a za avatar,imas u gornjem lijevom uglu "Profil/postavke" na to kliknes,pa onda na "profil" i imas u meniju avatar
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
dobrodosao i vidi se da si novi,Klare je stari znalac 
a za avatar,imas u gornjem lijevom uglu "Profil/postavke" na to kliknes,pa onda na "profil" i imas u meniju avatar
[/quote]

Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Prema Bildu
Ne znam kako bi ovo moglo biti al volio bih vidjeti Tomicu na ovom mjestu
Thomas Müller - Fußballgott
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne vidi ti se slika, ako je to ovadon_burza je napisao/la:
Prema Bildu
Ne znam kako bi ovo moglo biti al volio bih vidjeti Tomicu na ovom mjestu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ocigledno je ovo vecerasnji trojac.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma svejedno tko ce igrati ,samo da rjesimo danas Lille i sve OK! 
Veceras ocekujem rutinsku igru Bayerna i pobjedu sa dva ili vise golova razlike i onda u narednom kolu u Valenciji ovjeriti prvo mjesto u grupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gerdmuller
- Kontakt:
veceras ce arjen robben 100-ti put nastupiti za nas klub
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kad nema doktora da nam iznese cinjenice glede vecerasnje utakmice, moramo se nekako nadopunjavati.gerdmuller je napisao/la:veceras ce arjen robben 100-ti put nastupiti za nas klub
Inace, Bayern u slucaju postizanja dva gola u vecerasnjoj utakmici dolazi do brojke od 500 postignutih golova u Ligi prvaka, a u slucaju postizanja 4 gola, dolazi do brojke od 750 postignutih golova u svim Europskim takmicenjima.
Pa nek se sustigne ova veca brojka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neuer-Lahm-Boateng-Dante-Alaba-Martinez-Schweinsteiger- Ribery-Müller-Robben-Pizarro
Ipak je forma Müllera presudila da bude u prvom timu, bez obzira sto ce igrati na poziciji gdje nije toliko dominantan.
Basti i Marti moraju biti totalno koncentrisani i po mogucnosti da sto manje lopti izgube (pogotovo u fazi napada) jer ce Franuzi pokusati preslikati igru Leverkusena.
Ipak je forma Müllera presudila da bude u prvom timu, bez obzira sto ce igrati na poziciji gdje nije toliko dominantan.
Basti i Marti moraju biti totalno koncentrisani i po mogucnosti da sto manje lopti izgube (pogotovo u fazi napada) jer ce Franuzi pokusati preslikati igru Leverkusena.
Vom Jäger zum Gejagten
Veceras ocekujem deklasiranje protivnika i nastavak dobre forme.
Francuzi će ići oštro, žestoko i stisnut redove i prostor maksimalno.geronimo je napisao/la: Basti i Marti moraju biti totalno koncentrisani i po mogucnosti da sto manje lopti izgube (pogotovo u fazi napada) jer ce Franuzi pokusati preslikati igru Leverkusena.
Možda večeras prava prilika za Javija da pokaže šta zna i umije, jer i u ovim utakmicama što je startao od početka nije baš nekako imao tu priliku što zbog nedostatka fizičke spreme, što zbog uklapanja i bacanja u vatru protiv Batea u gostima kada su svi zakazali. Sad je nekako već pravo vrijeme da Javi napravi korak naprijed.
A danas je dobio podršku od Breitnera koji kaže da uskoro se može očekivati pravi Martinez, u čijim igrama će svi uživat.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- farinelli123
- Kontakt:
Martinez mi deluje uplaseno, kao da nema samopouzdanja. Bar ovo sto sam gledao do sad, imam utisak da previse ide na sigurno, a svi znamo da moze dosta da uradi.effe_sa je napisao/la:Francuzi će ići oštro, žestoko i stisnut redove i prostor maksimalno.geronimo je napisao/la: Basti i Marti moraju biti totalno koncentrisani i po mogucnosti da sto manje lopti izgube (pogotovo u fazi napada) jer ce Franuzi pokusati preslikati igru Leverkusena.
Možda večeras prava prilika za Javija da pokaže šta zna i umije, jer i u ovim utakmicama što je startao od početka nije baš nekako imao tu priliku što zbog nedostatka fizičke spreme, što zbog uklapanja i bacanja u vatru protiv Batea u gostima kada su svi zakazali. Sad je nekako već pravo vrijeme da Javi napravi korak naprijed.
A danas je dobio podršku od Breitnera koji kaže da uskoro se može očekivati pravi Martinez, u čijim igrama će svi uživat.
•
Ima u tome istine, iako se radi o igraču koji je onako oštar, bezkompronisan, ovde je ipak na njega pritisak ostavio traga, pa nekako baš ide dosta na siguricu i to mora prelomit jednom....farinelli123 je napisao/la:
Martinez mi deluje uplaseno, kao da nema samopouzdanja. Bar ovo sto sam gledao do sad, imam utisak da previse ide na sigurno, a svi znamo da moze dosta da uradi.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Meni je Martinez dobro igrao protiv Valencie ono dok je igrao
Dosta lopti je presjekao i duela dobio
Mozda i veceras bude tako
Dosta lopti je presjekao i duela dobio
Mozda i veceras bude tako
Thomas Müller - Fußballgott
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne bi trebalo biti problema veceras,francuzi ce igrati rastereceno protiv nas jer nemaju sta izgubiti sve je moguce u fudbalu ali mslim da ovo veceras dobijamo.
Ako neko slučajno nije vidio ima tekma na ZDF-u 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Loše za sad ,veoma loše

halo, lakše malo...
lille gori od dinama
Ajmo Pizzaro jos dva...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.