Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jest mi zao sto ga Olivier ne zabi, htio je da obidje golmana, al eto hajd, bice jos sansi.
Theo napreduje sto jest jest, realni trebamo biti da je ovo naspram prosle godine potpuno drugaciji igrac, smjeliji u svakom pogledu
Theo napreduje sto jest jest, realni trebamo biti da je ovo naspram prosle godine potpuno drugaciji igrac, smjeliji u svakom pogledu
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Koliko god da je kljakavo isp'o, 90% gola je njegovo. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Sto je njegov go? Sto mu je stoper shalkea pruzio pas kakav ne bi ni njegov saigrac uputio?
E ovo je njegov go
E ovo je njegov go
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 06 nov 2012, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Preko 4 na Arsenal a na Shalke 1.80MoR je napisao/la:Ovo današnje podcijenjivanje na kladionicama Arsenala se moralo iskoristiti ... ogromna kvota na dvici je bila i evo ga vode
- vedofeelgood
- Kontakt:
Rekoh ja. Kad ga god igram na kladari da ce dati, dao je 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Kod mene na listiću obična ponuda 3.55 ArsenalSamoZeljo je napisao/la:Preko 4 na Arsenal a na Shalke 1.80MoR je napisao/la:Ovo današnje podcijenjivanje na kladionicama Arsenala se moralo iskoristiti ... ogromna kvota na dvici je bila i evo ga vode
Pratio akciju do kraja. Giroud je životinja, samo to još nećete da povjerujete. Biće najbolji strijelac Arsenala ove sezone, a sledeće jedan od najbolje trojce u ligi.Edin.- je napisao/la:Sto je njegov go? Sto mu je stoper shalkea pruzio pas kakav ne bi ni njegov saigrac uputio?
E ovo je njegov go
Hajd i to da vidimo.
A boga ti ko ce to bit najbolji strijelac, da nece Chamakh koji nikako ne igra.. Frajer je za mene kloc sve dok ne dobije konstantnost u svojim igrama i ne pokaze ono zbog cega je doveden. Dzaba njemu svi skokovi i spustanje lopte glavom svojim saigracima kad on ne zabija.
A boga ti ko ce to bit najbolji strijelac, da nece Chamakh koji nikako ne igra.. Frajer je za mene kloc sve dok ne dobije konstantnost u svojim igrama i ne pokaze ono zbog cega je doveden. Dzaba njemu svi skokovi i spustanje lopte glavom svojim saigracima kad on ne zabija.
- Zenichanin
- Kontakt:
Igrao sam 2 na vas pa vi sad vidite kako cete dalje 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- TheVerminator
- Kontakt:
Hajd što mi je drago što vodimo, još draže mi je što je Olivier zabio.
Sad će aBd serija njegovih golova da krene
Sad će aBd serija njegovih golova da krene
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ima li kakav link gdje nikako ne stopa ?
Dao sam ti ga ja ranije na ovoj temi...arminarsenal je napisao/la:Ima li kakav link gdje nikako ne stopa ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
arminarsenal
- Kontakt:
Valja se reg.... !neo je napisao/la:Dao sam ti ga ja ranije na ovoj temi...arminarsenal je napisao/la:Ima li kakav link gdje nikako ne stopa ?
E onda uzivaj u linkovima koji stopaju..ja pratim dvije utakmice bez stopanja. dordmund i city...
"It's one of premier league's oldest lessons .
Do sada je i Giroud igrao na kapaljku, nije li? Mogu Podolski, Walcott, a što da ne i neko iz veznog reda. Za mene je zvijer nevjerovatnih sposobnosti i ja znam da će on eksplodirati i da će biti zvijezda Premiershipa. One igre u Motepellieru nisu nit' slučajnost, nit' sreća nit posljedica slabe lige, onakve igre ovako visokih napadača sam vidj'o tek kod par napadača. Zato znam da će uspjeti.Edin.- je napisao/la:Hajd i to da vidimo.
@Armine evo: http://www.frombar.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false; izaberi prvi sopcast, uopće ne šteka.
Casorla igra ko **** obicna..
Joj i cazorla poceo sam padat :s
@arnel. kao primjer cu navest Dzeku, jer se cesto uporedjuje sa nasim napadacima. Frajer ni na kapaljku ne dobije sansu ali uvijek zabija.
@arnel. kao primjer cu navest Dzeku, jer se cesto uporedjuje sa nasim napadacima. Frajer ni na kapaljku ne dobije sansu ali uvijek zabija.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 06 nov 2012, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Sta se nervirate, zar niste navikli vec na bagave golove 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.