[youtube][/youtube]
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kad dođu dijasporci u Bosnu ljudi mi i gdje nema pješačkog i semafora stanu da pređem cestu,a u Tuzli ovih dana nije rijetka pojava da ne rade semafori,i tako ja stojim pored semafora(ne radi) na pješačkom i čekam 10 minuta ne bi li ko stao da prođem,ma dodaju gas kad me vide 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- vedofeelgood
- Kontakt:
1:24bagrcavi je napisao/la:Mirso Čomaga objasnio kako se snima spot !![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Mrtva čaršija ...Dylan Dog je napisao/la:Kad dođu dijasporci u Bosnu ljudi mi i gdje nema pješačkog i semafora stanu da pređem cestu,a u Tuzli ovih dana nije rijetka pojava da ne rade semafori,i tako ja stojim pored semafora(ne radi) na pješačkom i čekam 10 minuta ne bi li ko stao da prođem,ma dodaju gas kad me vide
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
nemoj na Jaliju pokvarice teDonnie Darko je napisao/la:Imal iko sa jalije ovdje? Sve su prilike da se selim tamo.![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbg 19 godina sam maltene u Crkvicama, sumnjam da se tu ima vise ista za pokvaritsamocelik je napisao/la:nemoj na Jaliju pokvarice teDonnie Darko je napisao/la:Imal iko sa jalije ovdje? Sve su prilike da se selim tamo.![]()
bujrum kod mene u Travničku mirna mahala
![]()
![]()
E Donniele,DonnieleDonnie Darko je napisao/la:
Ma Breza furka bila, mainstream metropola ofo ono.
Mirsko
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@Donniele,Donniele auuu brateee a ja konto ti tek dolazis u Zenicu kad ono uhhhh

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Selam za ljegendu hale iz madrida 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nevjerovatan dan/noc
7 novembra meni rodjendan , 8 novembra sestri koja treba da rodi danas 8 novembra... Postat cu daidja aBd za par sati kazu doktori... Ne mozes zaspati koliko iscekujes
7 novembra meni rodjendan , 8 novembra sestri koja treba da rodi danas 8 novembra... Postat cu daidja aBd za par sati kazu doktori... Ne mozes zaspati koliko iscekujes
- Emir ZENICA
- Kontakt:
jao ja mi rodjendana citav dan u busu i policijskoj stanici **** te hljeb
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Kako to prodje?Emir ZENICA je napisao/la:jao ja mi rodjendana citav dan u busu i policijskoj stanici **** te hljeb
- Emir ZENICA
- Kontakt:
**** jarane , ****
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi i ti bio među privedenima
Kakve vam sankcije slijede??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
emir je garant istuko onog stranog državljanina
sad valjda znaš kako je tvojim drugovima hz, samo što njih kad neko zaganja prebije ih usput, vas sreća nisu istamburali.
sad valjda znaš kako je tvojim drugovima hz, samo što njih kad neko zaganja prebije ih usput, vas sreća nisu istamburali.
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
kaže povrijeđen je državljanin Australije, pa šta radi on u Mostaru

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ja ubise boga u nama svibagrcavi je napisao/la:emir je garant istuko onog stranog državljanina![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jao gdje ce njegalegenda reala je napisao/la:kaže povrijeđen je državljanin Australije, pa šta radi on u Mostaru![]()
SAMO ČELIK !
- Ekonomista
- Kontakt:
Mora da ih udaraju takvi kao sto si ti,internet huligan.bagrcavi je napisao/la:emir je garant istuko onog stranog državljanina![]()
Bordo bijeli!
Jesam li ja spomeno nešto što se nije desilo ? Jesam li ja spomeno nešto što sam ja uradio ? Bavi se ekonomijom lutko moja lijepa, donošenje zaključaka ti ne ide od ruke.Ekonomista je napisao/la:Mora da ih udaraju takvi kao sto si ti,internet huligan.bagrcavi je napisao/la:emir je garant istuko onog stranog državljanina![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Goalgetter, napoleon72, NebeskaSila96, Nebeski i 40 gostiju.