Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
- Goalgetter
- Kontakt:
I meni na to mirise. Isti ovi igraci su osvojili ligu i nisu se vala ovoliko mogli pogorsati da su samo sjedili i jeli i po 100 kila se udebljali za to vrijeme. Jednostavno vidis na njima da igraju hoce-nece. Neka nekasedra je napisao/la:Ovi igraci ko da hoce da se rijese Mancinija.
- pintol_TM87
- Kontakt:
samo dzeko nece da ga se rijesisoccerfan je napisao/la:I meni na to mirise. Isti ovi igraci su osvojili ligu i nisu se vala ovoliko mogli pogorsati da su samo sjedili i jeli i po 100 kila se udebljali za to vrijeme. Jednostavno vidis na njima da igraju hoce-nece. Neka nekasedra je napisao/la:Ovi igraci ko da hoce da se rijese Mancinija.![]()
Dzeko sebi dize cjenu u slucaju da ovaj pl;an ne upali, da bjezi sto dalje od City-apintol_TM87 je napisao/la:samo dzeko nece da ga se rijesisoccerfan je napisao/la:I meni na to mirise. Isti ovi igraci su osvojili ligu i nisu se vala ovoliko mogli pogorsati da su samo sjedili i jeli i po 100 kila se udebljali za to vrijeme. Jednostavno vidis na njima da igraju hoce-nece. Neka nekasedra je napisao/la:Ovi igraci ko da hoce da se rijese Mancinija.![]()
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Grohotom seLiliumBosniacum je napisao/la:Samo sam naletio da vidim kako se slavi![]()
.
- Zenichanin
- Kontakt:
kao i inaceLiliumBosniacum je napisao/la:Samo sam naletio da vidim kako se slavi![]()
.
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Vrhunac veceri, da Balo ude i dobije crveniLiliumBosniacum je napisao/la:Samo sam naletio da vidim kako se slavi![]()
.
- TheVerminator
- Kontakt:
(ebiga, navika)
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- NoName
- Kontakt:
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Dzeko zna lose odigrat kad igra od pocetka, ali mislim da nikad nije bio nezapazen kao ova dva parmaka
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, amertiger, BarbareZeljin, Beli98, Bosanac90, Brazzzoo123, Brokula, daka1010, dariolovrinovic00, darker10, debug, dena24, Denal, DzaniMehmet, edin139, Edincapitano, Elddar, enobarca, feniksptica, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], harko35, head88, hrustoni, insimadop, inzomni, izdzezveubrazil, JoeBleck, Kapetan, Kljukusar, kovacic, Kylian, LaMeloBall, Lavcina, Lecler, LeCoq, ljevak, LjutaPaprika, Lynx, Micron, MokraKifla, NazorUso, NebeskaSila96, NKZ199207, omanovski, onajlikk, Paromlinac, plisek, Proximic, RacioEmocionalan, Rauber33, RaZuti, riki46, RoadRunner85, rossonero85, SalvadorCabanas, Scholl, sencho, Shevko, signalidunapark, SN1996BIHAC, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, THEC, tuzlanskinacin, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10 i 412 gostiju.