Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

don Ciro
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la don Ciro » 10 okt 2009, 06:46

Emir_tm87 je napisao/la:mislim da trenutno ne treba ici iz lyona, bar jos godinu-dvije,a posebno ne u manchester city... jer oni ce sad kupovati dosta igraca..pa mozda cak bude i na klupi...u lyonu igra u prvoj postavi,lyon igra u ligi prvaka a miralem ima samo 19 godina ...sta mu jos treba??? iako bude prelazio negdje spanska liga je idealna za njega...
Ma kakvi sada su tek u Lyonu vidili kakav je to dijamant mada su napocetku sumnajli da ga posude,al sada kad vide da se uklopijo pa za 2,3 godine ce ga moci prodati ne za 5mill funti.vec za 25-30 mill funti.......to ce biti novi veliki transfer Lyona kao sto je bilo sa Benzemom u Real Madrid...........slazem se Spanjolska liga je za njega

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 17 okt 2009, 19:17

pjanic na klupi :? valjda ga cuva za liverpool , :roll: nadam se :evil:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 okt 2009, 19:22

CRNI_SA je napisao/la:pjanic na klupi :? valjda ga cuva za liverpool , :roll: nadam se :evil:
Sta ga ima cuvati za L'pool. Njemu trebaju konstantne igre, a ne da jednu igra a drugu sjedi na klupi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 okt 2009, 19:28

CRNI_SA je napisao/la:pjanic na klupi :? valjda ga cuva za liverpool , :roll: nadam se :evil:

Zato i gube 1:0. Valjda je umoran od ovih reprezentativnih obaveza, a danas su Sejo i Vedo tekmu počeli sa klupe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 okt 2009, 20:06

Jel ovo ušao Mire u drugom poluvremenu...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 okt 2009, 20:10

juventus 0244 je napisao/la:Jel ovo ušao Mire u drugom poluvremenu...
jes ! :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 17 okt 2009, 20:19

ima li gdje na Tv da se gleda ?? slomih se trazeci :D
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 okt 2009, 20:47

Ne mogu utrpat gol,aman aman Miraleme

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 17 okt 2009, 21:44

Pjanic definitivno gubi konce u igri,ako mu pod hitno neko ne objasni da se treba boriti za loptu a ne bjezati od nje nece nista valjati po njegovu karijeru...
Neznam zasto ali Pjanic je puno bolje igrao dok je bio pravi klinjo nego sad,mislim da je to do trenera u Lyonu koji definitivno nije ekipa za mlade igrace nego gigant koji kupuje vec gotovu robu...
Pjanic kada primi loptu kao da je vruc krompir odmah je se oslobadza i bjezi od nje kao davo od krsta...
Da ga je bogdo u Arsenal da ga Venger malo stavi pred sebe i iskorsti onaj njegov talenat i napravi od njega masinu sto on zaista i jeste....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 okt 2009, 21:53

gringo1 je napisao/la:Pjanic definitivno gubi konce u igri,ako mu pod hitno neko ne objasni da se treba boriti za loptu a ne bjezati od nje nece nista valjati po njegovu karijeru...
Neznam zasto ali Pjanic je puno bolje igrao dok je bio pravi klinjo nego sad,mislim da je to do trenera u Lyonu koji definitivno nije ekipa za mlade igrace nego gigant koji kupuje vec gotovu robu...
Pjanic kada primi loptu kao da je vruc krompir odmah je se oslobadza i bjezi od nje kao davo od krsta...
Da ga je bogdo u Arsenal da ga Venger malo stavi pred sebe i iskorsti onaj njegov talenat i napravi od njega masinu sto on zaista i jeste....
Identičnog sam mišljenja! U Metzu je imao više slobode i super je koristio. U Lyonu živi od prekida. Igra uvijek prvom do sebe, a i tada dosta griješi. Gled'o sam nekih desetak njegovih utakmica u Lyonu i bukvalno se ni za jednu ne može reći da je odigr'o ekstra. Protiv PSG-a u gostima je nedavno igrao sa dosta rizika kada je ušao sa klupe, driblao, ali ni tu nije čak ni dobro odigr'o. Definitivno ga ljudi, mediji puno više dižu u nebesa nego što on pokazuje na terenu u zadnje dvije sezone. Bio je puno puno bolji prije dvije godine.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2009, 21:57

A Liona nenormalnog.Kvota na one ,,sijukse,, :lol: 11 :shock: i opet ih dobise :roll:
Svi u Lionu odigrali dobro al za mokrog strika. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 17 okt 2009, 22:09

Kada se malo prisjetim pa Pjanic je poceo igrati onako kako je Salihamidic igrao za Bajer na prvu ili je doda odmah ili nabacak.
Samo sto je Salihamidic bio beton u duelu a Pjanic kao curica,za 10 utakmica u Lyonu nije dobio vise od 2 duela,ko prati Lyon znace o cemu pricam...
Definitivno mora kod drugog trenera inace nevalja nista po njega i nas...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 okt 2009, 00:06

Pjanic je mlad, naucice on sve o nogometu. Kako je stariji sve je iskusniji, sto je i logicno. Za godinu, dvije bit ce najbolji igrac Lyona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 18 okt 2009, 12:13

Volim kada se skupe ovakvi strucnjaci....cini mi se da se iza pojedinih nikova kriju Sir-Alex i Capello koji su nekako naucili nas jezik...
JEDNO NAPOKON SHVATITE "STRUCNJACI"....skoro svi koji su igrali za reprezentacju tokom kvalifikacija juce su bili na klupama svojih klubova...cak i neki igraci koji su klase i za naseg Pjanica,Ibisevica,Salihovica itd....jeste li normalni i ocekujete da neko moze odigrati 3 tekme u 7 dana na nivou koji zahtjeva liga 5...vidim neki pljuju po Ragniku i trenru Lyona...ocigledno je da pojma nemate i da je forum pun djecurlije koja nije jos pogledala ni 100 utakmica!!

A za ove gore "strucnjake"...ko ste to vas dvojca da komentarisete gdje ko grijesi??! Jeste li uopste trenirali fudbal?! Ili vodite li bar neku selekciju pjetlica u BiH...blamirate se bezveze pricajuci kako Pjanica vade slobodnjaci..momku 19 god. i igra u Lyonu...mislim da je dovoljno to...ah zaboravih..vjerovatno ste vi veci experti od ostalih strucnjaka... :roll: Kakve budale majkko!!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 18 okt 2009, 12:15

Necromacer je napisao/la:Volim kada se skupe ovakvi strucnjaci....cini mi se da se iza pojedinih nikova kriju Sir-Alex i Capello koji su nekako naucili nas jezik...
JEDNO NAPOKON SHVATITE "STRUCNJACI"....skoro svi koji su igrali za reprezentacju tokom kvalifikacija juce su bili na klupama svojih klubova...cak i neki igraci koji su klase i za naseg Pjanica,Ibisevica,Salihovica itd....jeste li normalni i ocekujete da neko moze odigrati 3 tekme u 7 dana na nivou koji zahtjeva liga 5...vidim neki pljuju po Ragniku i trenru Lyona...ocigledno je da pojma nemate i da je forum pun djecurlije koja nije jos pogledala ni 100 utakmica!!

A za ove gore "strucnjake"...ko ste to vas dvojca da komentarisete gdje ko grijesi??! Jeste li uopste trenirali fudbal?! Ili vodite li bar neku selekciju pjetlica u BiH...blamirate se bezveze pricajuci kako Pjanica vade slobodnjaci..momku 19 god. i igra u Lyonu...mislim da je dovoljno to...ah zaboravih..vjerovatno ste vi veci experti od ostalih strucnjaka... :roll: Kakve budale majkko!!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 okt 2009, 12:27

Jasno je to drugar,imas pravo ....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 okt 2009, 20:08

Times: Pjanić, razlog Liverpoolova straha

Engleski Times najavljuje utakmicu Liverpoola i Lyona, koja će se u sklopu 3. kola skupine E nogometne Lige prvaka odigrati u utorak...

Podsjeća ugledni dnevnik na poraz engleske momčadi u Firenci, gdje je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić dvama pogocima srušio nogometaše Rafaela Beniteza u pobjedi 2-0. “Miralem Pjanić kuje sličnu reputaciju u Francuskoj”, piše Times, označavajući BiH reprezentativca vrlo opasnim po Liverpoolove ambicije.

BWIN.com: Liverpool 1.75 X 3.30 Lyon 4.85Registracija

“Bosanski tinejdžer postigao je treći pogodak u gostujućoj pobjedi 4-0 protiv Debrecena i to iz slobodnog udarca koji je uvjerio Lyonove navijače da njihov najpopularniji i najutjecajniji igrač prošle dekade, Brazilac Juninho Pernambucano, ima prirodnog nasljednika.”

“Pjanić je jedan od razloga zbog kojega se Bosna i Hercegovina po prvi puta nalazi na pragu Svjetskog prvenstva. On dirigira i Lyonovim napadima, a to čini nevjerojatnom mirnoćom za jednog 19-godišnjaka”, dodaje list u tekstu pod naslovom “Pjanić daje Liverpoolu razlog za strah” i podsjeća na izjavu Lyonova trenera Claudea Puela:

- Pjanić se još mora fizički razviti u igri, ali viziju igre već ima razvijenu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2009, 20:13

Necromacer je napisao/la:Volim kada se skupe ovakvi strucnjaci....cini mi se da se iza pojedinih nikova kriju Sir-Alex i Capello koji su nekako naucili nas jezik...

Evo ga trnokop jelde @Bot :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 18 okt 2009, 22:19

harishp je napisao/la:

Evo ga trnokop jelde @Bot :lol:
Izvini Hare najveci strucnjace sa foruma sportsport.ba ...mada nisam tebe ubrajao u ovaj moj tekst dok sam pisao :mrgreen:
A ako i ti pljujes po Pjanicu i smatras da je bezveze onda te ubrajam :lol:

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 19 okt 2009, 12:10

Neznam ko si i zasto nas popljuva ali nije ni bitno...
Za sve tvoje istomisljenike imam samo jedno pitanje: ZNATELI UOPSTE STA ZANCI "FORUM" I ODAKLE BAS TO IME ZA OVAKVU VRSTU INTERNET STRANICE...
Toliko od mene....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.