Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Centre forward
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Centre forward » 07 nov 2012, 00:26

il' možda od četrn'este :) .U svakom slucaju ja sam se bavio onom drugom stranom historije,nekomercijalnom. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 nov 2012, 00:34

Ja pamtih samo ožiljke nakon zlatnih dvadesetih, sa tim ranijim brazgotinama nisam baš upoznat. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 07 nov 2012, 02:03

Nisam navijač Arsenala (ni simpatizer) ni bilo kojeg kluba van BiH no nebitno, dođoh da kažem da sam na njemačkom portalu spox.de pročitao da postoji mogućnost da se Arsenalu upišu tri boda za zelenim stolom, naime priložili su i zapisnik sa utakmice, Barneta nije bio prijavljen za meč a ušao je u igru nekad pred kraj. Eto izgleda malo radosti za najneobjektivnije navijače na svijetu.

Edit: ipak su se ispravili, izgleda da im je neko podvalio pogrešan zapisnik. Da ne bude da valjam gluposti evo i slike sa facebook stranice.

slika prva slika prije 2 H i slika sad prije 5 minuta slika
je li ravno ovo? je li ravno?

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 nov 2012, 04:13

Zgembo Adislic Po cemu smo najneobjektivniji??? Koliko vidim po postovima do sada smo ispisali sve mane i vrline ove ekipe. Naravno da nas kao i sve smrtnike ponese nekada euforija kada igramo super ali takodje nekada pretjerujemo u kritici kada smo losi... Jedini smo navijaci jednoga velikog kluba (Arsenal je veliki klub svidjelo se to ovdje nekima ili ne) koji ne mastaju o velikim i skupim pojacanjima, o osvajanju svih mogucih titula i provociranju drugih navijaca... Prizeljkujemo "normalna" pojacanja i lijepu igru, a trofej kad dodje... Zadnjih godina nije dobro islo zato se ovo desava ali Arsenal ce se iscupati i ostace veliki klub a ne neki instant koji traje koliko i kes ili poslovna sposobnost njegovog gazde.... Ljudi koji vole Arsenal, vole ga radi njihve igre (koja iskreno ove godine i ne bilsta kao inace), radi njihove politike a ne da bi zadovoljili sopstvene komplekse!

Drugo, cemu ta glupa prica sada o zelenom stolu? Mislis da je nama stalo do jadna 3 boda? Nije problem u bodovima Arsenal gotovo sigurno prolazi... Taman i da ispadnu ispali su radi svoje nesposobnosti... Ovde kukamo zbog bezidejne i bezdusne igre kroz koju prolaze u zadnje vrijeme...

Trece, svakom trollu koji dolaziti ovdje provocirati vracamo istom mjerom... Kao ovaj Van Gall koji nam pametuje a njegova ekipa ubjedljivo gubi protiv Bjeloruskih velemaistora... Ili onaj Jonny koji misli da je Barselona mjerna jedinica u fudbalskom svjetu i da se fudbal igra i da ce se igrati dok njegovi Hobiti trckaraju... A sta tek da kazem za onoga Paranoji sto je sada banovan koji vjerovatno o van pussyu govorio kao o flopu kao 90% Unitedovih navijaca a sada bi dozvolio da ga isti obesasti... Cak si i ti vjerovatno troll koji misli na ovako malo inteligentniji nacin omalovazavati Arsenal ali provaljen si druskane...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 07 nov 2012, 10:40

Ocigledno je da se nalazimo u krizi i trebat ce vremena da je prebrodimo. Nismo sigurni u igri i dosta grijesimo. Kod rezultata 0-2 za nas, znao sam da necemo uspjeti do kraja iskontrolisati tekmu i da cemo nesto zeznuti. Izlazi na vidjelo ono sto sam govorio. Kada imamo rezultat na nasoj strani, ne znamo stati na loptu i tusiti je do kraja. Mi uvijek idemo naprijed i to nam se veoma cesto obije o glavu. Da smo sinoc kod 0-2 stali na loptu i zatvorili tekmu, sigurno je da bismo 3 boda nosili kuci. Nije ni ovako lose, ali kada znas da si ispustio ovakav rezultat...

Prica oko Walcota vam je skroz bezveze. Ako mu mi necemo dati tih 100k, neko drugi sigurno hoce. Ne kazem ja da on vrijedi tih 100k, niti da je WC igrac, ali je svakako igrac koji vec niz godina igra kod nas i koji definitivno zna igrati lopte. Istina da cesto ima nekih ispada, ali je dobar igrac i sigurno da ima mjesta u ovoj ekipi. Dakle, ako ga zelimo zadrzati, dat cemo mu tih 100k, a ako ne zelimo, on ce preci u City ili Liverpool i imat ce to sto trazi.

Drago mi je sto je Giroud sinoc pogodio i nadam se da ce nastaviti tako i u ligi. Njegovi golovi su nam prijeko potrebni, a ako on nastavi igrati ovako slabo, crno se pise i nama i njemu.

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 07 nov 2012, 13:28

Gunner4 je napisao/la:Zgembo Adislic Po cemu smo najneobjektivniji??? Koliko vidim po postovima do sada smo ispisali sve mane i vrline ove ekipe. Naravno da nas kao i sve smrtnike ponese nekada euforija kada igramo super ali takodje nekada pretjerujemo u kritici kada smo losi... Jedini smo navijaci jednoga velikog kluba (Arsenal je veliki klub svidjelo se to ovdje nekima ili ne) koji ne mastaju o velikim i skupim pojacanjima, o osvajanju svih mogucih titula i provociranju drugih navijaca... Prizeljkujemo "normalna" pojacanja i lijepu igru, a trofej kad dodje... Zadnjih godina nije dobro islo zato se ovo desava ali Arsenal ce se iscupati i ostace veliki klub a ne neki instant koji traje koliko i kes ili poslovna sposobnost njegovog gazde.... Ljudi koji vole Arsenal, vole ga radi njihve igre (koja iskreno ove godine i ne bilsta kao inace), radi njihove politike a ne da bi zadovoljili sopstvene komplekse!

Drugo, cemu ta glupa prica sada o zelenom stolu? Mislis da je nama stalo do jadna 3 boda? Nije problem u bodovima Arsenal gotovo sigurno prolazi... Taman i da ispadnu ispali su radi svoje nesposobnosti... Ovde kukamo zbog bezidejne i bezdusne igre kroz koju prolaze u zadnje vrijeme...

Trece, svakom trollu koji dolaziti ovdje provocirati vracamo istom mjerom... Kao ovaj Van Gall koji nam pametuje a njegova ekipa ubjedljivo gubi protiv Bjeloruskih velemaistora... Ili onaj Jonny koji misli da je Barselona mjerna jedinica u fudbalskom svjetu i da se fudbal igra i da ce se igrati dok njegovi Hobiti trckaraju... A sta tek da kazem za onoga Paranoji sto je sada banovan koji vjerovatno o van pussyu govorio kao o flopu kao 90% Unitedovih navijaca a sada bi dozvolio da ga isti obesasti... Cak si i ti vjerovatno troll koji misli na ovako malo inteligentniji nacin omalovazavati Arsenal ali provaljen si druskane...
Kralju šta se pališ, došo sam da ti napišem šta sam pročito na portalu, fala živio. Hebo te arsenal, boli me krc i za arsnal i šalke i ostale bajerne juventuse mančestere i reale ba ohani kralju. vidiš da ste najneobjektivniji šta god neko napiše odmah paljba, jer tobože neko vodi zavjeru protiv vas. Zbog takvih ko ti a ima vas milione volio bi da vas Olimpijakos naguzi samo tako. Aj zdravo!
je li ravno ovo? je li ravno?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 nov 2012, 17:23

[youtube][/youtube]
sve im ovo treba zabranit
Vođa zna.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 07 nov 2012, 18:25

Harun93 je napisao/la:kad za pedra napises da je najbolje krilo, ti fakat veze nemas sa fudbalom
Nadji post gdje sam to napisao odlazim sa foruma !

Edit : Ovaj momak sam sebe pobije u argumntima.Kaze on meni : Johny misli da je Barcelona mjerna jedinica u Svijetu fudbala :lol: Jok Arsenal je !
Hobiti mogu biti drama opasni.Pa tako samo jedan vrijedi vjerovatno vise nego li citav tim Arsenala.
Kao sto Arsen Wenger kaze : Najbolji igrac Svijeta je Messi.najbolji igrac ikada je Messi.

Ne znam sta se dovodi Barcelona u kontekst.Ja je spomenuo nigdje nisam.Medjutim u nedostatku argumenata paraglajderi okrenu tamo neke lijeve teme.
Dakako da su balavurdija sa ove teme Arsenala najsmijesniji na forumu.Oni u jednom satu promjene 10 misljenja o igacu.Cas je genije , cas flop...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 nov 2012, 18:42

BArcelona moze samo sa Unitedom biti mjerna jedinica za ekipe koje su kilu trofeja osvojile uz pomoc sudijskih odluka a ne nekim pobjedama cistom igrom u normalnim utakmicama, vec su to uvijek neki skandali. Da se razumijemo nisam ja te tekme proglasio skandaloznim, neke lakrdije se i dan danas prepricavaju sto opet samo o sebi govori o tim trofejima te mjerne jedinice :lol:

Prvo se zalis da se drugi sluze lazima pa onda i ti izneses laz, dje je to Wenger u sluzbenom intervju rekao da je Messi najbolji igrac IKADA?

Kmeee lazu o meni kmeee....minut poslije: sacu i ja da slazem
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 07 nov 2012, 18:49

BigBigBang je napisao/la:BArcelona moze samo sa Unitedom biti mjerna jedinica za ekipe koje su kilu trofeja osvojile uz pomoc sudijskih odluka a ne nekim pobjedama cistom igrom u normalnim utakmicama, vec su to uvijek neki skandali. Da se razumijemo nisam ja te tekme proglasio skandaloznim, neke lakrdije se i dan danas prepricavaju sto opet samo o sebi govori o tim trofejima te mjerne jedinice :lol:

Prvo se zalis da se drugi sluze lazima pa onda i ti izneses laz, dje je to Wenger u sluzbenom intervju rekao da je Messi najbolji igrac IKADA?

[youtube][/youtube]

In Wenger we trust !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 07 nov 2012, 18:59

Auu Paja ovo mora da boli.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 nov 2012, 19:00

Paja je definitivno najsimpaticniji lik na forumu :mrgreen:

Svaka mu je za ''najsmjesniji postovi na forumu'' ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 nov 2012, 19:18

BigBigBang je napisao/la:BArcelona moze samo sa Unitedom biti mjerna jedinica za ekipe koje su kilu trofeja osvojile uz pomoc sudijskih odluka a ne nekim pobjedama cistom igrom u normalnim utakmicama, vec su to uvijek neki skandali. Da se razumijemo nisam ja te tekme proglasio skandaloznim, neke lakrdije se i dan danas prepricavaju sto opet samo o sebi govori o tim trofejima te mjerne jedinice :lol:

Respektujem pojedine navijace Arsenala,al za tebe evo jedna cinjenica:Man Utd 19 titula epl,3 LP itd.,da ne nabrajamo FA kupove i kupiće...Sudije moraju taku silu gurat. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 07 nov 2012, 19:22

Slažem se sa Wengerom da ne bude da su svi na Arsenalovoj temi isti. I također smatram da je Barcelona trenutno najjači klub na svijetu. Ne mislim bukvalno trenutno ali u zadnjih nekoliko godina jeste.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 07 nov 2012, 19:29

mani te se ba ovih trolasa, dolaze na našu temu jer na njihovim ne mogu voditi glavnu riječ, očito je da imaju kompleksne, čim dolaze vamo provocirati, očito da toliko mrze arsenala pa da na svakom koraku pljuju na njega pa moraju tu mržnju i na nas prenijeti, jbt tema se zove arsenala, a ne trolanje u maksimalnim granicama, ako baš imas želju da diskutujes sa nama uradi to bez imali provokacije
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 nov 2012, 19:45

Ko je gledao cijeli intervju zna da je ovo bila klasicna mind game pred tekmu...

A zasto mene treba da boli ovaj klip? :lol: johny je htio dokazati da ovaj put ne laze i ne prica gluposti pa je dokazao umjesto toga samo da je naivan, samnom to nema nikakve veze. Ono sto boli je dominacija Dortmundskog sampiona nad plasticnim sampionima iz spanije.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 nov 2012, 20:11

de ba ljudi... **** vas i mančester i barselona više na ovoj temi
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 nov 2012, 20:52

Johny je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Mogo' bi ti **** u skokovima drug sa tim provokacijama?
Ovo nije decko provokacija , ovo je argument.Cuj Schalke nije rang Arsenala :lol:

Ciji su oni rang ? Evertona ? newcastla ?

Pa ljudi su bolja ekipa , jaca ekipa , imaju bolje individualce.Ne igraju vise Henry i Bergkamp u Arsenalu , davno su oni svoje prosvirali ...

Gdje ti zivis, u mentalnoj? Javi se kad tvoja ekipa odigra ligu bez izgubljene partije, lave.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 07 nov 2012, 22:09

Izdvojit za Soldada,M'vilu(Capuea,Tiotea,Casemira) i Williana 50-60 milki i eto ti ekipe za nesto vise... ;) Uz prodaju Arshavina,Squillavog,Santosa,Bendtnera,Walcotta(mada se strasno popravio u zadnje vrijeme,samo on i daje golove) i eto ti para za jednog(ako izostavimo prodaju Walcotta)...

I onda derat s :

Vojcek

Sagna Mert---stari Verma :mrgreen: Gibbs

----------Arteta-def.vezni----------

---Willian--Jack------Cazorla.

----------Soldado------------- ;)

wet dreams :oops:
Zadnja izmjena: Invincibles, dana/u 07 nov 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

kotromanic
Kontakt:

Post Postao/la kotromanic » 07 nov 2012, 22:31

Invincibles je napisao/la: I onda derat s :

Vojcek

Sagna Mert---stari Verma :mrgreen: Gibbs

---------------taj z.vezni---------------

----------Arteta----Jack-------

Walcott-------Willian--------Cazorla.

----------Soldado------------- ;)

wet dreams :oops:
Ne bi bilo fer da igramo sa igracem vise svaku utakmicu :D
Prebroj te igrace ponovo :)
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.