Zaboravio sam u prethodnom postu napisati da je Amar stvarno napravio veliki promasaj sto se proizvodjaca opreme tice. Pa hebote kod Stanica se odljepljuju brojevi na dresu, a isti izgledaju takodjer stvarno ruzno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Faul jeste bio, isto kao i karton, ali ne mozes mu isti dati nakon konsultacije sa igracima Olimca na mjestu gdje je bio prekrsaj. Svako ko je bio na utakmici ce potvrditi da ga je Aleckovic opomenuo i onda mu rekao da se udalji, i nakon jednog minuta ga pozvao da mu da zuti karton.
Zaboravio sam u prethodnom postu napisati da je Amar stvarno napravio veliki promasaj sto se proizvodjaca opreme tice. Pa hebote kod Stanica se odljepljuju brojevi na dresu, a isti izgledaju takodjer stvarno ruzno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jedini pogodak na susretu postigao je Samir Bekrić, a menadžer Plavih, Amar Osim, nakon susreta nam je istakao da je posebno sretan zbog njegovog pogotka.
"Drago mi je zbog Bekrića. Ne samo zbog pogotka kojim nam je donio pobjedu, nego i zbog njegovog ponašanja na terenu, odnosno zbog njegovog zalaganja. U posljednje vrijeme igra manje, no ponaša se kao pravi profesionalac, kako na treninzima, tako i kada dobije priliku da igra i doista mi je drago što je današnji susret upravo on odlučio. Nadam se da je ovo nagovještaj njegovog povratka u formu", rekao nam je Osim.
Eto nam odgovora zbog kojeg Amar drzi Bekrica na klupi, dakle smatra da nije u formi??
"Drago mi je zbog Bekrića. Ne samo zbog pogotka kojim nam je donio pobjedu, nego i zbog njegovog ponašanja na terenu, odnosno zbog njegovog zalaganja. U posljednje vrijeme igra manje, no ponaša se kao pravi profesionalac, kako na treninzima, tako i kada dobije priliku da igra i doista mi je drago što je današnji susret upravo on odlučio. Nadam se da je ovo nagovještaj njegovog povratka u formu", rekao nam je Osim.
Eto nam odgovora zbog kojeg Amar drzi Bekrica na klupi, dakle smatra da nije u formi??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Pa logicno da nije u formi to je ocigledno,ali ne moze se vratiti u formu ako ne igra...ja ocekujem Bekriju protiv Veleza od prve minute...
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
likusa je napisao/la:Velež next ! Svi u nedelju na Grbavicu !
Zar ne igramo u Subotu protiv vas ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Zadnja izmjena: Zel, dana/u 09 nov 2012, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
ANTIFA ! je napisao/la:likusa je napisao/la:Velež next ! Svi u nedelju na Grbavicu !
Borac i Široki Brijeg će snage odmjeriti u subotu od 17 sati, dok se duel između starih rivala, Željezničara i Veleža igra u nedjelju od 19 sati. Derbi u Lukavici je isti dan sa početkom u 13 sati.
Željeznicar za život cijeli !
likusa je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:likusa je napisao/la:Velež next ! Svi u nedelju na Grbavicu !
Borac i Široki Brijeg će snage odmjeriti u subotu od 17 sati, dok se duel između starih rivala, Željezničara i Veleža igra u nedjelju od 19 sati. Derbi u Lukavici je isti dan sa početkom u 13 sati.
Ok , hvala na informaciji
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nije on dobio karton nakon kosultacije sa igracima Olimpica nego je covjek bas pravi potez napravio, a to je smirio strasti, jer da je odmah dao karton, nastalo bi guranje itd itd itd. Po meni, dobro sudjenje. Ono sto raja psuje i komentarise kada svira da se vrati lopta, je sasvim normalno. Ako igras lopte 10 godina i vise, kako ne mozes nauciti da lopta mora mirovati kada je prekid.amerosm je napisao/la:Faul jeste bio, isto kao i karton, ali ne mozes mu isti dati nakon konsultacije sa igracima Olimca na mjestu gdje je bio prekrsaj. Svako ko je bio na utakmici ce potvrditi da ga je Aleckovic opomenuo i onda mu rekao da se udalji, i nakon jednog minuta ga pozvao da mu da zuti karton.![]()
![]()
Nisam navijac Zelje,ali volim vidjeti dobrog igraca u nasoj ligi. Iako su rijetki,jedan od njih je Bekric.
Stvarno Amar Osim nebi trebao da upropastava ovog igraca. Daj ga da igra,da bude konstantan,on ce svoje dati,siguran sam. Covjek zna igrati lopte stvarno. Jedna od rijetkih svijetlih tacaka ove lige uz Zebu,Husejinovica i jos mozda po nekog....
Stvarno Amar Osim nebi trebao da upropastava ovog igraca. Daj ga da igra,da bude konstantan,on ce svoje dati,siguran sam. Covjek zna igrati lopte stvarno. Jedna od rijetkih svijetlih tacaka ove lige uz Zebu,Husejinovica i jos mozda po nekog....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A tko kaze da ga je upropastio? Pa Amar je i napravio nesto od njega! Vidite, mozemo mi ovdje pricati danima zasto Bekrija nije imao, ali cinjenica govori da niko od nas to zapravo ne zna. Ja vam opet kazem, ovo sto je do sada odigrao sa Zebom, jednostavno nije to, to. On ili Zebe, zajedno nikako....FKKrajina je napisao/la:Nisam navijac Zelje,ali volim vidjeti dobrog igraca u nasoj ligi. Iako su rijetki,jedan od njih je Bekric.
hoću @terabajt al kad ti tata kupi forum pa bude samo tvoj do tog dana
do not kak
do not kak
U pravu si. Njih dvojica u paru nikako da proigraju. Ali moraju postojati dva mjesta na terenu na kojima ce se slagati,osim da je jedan od njih na klupiDzoleZeljo je napisao/la:A tko kaze da ga je upropastio? Pa Amar je i napravio nesto od njega! Vidite, mozemo mi ovdje pricati danima zasto Bekrija nije imao, ali cinjenica govori da niko od nas to zapravo ne zna. Ja vam opet kazem, ovo sto je do sada odigrao sa Zebom, jednostavno nije to, to. On ili Zebe, zajedno nikako....FKKrajina je napisao/la:Nisam navijac Zelje,ali volim vidjeti dobrog igraca u nasoj ligi. Iako su rijetki,jedan od njih je Bekric.

ps. veoma mi je drago zbog Samira, kod one proslave se vidi koliko mu je stalo...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
joj stana mi je izvuk'o zivce danas, kad preda loptu onom igracu tacno u noge, umalo go nismo primili nakon te njegove greske, inace je solidno odigrao, cak je i asistenciju upisao za goZZtop10 je napisao/la:
![]()
ps. veoma mi je drago zbog Samira, kod one proslave se vidi koliko mu je stalo...
Za zivot cijeli!
Evo neka vrsta izvjestaja 
" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit
Tek sad vidio da je neko vec postavio, halalite.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit
Tek sad vidio da je neko vec postavio, halalite.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
heh da je bekrija igrao protiv pitara...i protiv maribora heh...al jbga
Amar jest ters i tvrdoglav...al ga ne bi mjenjao nema teorije...
Semper Fidelis
ma za 4 bekrica ga ne bi mijenjao hahahah.fixator je napisao/la:heh da je bekrija igrao protiv pitara...i protiv maribora heh...al jbga
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Sve polako dolazi na svoje pa tako i Bekrić. Bravo Plavi !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.