola. Pa ovo je nevjerovatno. Šta rade ova 2 levata u obrani, gdje izljeću na 40 metara skakat kad ne znaju dobiti duel. A nek idu u pm
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Plus Arbeloa (majke mu ga nabijem) kasnio ko zeljeznica BiH kod oba gola.Toxicity je napisao/la:E znači gledam i ne vjerujem kako levatski ispadamo u obrani, znači primamo 2 ista gola. Pa ovo je nevjerovatno. Šta rade ova 2 levata u obrani, gdje izljeću na 40 metara skakat kad ne znaju dobiti duel. A nek idu u pm
Dan te jeb'o ljudi nam ne daju nista da radimo. Ne moze se protiv ovih svaba, boli njih qrac sto igraju protiv Reala.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dortmund zasluženo vodi.
Pretrčali su 6 kilometara više, odlično stoje u veznom redu, a u napadu su napravili (osim golova) još 2 dobre akcije, no Iker je odbranio.
Ronaldo.
Nadam se da će se probuditi u 2. poluvremenu, ako ništa zbog mog tiketa.
Uz odbranu (eto, izdvojićemo Pepea čisto zbog gola), Ronaldo je najgori na terenu. 
Pretrčali su 6 kilometara više, odlično stoje u veznom redu, a u napadu su napravili (osim golova) još 2 dobre akcije, no Iker je odbranio.
Ronaldo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A ono malo kroz sredinu , stati na loptu , postaviti trougao i razmijeniti par pasova.
jok . samo svijece iza ledja odbrane k´o da smo **** Stoke Citi.
jok . samo svijece iza ledja odbrane k´o da smo **** Stoke Citi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
a obrane majko mila koji levati
kapa dole vareneu za intervenciju malo prije , sve ostalo dno dna ¨!!!
kapa dole vareneu za intervenciju malo prije , sve ostalo dno dna ¨!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.