FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Crveni za Vasilića 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Nije, ja sad prolazio.Maniaacs je napisao/la:Jel pun sareni stadion?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
I jel sad nema pravo igrati protiv Veleza, ili narednu kup tekmu ?DooVe je napisao/la:Crveni za Vasilića
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
protiv velezaceze je napisao/la:I jel sad nema pravo igrati protiv Veleza, ili narednu kup tekmu ?DooVe je napisao/la:Crveni za Vasilića
gooooooooooooooooooooollllllllllllllll 0-1
SAMIR BEKRIĆĆĆĆĆĆĆĆ !!!
Ja neznam cime ovi tako zvani igraci misle jer izgleda mozga nemaju. Stanic, Colic, Vasilic... Ne gledam utakmicu i mozda je cak i "morao" uzet neki karton al poznavajuci nase igrace i nas fudbal nebi me iznenadilo da je opet crveni pao iz ciste gluposti. Vasilic je i guzonju u derbiju faulirao bezveze, posle i gol pade..
BRAVOOO BEKRICUU!!
BRAVOOO BEKRICUU!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Fala Bogu pa napokon igra..Svaka cast Samire!
- inacefindecko
- Kontakt:
BEEEEEEEEEEEEKRIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!
nek je vala nešto u inat Amaru
nek je vala nešto u inat Amaru
Stanić je poludio 
SAMIR BEKRIĆ !
To je to. Dupla kruna sve je bliže. 
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Uh kako skočih u kancelariji, gledaju kolege šta mi je a meni osmjeh od uha do uha, još ga bekrija zabi nakon crvenog, odlično!
Bravo majstore
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
BEKRIĆ SAMIR!
Opet rješava utakmicu, Osime postaješ ko Mancini.
Opet rješava utakmicu, Osime postaješ ko Mancini.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Čisto iz sportskih motiva, baš mi nešto drago što momak zabi. Nije vam on za klupe definitivno.
Al, s druge strane, VG zna najbolje
Al, s druge strane, VG zna najbolje
Zadnja izmjena: Pašalić, dana/u 07 nov 2012, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Samir Bekrić gigantamko27 je napisao/la:gooooooooooooooooooooollllllllllllllll 0-1
Cudni su treneri,nije Amar prvi slucaj ima toga svugdje gdje guraju kontra svijeta al eto moze im se.
Tesko mjenjaju koncepcije,taktike,postavke al evo vratiti film unazad najljepsa tekma je bila ona u kupu u dolini protiv Slavije,eto uzmes ko je igrao,gdje,kako pa vidis,odvadis,dodas,pomaknes da dobijes zeljenu kombinaciju.
Treneri opet imaju drugi pogled,mi gledamo od danas do sutra,Amar dugorocnije pa tako iscijedi Zebu,Jamaka,Svraku,Beso je vec iscjedjen e kad im izvuces maksimalu pocnes ove sa klupe vj.zeljne igre.Sve to nervira,uzima zivce navijacima al opet kad pogledas mi smo najkompl.ekipa ovdje,niko nema ovakav izbor igraca,guramo 2 fronta easy,samo sabura.
Tesko mjenjaju koncepcije,taktike,postavke al evo vratiti film unazad najljepsa tekma je bila ona u kupu u dolini protiv Slavije,eto uzmes ko je igrao,gdje,kako pa vidis,odvadis,dodas,pomaknes da dobijes zeljenu kombinaciju.
Treneri opet imaju drugi pogled,mi gledamo od danas do sutra,Amar dugorocnije pa tako iscijedi Zebu,Jamaka,Svraku,Beso je vec iscjedjen e kad im izvuces maksimalu pocnes ove sa klupe vj.zeljne igre.Sve to nervira,uzima zivce navijacima al opet kad pogledas mi smo najkompl.ekipa ovdje,niko nema ovakav izbor igraca,guramo 2 fronta easy,samo sabura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.