Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
trebalo bi im kolektivno uletit na forum, malo im živaca izvući 
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Mozda su shvatili da Celtic ima igrace kakve oni mogu samo sanjatiHenderson je napisao/la:Kako su noćas navijači Barcelone mirni na ovoj temi.![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Celtic 83 pasa - Barcelona 1093
Jest prejako, nisu se ni umorili kako treba igraci Celtica. Bezveze ova Barca skroz 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Ljudi imali 2 suta i posjed od 22%... Tacno izracunali koliko im treba da pobjede...vedofeelgood je napisao/la:Celtic 83 pasa - Barcelona 1093Jest prejako, nisu se ni umorili kako treba igraci Celtica. Bezveze ova Barca skroz
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
NBA - Boston Celtic.BigBigBang je napisao/la:Mozda su shvatili da Celtic ima igrace kakve oni mogu samo sanjatiHenderson je napisao/la:Kako su noćas navijači Barcelone mirni na ovoj temi.![]()
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Marsal
- Kontakt:
Koliko je Barcelona jak klub?
0.4 miliCeltica
0.4 miliCeltica
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
a vidis ko kod barsu pobjedi, on dobije epitet velikog kluba, pa znači i getafe je veliki svjetski klub 
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Sto se tice pojacanja i ja mislim da je onaj Soldado flopina. Vise bih volio onoga Jonasa... Takodje Llorente i Huntelar ce biti dzabana na zimu. Nisam nesto odusevljen sa njima ali bi valjalo da dovedu nekoga zato sto su kao sto reko dzabana... Mozda i Lazara Markovica hehehe
Kada bi se salili ali ko ce znati... Od zadnjih veznih ako dodje neko doce. Cuo sam da onaj M'Villa ne kosta sada mnogo koliko su trazili oni. Lijevi bek obavezno jer je Gibbs novi persi... Bilo bi dobro dovesti onoga malog i Sotona.
Ali od svih najvise bih volio da dodje na mjesto krila (a moze da pokriva jos pozicija) Ben Arfa. Sila igrac! Relativno jos mlad, brz, play, vec naviknut na PL. 2009 bio proglasen uz Benzemu i Nasrija za najtalentovanijeg igraca u Francuskoj tako da nisam bas ocekivao da ce zavrsiti u klubovima u kojima je igrao posle Liona. Sada kada je dosao u Newcastle odmah je doziveo bio tezak lom noge koji nije uticao ni najmanje na njegove igre... On po meni bi bio nase top pojacanje na zimu. Mada poznavajuci Wengera i nasu cjenjenu upravu nikoga nece dovesti na zimu siguran sam 99%...
Ali od svih najvise bih volio da dodje na mjesto krila (a moze da pokriva jos pozicija) Ben Arfa. Sila igrac! Relativno jos mlad, brz, play, vec naviknut na PL. 2009 bio proglasen uz Benzemu i Nasrija za najtalentovanijeg igraca u Francuskoj tako da nisam bas ocekivao da ce zavrsiti u klubovima u kojima je igrao posle Liona. Sada kada je dosao u Newcastle odmah je doziveo bio tezak lom noge koji nije uticao ni najmanje na njegove igre... On po meni bi bio nase top pojacanje na zimu. Mada poznavajuci Wengera i nasu cjenjenu upravu nikoga nece dovesti na zimu siguran sam 99%...
ben arfa bi nam nego ko šamar budali, uz cabaya i dembu ba najbolji igrači newcastla
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nekom se ovo ne sviđa možda, ali Adel odlično igra u QPRu ove sezone i jedina im je svijetla tačka. Jak ko zemlja a fin pregled igre ima.Adel Taarabt is the shock name on Arsenal’s transfer list for January. Arsene Wenger wants two forwards in the transfer window. (Mirror)
-
BigBigBang
- Kontakt:
onda ovo znači da chamak i bentner odlaze, sretno im bilo
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa bolje mi i prase gledat na krilu nego ramseya 
Cuj Soldado flopinaGunner4 je napisao/la:Sto se tice pojacanja i ja mislim da je onaj Soldado flopina. Vise bih volio onoga Jonasa... Takodje Llorente i Huntelar ce biti dzabana na zimu. Nisam nesto odusevljen sa njima ali bi valjalo da dovedu nekoga zato sto su kao sto reko dzabana... Mozda i Lazara Markovica hehehe![]()
Kada bi se salili ali ko ce znati... Od zadnjih veznih ako dodje neko doce. Cuo sam da onaj M'Villa ne kosta sada mnogo koliko su trazili oni. Lijevi bek obavezno jer je Gibbs novi persi... Bilo bi dobro dovesti onoga malog i Sotona.
To sta paja kaze, tako je jel ?
Soldado je klasa.
Igrac koji bi Arsenalu leg'o samo tako.
Bolje je rjesenje i od Llorentea i od Huntelara jer ne usporava napade.
Veoma brz, agilan, sa vrlo dobrom tehnikom, odlican sut, zavrsnica .. ma sve ima.
Al eto, neka ''vama'' Girouda.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Gledao sam ga u par prilika i nije mi se svideo... Ali posto se ne spominje niko interesovanje za njega nesto ne vjerujem da ga i prate.M4kaveli je napisao/la: Cuj Soldado flopina![]()
To sta paja kaze, tako je jel ?
Soldado je klasa.
Igrac koji bi Arsenalu leg'o samo tako.
Bolje je rjesenje i od Llorentea i od Huntelara jer ne usporava napade.
Veoma brz, agilan, sa vrlo dobrom tehnikom, odlican sut, zavrsnica .. ma sve ima.
Al eto, neka ''vama'' Girouda.
A da se okrenem jos jednom na ove trollove sto posecuju nasu temu kada Arsenal odigra lose. Nije mi nikada bio cilj da provociram ali sto sada svi cute kada Celtic pobjedi mjernu jedinicu???
Juce kazu Schalke za klasu bolji tim... Dali je neko u boljoj i losoj formi to ne spominju ali gledajuci realno veceras su se i druga dva engleska predstavnika provukla kroz iglene usi (za United vise nista ne cudi) i sada dali su Ukrajniski rudari i portugalski Arsenal kvalitetnije ekipe od plavaca i djavola???
Sumnjam da ce preci, ako nisi znao on je bio Tottenhamov igrac,pa smatram da je ostalo dovoljno postovanja prema bivsem klubu da ne predje u Arsenalfrankqqqqq je napisao/la:Nekom se ovo ne sviđa možda, ali Adel odlično igra u QPRu ove sezone i jedina im je svijetla tačka. Jak ko zemlja a fin pregled igre ima.Adel Taarabt is the shock name on Arsenal’s transfer list for January. Arsene Wenger wants two forwards in the transfer window. (Mirror)
- frankqqqqq
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje, on je izjavio da se kaje što je prešao u Tottenham jer mu je to usporilo razvoj i da se trebao odlučiti za Arsenal jer bi tamo više prilike dobio. Tako da ne vjerujem da je poštovanj ostalo 
- TheVerminator
- Kontakt:
Dobar je Adil, dobar. Ne bi bilo loše da dođe..
I postaće nam Jenki Englez i službeno izgleda.
I postaće nam Jenki Englez i službeno izgleda.
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ovo je bruka sta rade... Igrac se povredi i nemaju pojma kada ce ga zakrpiti...November 8: Wenger pre-Fulham
** Szczesny set for under-21 game on Friday
** Chamberlain, Ramsey face fitness tests
** Gibbs, Gervinho, Diaby, Rosicky ruled out
** Wenger - I have a compromise with Hodgson
** Wenger - We'll do our maximum to keep Walcott
** 'Social contribution is very important to us'
- Invincibles
- Kontakt:
Nekad tecna igra,prilika po 4-5x na susretu,sad ka.ina igra i max 2 prilike na susretu...Da upravu si...Marsal je napisao/la:Invincibles je napisao/la:odlaskom Songa smo izgubili dosta vise nego odlaskom RVP-a...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini mi molim te ali veću glupost na ovoj temi nisam nikad pročitao.
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.