Odlično ! Ne ponovilo se više nikad.Compact je napisao/la:
4 gola, bez pola ekipe. Extra.
Odlično ! Ne ponovilo se više nikad.Compact je napisao/la:
Uff jesi nas isprovocirao. Svaka ti cast.ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@edinko
Samo da ti naglasim da ALUMINIJUM nije sponzor ZRINJSKOG,a kao drugo vidi se da si primitivac tako da mi je nepotrebno raspravljeti se sa tobom i spuštati se na tvoj nivo.
POZDRAV OD NAVIJAČA JEDINOG
MOSTARSKOG ŠAMPIONA ZRINJSKOG
r0djeni je napisao/la:Alo sta vam je boni sta se lozite na ove likove, pustite ih nek lapataju koliko god hoce...Krivo im sto smo uzeli tri boda i to vam je to. Ne odgovarjate im nista i neulazite u diskusije sa njima. SVakom svoje
Ha yaRed or Dead je napisao/la:r0djeni je napisao/la:Alo sta vam je boni sta se lozite na ove likove, pustite ih nek lapataju koliko god hoce...Krivo im sto smo uzeli tri boda i to vam je to. Ne odgovarjate im nista i neulazite u diskusije sa njima. SVakom svoje
tako je rodjeni,vec ovi se nalozili vise vec oni...pusti vodu da g o v n a odu,a oni se nasli sa hormonima igrati po forumu
Ja sam cuo da igrate u utorak u 15 .. posto olimpik isto igra kuci ali njima je u srijedu..VFCB je napisao/la:znali se kad je sa zeljom, i u koliko sati ?
e hvala brate, dobro je sto se igra u 15 h zbog prevoza, ako je istina to !Respektiva je napisao/la:Ja sam cuo da igrate u utorak u 15 .. posto olimpik isto igra kuci ali njima je u srijedu..VFCB je napisao/la:znali se kad je sa zeljom, i u koliko sati ?
Da u 15 ili 15:30 posto se uvijek igra tako kup i jos lose vrijeme tako da ce vjerovatno tad biti..VFCB je napisao/la:e hvala brate, dobro je sto se igra u 15 h zbog prevoza, ako je istina to !Respektiva je napisao/la:Ja sam cuo da igrate u utorak u 15 .. posto olimpik isto igra kuci ali njima je u srijedu..VFCB je napisao/la:znali se kad je sa zeljom, i u koliko sati ?
Crveni_1922 je napisao/la:
Ma samo nosite kup marsala, halal vam bilo ..VFCsTARmO1922 je napisao/la:ej grbavice rano ljuta dolazi ti red army s puta.....
Procvjetala bijela lala velez nosi kup marsala.
sorry manijaci al KUP KUP KUP JE NAS
Stole iz Bora je napisao/la:Ma samo nosite kup marsala, halal vam bilo ..VFCsTARmO1922 je napisao/la:ej grbavice rano ljuta dolazi ti red army s puta.....
Procvjetala bijela lala velez nosi kup marsala.
sorry manijaci al KUP KUP KUP JE NAS
TheManiacs je napisao/la:Crveni_1922 je napisao/la:
Budalo u 18:0HAHAHA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.