Baš zato je kup čudno natjecanje jer često favoriti ispadnu.Ja sam napisao neko svoje razmišljanje ali ne bi bilo čudno da bude totalno suprotno.I da Zvijezda izbaci Zrinju (jezik pregrizo

),Olimpic - Želju,Čelik -Širokog i Sloga -Goška.Kad pogledaš ni ovo nije baš nerealno.Nisu kod nas uopće velike razlike između ekipa i zato je dovoljan jedan loš dan ili da jednu ekipu malo više pomazi sreća i eto iznenađenje.[/quote]
po cemu je to siroki toliki favorit u odnosu na celik, daj mi neko njihovo gazenje celika u par zadnjih godina[/quote]
Moje mišljenje je da je po trenutnoj formi Široki bolji (imaju 5 ili 6 pobjeda u nizu) i mislim da u dvije utakmice ide dalje ali sam isto tako napisao da ne bi bilo neko veliko iznenađenje i da Čelik prođe.Nećemo sada o gaženju mada sam prije možda 2 godine gledao na Pecari Široki -Čelik i završilo je 4-1 za domaće.Ne znam je li to bilo gaženje ali nije ugodno sigurno.Doduše Čelik je dobio početkom prvenstva na Kamberovića polju 2-0 ali mislim da je od tada Široki u usponu a Čelik stagnira.[/quote]
druze moj vidi nesto, od tih 5 pobjeda sirokog imaju 2 nad orasjem, travnikom i gradinom tako da nije nesto za pohvalit, uostalom i celik ima niz od 5 neporazenih ako vec gledas formu, a liga u cijelosti je uzas kao i siroki i celik. Siroki ima istrosenu ekipu i staru u kojoj sve zavisi od vagnera al eto sve vise od 1 razlike za siroki vam je uspjeh