Druze,nisam siguran,ali mislim da je ova formacija bila na uzvratnoj kupa protiv slavije kad smo odigrali ono "najbolje poluvrijeme" ove godine. Brkovic ima jos dosta da uci,i smajke bi bio bolji da je oporavljen,ali sjecam se da smo igrali daleko brze,tacnije i generalno bolje u ovoj formaciji. Elem,ni ti ni ja nismo Amar,tako da mozemo samo pricati,a da smo dominantniji,nismo. dominacija bi bila da sad imamo npr 25-30 postignutih golova,a ne 19 ili koliko vec...zaboljisportuBiH je napisao/la:Ako govorite o napadačkoj formaciji koja je navedena (Selim-Zeba-BEkrić-Brković) ja ne znam kad su oni igrali zajedno. Pa Brković sam nije igrao tri tekme ukupno, jedino je počeo u Sreberniku a zamjenio ga Bekrić. Kako možete pričati da je super kad nikad nismo vidjeli zajedno. Ja mislim da bi umjesto Brkovića bolji bio Smajke a Brka prva izmjena. Volio bi to vidjeti ali da smo gledali sa Brkovićem nismo. Također, što se tiče te dominacije ne slažem se sa vama i mislim da smo sada dominantniji a sve sam objasnio u mom predzadnjem postu i ne bih se ponavljao pa ako vam nije mrsko pročitajte.
mozemo biti dominantni,ako se lijepo ukomponuje i ako se bude igralo zbog raje malo,a ne da se pokazu pojedinci da se sto bolje utale