kakvi belaji...zar opetMajka Grbavica je napisao/la:vec su poceli belaji na grbavicisa zgrade gledam

kakvi belaji...zar opetMajka Grbavica je napisao/la:vec su poceli belaji na grbavicisa zgrade gledam
pa ti si govorio da ćeš prvi praviti belaje, šta radiš u zgradiMajka Grbavica je napisao/la:vec su poceli belaji na grbavicisa zgrade gledam
Gadja sa balkonaprolaznik je napisao/la:pa ti si govorio da ćeš prvi praviti belaje, šta radiš u zgradiMajka Grbavica je napisao/la:vec su poceli belaji na grbavicisa zgrade gledam
hahahaha snima sa kameramaprolaznik je napisao/la:pa ti si govorio da ćeš prvi praviti belaje, šta radiš u zgradiMajka Grbavica je napisao/la:vec su poceli belaji na grbavicisa zgrade gledam
Barney Stinson je napisao/la:a rezultat????
LEGENDARYRz88 je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:a rezultat????
Jak ti je nick, iz one serije hahaha. Onaj Barney nije normalan.![]()
A rezultat je 0:0 , 20 minut u toku.
cccBarney Stinson je napisao/la:LEGENDARYRz88 je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:a rezultat????
Jak ti je nick, iz one serije hahaha. Onaj Barney nije normalan.![]()
A rezultat je 0:0 , 20 minut u toku.![]()
![]()
![]()
![]()
ja mislim da ce ovo biti dobra utakmica za gledat oba ekipe su dosta jake...
toliko si nepismen da ti necu odgovoritVFCsTARmO1922 je napisao/la:ozbiljno jelim ima nereda?mislim da nece biti jer ih cuva 100 specijalaca
a znamo kakva je sarajevska policija da im ne motes prici
Rz88 je napisao/la:ccc
LEGEN- wait for it- DERY![]()
Barney Stinson je napisao/la:Rz88 je napisao/la:ccc
LEGEN- wait for it- DERY![]()
Da, da hahahhahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne valja teren, vidiš vremena. Mogu zamisliti kakvo je blato na Grbavici, pa su uvjeti "otežali" igračima da odigraju na nekom "velikom" nivou.
Barney Stinson je napisao/la:DARY ne DERY![]()
![]()
a neznam za ovaj olimpik pa ako mi netko moze bolje objasniti odakle njima lova za sve ove igrace jer jese, rajovic nisu jeftini... ako vec imaju love zasto ne urede sebi stadion i tako te stvari...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.