NK Široki Brijeg
- harison_ford
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
kakva je situacija kod vas jestel kompletni imal povredenih sta ocekujete os sutrasnjeg duela i tako to 

RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
Ocekujemo pobjedu bez primljenog gola 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- harison_ford
- Kontakt:
Android je napisao/la:Ocekujemo pobjedu bez primljenog gola
pa dobro ocekivano, ja sam zadovoljan i min porazom uz postignut gol, sve ostalo je "puna šaka brade"

RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
Uvijek sam vas poštovao kao ekipu jer ste konstantni u vrhu godinama u PLBiH.Sutra ste favoriti ali i mi imamo i te kako šta za pokazat i doalzimo da se nadigravamo i pokusamo uzeti pobijedu
.Sretno 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
vrijeme fino, toplo, sunčano...nema oblačka na nebu 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Samo nek' bude fer i posteno i da bolji pobjediKevin je napisao/la:vrijeme fino, toplo, sunčano...nema oblačka na nebu

Dolazimo da slavimo na kraju

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ja se samo moram pozaliti na teren, ono je stvarno katastrofa. Vjerujem da je padala kisa, ali sam mislio da je drenaza bolje uradjena na vasem stadionu koji sam uvijek hvalio. Ali ne znam zasto ja pricam nesto o tome kada se sjetim kako je Grbavica izgledala prve dvije utakmice ovog proljeca 

Kako los teren
.

Kakva se to prica vrti da biste mogli Arezinu iz Zrinjskog dovesti ?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Lose smo odigrali nakon nekog vremena, malo promasen koncept i par stvari i igra je odmah bila neuvjerljiva, plus kisa je odradila svoje na terenu, nikako u korist Širokog, pogotovo kad ti ne ide. Kup je bio uvijek posebna stavka, medjutim, manje-vise je sve to na pocetku, jedna utakmica i dalje odlucuje o prolazu dalje, tako da nije tragedija.
...Život za Široki...
sve kuzim, ali zasto mjenjat pobjednički sastav i zasto lijevog krilnog (šilića) stavljati desno, a desnog (dinu) lijevo..to meni nema smisla ama bas nikakvog..Musa je totalno izgubio utakmicu..izmjene kasno i po meni bezvezne..trebao je ranije reagirat jer se odmah vidjelo u drugom da nam ne ide..ŠB_Fidelis je napisao/la:Lose smo odigrali nakon nekog vremena, malo promasen koncept i par stvari i igra je odmah bila neuvjerljiva, plus kisa je odradila svoje na terenu, nikako u korist Širokog, pogotovo kad ti ne ide. Kup je bio uvijek posebna stavka, medjutim, manje-vise je sve to na pocetku, jedna utakmica i dalje odlucuje o prolazu dalje, tako da nije tragedija.
zloma svaka čast, šteta da ono nije ušlo..barem jedna od one 2..
- northfront96
- Kontakt:
potpuno se slazem, Musa je ovu izgubio na terenu, najvise....Kevin je napisao/la:sve kuzim, ali zasto mjenjat pobjednički sastav i zasto lijevog krilnog (šilića) stavljati desno, a desnog (dinu) lijevo..to meni nema smisla ama bas nikakvog..Musa je totalno izgubio utakmicu..izmjene kasno i po meni bezvezne..trebao je ranije reagirat jer se odmah vidjelo u drugom da nam ne ide..ŠB_Fidelis je napisao/la:Lose smo odigrali nakon nekog vremena, malo promasen koncept i par stvari i igra je odmah bila neuvjerljiva, plus kisa je odradila svoje na terenu, nikako u korist Širokog, pogotovo kad ti ne ide. Kup je bio uvijek posebna stavka, medjutim, manje-vise je sve to na pocetku, jedna utakmica i dalje odlucuje o prolazu dalje, tako da nije tragedija.
da je ostavio kao zadnjih par utakmica sa Ivankovicom i Roskamom a ne spora verzija sa Serdarusicem i Kordicem puno bi bolje prosli,....
Ne slažem se da je bio pogrešan koncept, jer smo do 83. minute imali odličan rezultat po terenu koji je bio totalno neuvjetan. Mogli smo i do 2-0 preko Wagnera i Zlome, ali jednostavno njihov golman je bio na visini zadatka.Naš golman je imao nesreću terena i blata pa mu je lopta skliznula ispod ruku. Idemo dalje uzdignute glave dobiti u Banjoj Luci prvenstvenu utakmicu i naravno ne idemo s izvješenom bijelom zastavom na uzvrat kupa u Zenicu.ŠB_Fidelis je napisao/la:Lose smo odigrali nakon nekog vremena, malo promasen koncept i par stvari i igra je odmah bila neuvjerljiva, plus kisa je odradila svoje na terenu, nikako u korist Širokog, pogotovo kad ti ne ide. Kup je bio uvijek posebna stavka, medjutim, manje-vise je sve to na pocetku, jedna utakmica i dalje odlucuje o prolazu dalje, tako da nije tragedija.
Svi se mi slažemo da trener uvijek može pogriješiti i da je odgovoran za ukupan dojam, ali imamo na terenu i igrače. Svi govorimo za Dinu Ćorića da je igrač, neki čak da je igračina, dobro slažem se, ali onda taj igrač treba nekad sam zabiti gol ili prijeći sve igrače i asistirati nekomu za zgoditak u jakim utakmicama, ako je tomu tako.Kevin je napisao/la:sve kuzim, ali zasto mjenjat pobjednički sastav i zasto lijevog krilnog (šilića) stavljati desno, a desnog (dinu) lijevo..to meni nema smisla ama bas nikakvog..Musa je totalno izgubio utakmicu..izmjene kasno i po meni bezvezne..trebao je ranije reagirat jer se odmah vidjelo u drugom da nam ne ide..ŠB_Fidelis je napisao/la:Lose smo odigrali nakon nekog vremena, malo promasen koncept i par stvari i igra je odmah bila neuvjerljiva, plus kisa je odradila svoje na terenu, nikako u korist Širokog, pogotovo kad ti ne ide. Kup je bio uvijek posebna stavka, medjutim, manje-vise je sve to na pocetku, jedna utakmica i dalje odlucuje o prolazu dalje, tako da nije tragedija.
možda i bi da ga trener stavi gdje igra i gdje je najopasniji, a to je desno krilo..a ne na lijevo..koja je ovo zamka jučer bila? za koga? sam je sebe zajebao..i još ću reć, dok god serdarusic igra široki loše igra..lik igra preko neke stvari, spor je i grijesi stalno..to je sve trenerovo..nece odgovarat netko s tribine za njegove greske..on je placen za posao koji radi pa neka onda i snosi odgovornost..Skaut1 je napisao/la:Svi se mi slažemo da trener uvijek može pogriješiti i da je odgovoran za ukupan dojam, ali imamo na terenu i igrače. Svi govorimo za Dinu Ćorića da je igrač, neki čak da je igračina, dobro slažem se, ali onda taj igrač treba nekad sam zabiti gol ili prijeći sve igrače i asistirati nekomu za zgoditak u jakim utakmicama, ako je tomu tako.Kevin je napisao/la:sve kuzim, ali zasto mjenjat pobjednički sastav i zasto lijevog krilnog (šilića) stavljati desno, a desnog (dinu) lijevo..to meni nema smisla ama bas nikakvog..Musa je totalno izgubio utakmicu..izmjene kasno i po meni bezvezne..trebao je ranije reagirat jer se odmah vidjelo u drugom da nam ne ide..ŠB_Fidelis je napisao/la:Lose smo odigrali nakon nekog vremena, malo promasen koncept i par stvari i igra je odmah bila neuvjerljiva, plus kisa je odradila svoje na terenu, nikako u korist Širokog, pogotovo kad ti ne ide. Kup je bio uvijek posebna stavka, medjutim, manje-vise je sve to na pocetku, jedna utakmica i dalje odlucuje o prolazu dalje, tako da nije tragedija.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma to će biti formalnost za takvu ekipu...Idemo dalje uzdignute glave dobiti u Banjoj Luci prvenstvenu utakmicu

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Slazem se s time, a greska je bila i da igraju recimo Wagner, Silic i Kordic u isto vrijeme, sasvim je dovoljno bilo da Wagner, ili Šilić, vode igru sa centralnog ofenzivnog, a da su krila Roskam i Maric, a u napadu sto duze Barisic jer se bolje snalazi u 16 i uvjeren sam da bi puno opasniji i brzi bili.Kevin je napisao/la:sve kuzim, ali zasto mjenjat pobjednički sastav i zasto lijevog krilnog (šilića) stavljati desno, a desnog (dinu) lijevo..to meni nema smisla ama bas nikakvog..Musa je totalno izgubio utakmicu..izmjene kasno i po meni bezvezne..trebao je ranije reagirat jer se odmah vidjelo u drugom da nam ne ide..ŠB_Fidelis je napisao/la:Lose smo odigrali nakon nekog vremena, malo promasen koncept i par stvari i igra je odmah bila neuvjerljiva, plus kisa je odradila svoje na terenu, nikako u korist Širokog, pogotovo kad ti ne ide. Kup je bio uvijek posebna stavka, medjutim, manje-vise je sve to na pocetku, jedna utakmica i dalje odlucuje o prolazu dalje, tako da nije tragedija.
Poklonili smo im ovaj bod prakticki.
...Život za Široki...
Trener nije kriv sto ima lose igrace koji to na terenu nemogu provesti,realno Celik je bio bolji cjelu utakmicu i proci ce dalje,Siroki u zadnjih 5 godina nemoze odigrati niti jednu kvalitetnu utakmicu protiv najboljih ekipa u BiH.Lako je kantati Travnik i Gosk koji redovno dolaze sa drugom postavom.Problem je u tome sto mladi igraci nemogu biti nosioci u velikim utakmicama a stari koji su nekada mogli vise nemogu.Zbog toga sve manje je navijaca koji vide da klub iz sezone u sezonu tone sve dublje, za razliku od kosarke gdje je uprava puno kvalitetnija i klub odrzava u najacem natjecanju i gdje se dobijaju velike utakmice.
Dajte se malo vratite nekoliko mjeseci unatrag kad nas je vodio Bloudek nismo imali niti glavu ni rep, a mladih igrača nije bilo ni na mapi, a kamoli u prvom sastavu.
Ovaj trener je donio novosti u koncepciji igre s mladim igračima i momčad će se reformirati tijekom godine do ljeta.
Mislim da ništa nije izgubljeno i da ćemo i pored renoviranja momčadi do ljeta uspjeti biti u borbi za europu, bilo kroz kup natjecanje ili kroz prvenstvo za titulu, mada to ne može biti imperativ momčadi koja je u procesu stvaranja.
Ovaj trener je donio novosti u koncepciji igre s mladim igračima i momčad će se reformirati tijekom godine do ljeta.
Mislim da ništa nije izgubljeno i da ćemo i pored renoviranja momčadi do ljeta uspjeti biti u borbi za europu, bilo kroz kup natjecanje ili kroz prvenstvo za titulu, mada to ne može biti imperativ momčadi koja je u procesu stvaranja.
Sve super ali lijepo se vidjelo da je ovu utakmicu trener zajebao, odmah na početku utakmice je bilo jasno da će loše završiti. Kordić i Serdarušić su igrači za zadnjih 10 minuta i gotovo, rotacije nigdje veze s vezom. Zašto mjenjati sastav koji pobjeđuje? Znači greška ali Bože moj, idemo dalje. Bolje da je 1:1 nego 1:0.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, HariTz, NeSamSafetee, Truba1905burazeru i 31 gost.