Sve sto je pokusao upropastio je, ama bas sve, al eto za promjenu neku barem je pokusao nesto
@ van gall slazem se s tobom
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Dobro u top formi smo i Schalke je 10 puta bolja ekipa iako oni nisu ni u formi čak. Zadovoljan sad?van gall je napisao/la:Schalke je bolja ekipa od vas i nemoj te si mazat oci time da niste u formi ili ti slicno,i veceras ste trebali izgubit,bez provokacija..zivjeli
Niko nije bolji od nas.van gall je napisao/la:Schalke je bolja ekipa od vas i nemoj te si mazat oci time da niste u formi ili ti slicno,i veceras ste trebali izgubit,bez provokacija..zivjeli
A sada lijepo procitas ovo sto pise ispod moje slikice za moj nickArnelinho je napisao/la:I vi za ozbiljno uzimate forumaša, koji ne zna ni ime bivšeg trenera Bavaraca napisat.![]()
Schalke ni u najmokrijim snovima nije u rangu Arsenala, isto k'o što Bilbao nije u rangu Uniteda ili Arsenal u rangu Reala ili Barcelone (da ne bude ako nije crno jest bijelo).
Biće bolje, ova utakmica nagovještava bolje dane. Arsenal je napravio više šansi u ovoj utakmici nego u tri zadnje zajedno.
Schalke nije vas rangArnelinho je napisao/la:I vi za ozbiljno uzimate forumaša, koji ne zna ni ime bivšeg trenera Bavaraca napisat.![]()
Schalke ni u najmokrijim snovima nije u rangu Arsenala, isto k'o što Bilbao nije u rangu Uniteda ili Arsenal u rangu Reala ili Barcelone (da ne bude ako nije crno jest bijelo).
Biće bolje, ova utakmica nagovještava bolje dane. Arsenal je napravio više šansi u ovoj utakmici nego u tri zadnje zajedno.
A izvini, ko je VAN GALL?van gall je napisao/la:A sada lijepo procitas ovo sto pise ispod moje slikice za moj nickArnelinho je napisao/la:I vi za ozbiljno uzimate forumaša, koji ne zna ni ime bivšeg trenera Bavaraca napisat.![]()
Biće bolje, ova utakmica nagovještava bolje dane. Arsenal je napravio više šansi u ovoj utakmici nego u tri zadnje zajedno.![]()
![]()
![]()
![]()
A tjesi se ti tjesi,dosli ste do toga da vas sredina terena svake ekipe nadigra..to je samo cinjenica..ne provociram uopste al ovdje je zabranje izneti misljenje,,,,imas pozz

Ovo nije decko provokacija , ovo je argument.Cuj Schalke nije rang ArsenalaAA23 je napisao/la:Mogo' bi ti **** u skokovima drug sa tim provokacijama?
pa ti stvarno nisi normalanJohny je napisao/la:Ovo nije decko provokacija , ovo je argument.Cuj Schalke nije rang ArsenalaAA23 je napisao/la:Mogo' bi ti **** u skokovima drug sa tim provokacijama?![]()
Ciji su oni rang ? Evertona ? newcastla ?
Pa ljudi su bolja ekipa , jaca ekipa , imaju bolje individualce.Ne igraju vise Henry i Bergkamp u Arsenalu , davno su oni svoje prosvirali ...
Ne može bit zatucaniji, odavno je to otišlo dođavola. Samo kulirajte takve, za ovo što je napisao draže mi je i neove i MoRove komentare čitat.Marsal je napisao/la:Ko odgovori na post Johny zatucaniji je od njega.
Pa naravno da niko ne moze odgovoriti kad nema argument , to je problem...Marsal je napisao/la:Ko odgovori na post Johny zatucaniji je od njega.
Kroz dosadašnje druženje sam ti dao makar malo kredita, jer ajde hoću da imaš s kim progovoriti, al' druže od sada ćemo se, bar te molim, zaobilaziti u velikom luku. Moram ti reći kako ti logika, vid, razumijevanje, pronicljivost nisu jača strana, a na drugoj strani toga se krije jedna košulja. Čitaj, trebaće ti...Ciji ste vi rang ? Barce , Reala , Bayerna ?![]()
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 1 gost.