Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: S.S.C Napoli
Ivan Ezequiel Lavezzi vjerovatno neće igrati protiv Bologne! Razlog je iz reda bizarnih : Nakon utakmice Argentine ( Lavezzi nije igrao, već je bio na tribinama ) protiv Urugvaja Lavezzi su izgubili pasoš, te je propustio svoj predviđeni avion za povratak u Italiju. De Laurentiis je naravno odmah poludio! Lavezzi se vraća u Italiju tek sutra ujutro, pa je vrlo vjerovatno da ga Mazzarri neće koristiti za ovaj meč. Tandem u napadu bi trebao biti German Denis - Fabio Quagliarella.
-
- Kontakt:
Ma daj nemogu da vjerujem, hahaha! Ovo me podsjeca na Canizaresa kad je isto zbog bizarnog razloga propustio par utakmicu na SP il EP, nesjecam se, a razlog je bio taj da mu je boca sa kolonskom vodom, dok se brijao pala na nogu i posjekla ga. Lavezzievo neigranje je strašan kiks!tuga_sa_sjevera je napisao/la:Ivan Ezequiel Lavezzi vjerovatno neće igrati protiv Bologne! Razlog je iz reda bizarnih : Nakon utakmice Argentine ( Lavezzi nije igrao, već je bio na tribinama ) protiv Urugvaja Lavezzi su izgubili pasoš, te je propustio svoj predviđeni avion za povratak u Italiju. De Laurentiis je naravno odmah poludio! Lavezzi se vraća u Italiju tek sutra ujutro, pa je vrlo vjerovatno da ga Mazzarri neće koristiti za ovaj meč. Tandem u napadu bi trebao biti German Denis - Fabio Quagliarella.
- Middlesbrough FC
- Kontakt:
Ovaj stadion neopisivo podsjeca na Koševo i stadion Asim Ferhatovic Hase! Čak i brdo iza me podsjeca na Nahorevo, Napoli SSC, šta mai, buraz 

Re: AC Fiorentina
Haj iskulirajte malo 
Gdje je FleX, jesi zadovoljan prvim dijelom tekme?
Edit: Da se ne duplam, edit..
Opet ti ja rekoh, standardno dobro igramo protiv Juventusa, tako je bilo i veceras..
Frey doktor

Gdje je FleX, jesi zadovoljan prvim dijelom tekme?

Edit: Da se ne duplam, edit..
Opet ti ja rekoh, standardno dobro igramo protiv Juventusa, tako je bilo i veceras..
Frey doktor

Support Velez, It's logical! ★
Re: Serie A
Ubi Inter
0-3 poluvrijeme ,bez Eto-a i Millita igraju...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
'ta ce Genova, provikase jemiky_hz je napisao/la:Ubi Inter0-3 poluvrijeme ,bez Eto-a i Millita igraju...

Sad ce se Inter odlijepiti i vozdra konkurentima

Vom Jäger zum Gejagten
Upravo tako, vozdra Juve i ostali. Al puce petarda usred Genove.geronimo je napisao/la:'ta ce Genova, provikase jemiky_hz je napisao/la:Ubi Inter0-3 poluvrijeme ,bez Eto-a i Millita igraju...
![]()
Sad ce se Inter odlijepiti i vozdra konkurentima

0-5 !!
Ja sam bogami mislio da je Genoa ozbiljna ekipa 

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
nevjernik je napisao/la:0-5 !!![]()
![]()
Ja sam bogami mislio da je Genoa ozbiljna ekipa
pojedoše ih murinjovi ko bajro pitu
-
- Kontakt:
Uhhh Marek Hamšik za 2:1....ovaj par sam čekao na kladionici...ali slovak me je ostavio u igri 

Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
-
- Kontakt:
Nije Hamšik dao gol, nego Maggio, al nema veze nek si ti prošao ovaj parpresley_sa je napisao/la:Uhhh Marek Hamšik za 2:1....ovaj par sam čekao na kladionici...ali slovak me je ostavio u igri

-
- Kontakt:
pise na livescore.com da je hamsik dao gol...al otom potom neka su oni pobijediliNapoli SSC je napisao/la:Nije Hamšik dao gol, nego Maggio, al nema veze nek si ti prošao ovaj parpresley_sa je napisao/la:Uhhh Marek Hamšik za 2:1....ovaj par sam čekao na kladionici...ali slovak me je ostavio u igri
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
- Tifoso SSCN
- Kontakt:
Moj prvi post sa najnovjim nickom
Pošto su moji neki komentari sa starim nickom smetali nekim forumašima, odlučio sam da stavim novi nick, a ljubav je naravno ostala ista NAPOLI. Moj stari nick-ovi su "Napoli SSC" i "Middlesbrough FC". Ponovo pozz svima, a posebno za "marseille_unique", mi smo bratski mediteranski klubovi
Utakmice protiv Bologne: Sjajna igra oba tima s time da je Bologna imala više prilika. Bologna igra strašan fudbal i nisam očekivao da će biti ovako tvrd orah. Stigao sam gledati samo drugo poluvrijeme, tako da o cijeloj tekmi nemam sta da komentarisem, uglavnom nova tri boda su uvjek dobrodošla. Idemo dalje!

-
- Kontakt:
Kolega NapoliSSC... moram te malo korigirati. Bologna je imala samo jedan udarac na gol Napolija za čitavu utakmicu - slobodni udarac Adailtona i gol, te jedna mrtva šansa Di Vaia pri rezultatu 1 : 1 . Nama kladioničarima nije bio lak dan što se Serije A tiče. Imaš sve rezultate sa strijelcima i ostalim informacijama na http://calcioitaliano.blog.hr/
- Tifoso SSCN
- Kontakt:
Kažem ti, gledao sam samo drugo poluvrijeme, ono sto sam vidio kako Bologna igra je odlican fudbal. Možda nisu imali udaraca u okvir gola, ali trude se. Sve u svemu Napoli je pobjedio, moglo je biti i više kad je sam igrač prešao cijeli stadion u 83-oj minuti i pucao malo više od pola metra iznad prečke, al eto, dobro je i 2:1!tuga_sa_sjevera je napisao/la:Kolega NapoliSSC... moram te malo korigirati. Bologna je imala samo jedan udarac na gol Napolija za čitavu utakmicu - slobodni udarac Adailtona i gol, te jedna mrtva šansa Di Vaia pri rezultatu 1 : 1 . Nama kladioničarima nije bio lak dan što se Serije A tiče. Imaš sve rezultate sa strijelcima i ostalim informacijama na http://calcioitaliano.blog.hr/
- Tifoso SSCN
- Kontakt:
@presley_sa
Pogledaj na nekim stranicama kao što su http://www.sscnapoli.it pa se sam uvjeri da Hamšik nije dao gol, kad meni nevjeruješ!Marek je bio veoma blizu lopte, tačnije prošla je pored njega i došla do Maggia koji je loptu smjestio iza ledja golamana Bologne i tako donio Napoliju novu pobjedu i nova tri boda.
Pogledaj na nekim stranicama kao što su http://www.sscnapoli.it pa se sam uvjeri da Hamšik nije dao gol, kad meni nevjeruješ!Marek je bio veoma blizu lopte, tačnije prošla je pored njega i došla do Maggia koji je loptu smjestio iza ledja golamana Bologne i tako donio Napoliju novu pobjedu i nova tri boda.
-
- Kontakt:
nisam rekao da ti ne vjerujem,samo kazem sta je tamo pisalo...na druge stranice nisam ni ulazio...pozzzTifoso SSCN je napisao/la:@presley_sa

- Tifoso SSCN
- Kontakt:
No frxpresley_sa je napisao/la:nisam rekao da ti ne vjerujem,samo kazem sta je tamo pisalo...na druge stranice nisam ni ulazio...pozzzTifoso SSCN je napisao/la:@presley_sa

- bistrikboy
- Kontakt:
Steta mogli smo se pribliziti vrhu ali nismo znali,nazalost bogdani rijetko pogađa,pa kada izostane Pellisier i njegovi golovi tesko dođemo do bod(ova),elem bolje je nego prosle sezone ali moglo je biti i bolje
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 18 okt 2009, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.