FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
5- 0 na poluvremenu..ovo stvarno nije humano
Ma nemoj nas opet
Valja mi piti do iznemoglosti pred utakmicu da se smirim
Valja mi piti do iznemoglosti pred utakmicu da se smirim
Thomas Müller - Fußballgott
- BavaracZenica
- Kontakt:
Maa tooo majstoriiiii nasii
:)
Mozda se srusi i rekord Liverpooola, al dobro je i ovo dosta jos jedan eto ajd
Znaci Pizza sta reci, covjek je odlican, cjela ekipa ovo poluvrijeme strasno odigrala.Evo posto se cesto spominje od strane forumasa i nas Javi Martinez, i on je odigrao na nivou, presjekao neke lopte, protok loopte bio odlican, Svajnii vodja nema sta idemooo daljeeeeeeeeee
:)

Mozda se srusi i rekord Liverpooola, al dobro je i ovo dosta jos jedan eto ajd
Znaci Pizza sta reci, covjek je odlican, cjela ekipa ovo poluvrijeme strasno odigrala.Evo posto se cesto spominje od strane forumasa i nas Javi Martinez, i on je odigrao na nivou, presjekao neke lopte, protok loopte bio odlican, Svajnii vodja nema sta idemooo daljeeeeeeeeee
FC Bayern !!!!!
valjda će shaqiri dobiti barem 30 min.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A @Gero se prep'o ko malo dijete.
Dobro, priznajem i ja sam imao jednu dozu bojaznosti ali sam bio sasvim dovoljno uvjeren u trijumf (nije jos zavrsilo, nikad se ne zna
) tako da sam po prvi put poceo gledati jednu Bayernovu utakmicu bez imalo nervoze.
Po obicaju ce drugo poluvrijeme biti nesto losije, jer napad vise nece imati volju da zabija a veza ce razvlaciti Francuze kao zvaku i u tome ce proteci drugih 45 minuta, osim ako im nije dosla neka luda u glavu ili eventualno neka zamjena ne eksplodira (Shaqiri
).
Dobro, priznajem i ja sam imao jednu dozu bojaznosti ali sam bio sasvim dovoljno uvjeren u trijumf (nije jos zavrsilo, nikad se ne zna
Po obicaju ce drugo poluvrijeme biti nesto losije, jer napad vise nece imati volju da zabija a veza ce razvlaciti Francuze kao zvaku i u tome ce proteci drugih 45 minuta, osim ako im nije dosla neka luda u glavu ili eventualno neka zamjena ne eksplodira (Shaqiri
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovo je vrh izgledamo jako mocno ajde molim vas neki vas dobar link meni moj koci
ŠtoD10S je napisao/la:Radujem se nasem ponovnom susretu, mi drugi u grupi, vi prvi i vidimo se u osmini, again
Ovo je najbolje poluvrijeme otkako gledamo i pratimo Bayerna.
Ovakva dominacija, pa Ribery
5 komada, još 2-3 najpostotnije šanse,
malo su i Francuzi bezglavi,
ha kod nih lopta,
idu u juriš,
no dobro.
Prvi Pizin gol je u potpunosti zasjenila proslava istog,
Rafko s klupe u skafanderu.
Možda shvatili
Šta vi mislite?
- Centre forward
- Kontakt:
Niko ni mukait,netipicna Bavarska osobina.Centre forward je napisao/la:dajte kakvih linkova nece mi ness ova telecomova Web Tv
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Forwardu i zjakimire iako niste zaslužili, evo
http://atdhenet.tv/54208/watch-bayern-munich-vs-lille" onclick="window.open(this.href);return false;
http://atdhenet.tv/54208/watch-bayern-munich-vs-lille" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sports-x.net/p/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo drugovi, kila linkova.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja odoh, ZDF jos uvijek fercera.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja odoh, ZDF jos uvijek fercera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- the scouser
- Kontakt:
Što me iznenadi Pizarro, nisam znao da je živ još uvijek, a on hattrick...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Obavezno ovom simpaticnom i pozitivnom liku produziti ugovor na (min.) jos jednu godinu.
Ma kakav Mandzoni, kakav Gomez. Ovo treba imati u ekipi.
Omo, to je obicni ritual pred svaku tekmu. Ne moram uvijek potrefiti.
Klare, 9 sansi, 5 golova.
Masina ce nastaviti zabijati. Brojim do 8.

Ma kakav Mandzoni, kakav Gomez. Ovo treba imati u ekipi.
Omo, to je obicni ritual pred svaku tekmu. Ne moram uvijek potrefiti.
Klare, 9 sansi, 5 golova.
Masina ce nastaviti zabijati. Brojim do 8.
E luda insana.don_burza je napisao/la:Samo trpaj i oni bi nas da mogu
Vom Jäger zum Gejagten
- Centre forward
- Kontakt:
Javi Martine, igrace k'o sto je Kalou bi treb'o da jedes za marendu 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Naravno pozdraviću ovaj post iznad, biće linkova uvijek.
Evo i Timkana, biće još golova.
A divi mu avatara i nekakva adresa na njemu.
Evo i Timkana, biće još golova.
A divi mu avatara i nekakva adresa na njemu.
Redaju se kartoni, to mi se ne djasvi. Bilal nikako da odigra smireno protiv svojih Francuza. Mora malo lajati, makar sucu.
Evo plavuse, kraj predstave.
Müller se danas nije bas snalazio, krec sa strane je njemu majka. Nekako je zalosno gledati kako se zabija u protivnika u pokusaju driblinga.
Evo plavuse, kraj predstave.
Müller se danas nije bas snalazio, krec sa strane je njemu majka. Nekako je zalosno gledati kako se zabija u protivnika u pokusaju driblinga.
Vom Jäger zum Gejagten
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nisam u stanju da pratim utakmicu ovo izgleda fantasticno. Pitanje kakvo je stanje sa kartonima i povredama na utakmici hoće sve biti uredu za deranje Frankfurta u subotu
- anelbavarac
- Kontakt:
LOSE OVO NESTO

Nije Bayern stao, nastavili su atakirati (Svabo je to) ako nista publike radi (veceras bez Ultrasa) ali brat bratu, trebao je biti dvocifren broj. Sam Robben je promasio 3-4 zicera.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.