a za avatar,imas u gornjem lijevom uglu "Profil/postavke" na to kliknes,pa onda na "profil" i imas u meniju avatar
 [/quote]
[/quote]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

[/quote]
[/quote]
Ne vidi ti se slika, ako je to ovadon_burza je napisao/la:
Prema Bildu
Ne znam kako bi ovo moglo biti al volio bih vidjeti Tomicu na ovom mjestu

Kad nema doktora da nam iznese cinjenice glede vecerasnje utakmice, moramo se nekako nadopunjavati.gerdmuller je napisao/la:veceras ce arjen robben 100-ti put nastupiti za nas klub

Francuzi će ići oštro, žestoko i stisnut redove i prostor maksimalno.geronimo je napisao/la: Basti i Marti moraju biti totalno koncentrisani i po mogucnosti da sto manje lopti izgube (pogotovo u fazi napada) jer ce Franuzi pokusati preslikati igru Leverkusena.
Martinez mi deluje uplaseno, kao da nema samopouzdanja. Bar ovo sto sam gledao do sad, imam utisak da previse ide na sigurno, a svi znamo da moze dosta da uradi.effe_sa je napisao/la:Francuzi će ići oštro, žestoko i stisnut redove i prostor maksimalno.geronimo je napisao/la: Basti i Marti moraju biti totalno koncentrisani i po mogucnosti da sto manje lopti izgube (pogotovo u fazi napada) jer ce Franuzi pokusati preslikati igru Leverkusena.
Možda večeras prava prilika za Javija da pokaže šta zna i umije, jer i u ovim utakmicama što je startao od početka nije baš nekako imao tu priliku što zbog nedostatka fizičke spreme, što zbog uklapanja i bacanja u vatru protiv Batea u gostima kada su svi zakazali. Sad je nekako već pravo vrijeme da Javi napravi korak naprijed.
A danas je dobio podršku od Breitnera koji kaže da uskoro se može očekivati pravi Martinez, u čijim igrama će svi uživat.
Ima u tome istine, iako se radi o igraču koji je onako oštar, bezkompronisan, ovde je ipak na njega pritisak ostavio traga, pa nekako baš ide dosta na siguricu i to mora prelomit jednom....farinelli123 je napisao/la:
Martinez mi deluje uplaseno, kao da nema samopouzdanja. Bar ovo sto sam gledao do sad, imam utisak da previse ide na sigurno, a svi znamo da moze dosta da uradi.

lille gori od dinama
  lille gori od dinamaTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.