HahahahaElegant je napisao/la:Sta je sa Yoshidom ?
Sta je sa Grbavicom?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
HahahahaElegant je napisao/la:Sta je sa Yoshidom ?
ima slobodnih igraca koji su van forme,ali opet dobri za nase lige,kako su pitari saida utrefilizeljocity je napisao/la:Bata_Barata je napisao/la:Sta ja govorim citavo vrijeme. Dupla vjerujte nece doci u pitanje 100% ! Kad se Smajke vrati jaci nego ikad, Kerla takodjer, pojacamo se na polusezoni sa 2 dobra igraca. Takodjer neko mora i otici, ali ko god da ode imat ce adekvatnu zamjenu. Tu je Brkovic zeljan dokazivanja, i vjerujem da ce on biti strasan na proljece. Jos ce to Sef malo dotjerati i vjerujte proljece je nase. Uopste se ne sekiram i dupla je opet u nasim vitrinama !
Uostalom mi smo Zeljo, to treba nesta da znaci zar ne ?
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Od kojih para brate? Za nekog klasu igraca para nemamo, a da dovodimo neke za dzabune opet na njega ne mozes racunati odmah, forma ovo ono kao uvijek do sad. Da nismo Zelju ostetili sa tih pa sad se ja mislim moze komotno zaokruzit 200.000KM mozda bi se mogli necemu nadati a ovako suti dobro je.
Pa dok on udze u formu sezona moze i zavrsit. Kad se samo sjetim takvih odradio skoro cijele pripreme i opet van forme itd..3r0X je napisao/la:ima slobodnih igraca koji su van forme,ali opet dobri za nase lige,kako su pitari saida utrefilizeljocity je napisao/la:Bata_Barata je napisao/la:Sta ja govorim citavo vrijeme. Dupla vjerujte nece doci u pitanje 100% ! Kad se Smajke vrati jaci nego ikad, Kerla takodjer, pojacamo se na polusezoni sa 2 dobra igraca. Takodjer neko mora i otici, ali ko god da ode imat ce adekvatnu zamjenu. Tu je Brkovic zeljan dokazivanja, i vjerujem da ce on biti strasan na proljece. Jos ce to Sef malo dotjerati i vjerujte proljece je nase. Uopste se ne sekiram i dupla je opet u nasim vitrinama !
Uostalom mi smo Zeljo, to treba nesta da znaci zar ne ?
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Od kojih para brate? Za nekog klasu igraca para nemamo, a da dovodimo neke za dzabune opet na njega ne mozes racunati odmah, forma ovo ono kao uvijek do sad. Da nismo Zelju ostetili sa tih pa sad se ja mislim moze komotno zaokruzit 200.000KM mozda bi se mogli necemu nadati a ovako suti dobro je.
Kad se igra, subota ili nedelja?ANTIFA ! je napisao/la:likusa je napisao/la:Velež next ! Svi u nedelju na Grbavicu !
Zar ne igramo u Subotu protiv vas ?
Ne vjerujem nikom dok Dino Pekic ne objavificobahtic je napisao/la:Kad se igra, subota ili nedelja?ANTIFA ! je napisao/la:likusa je napisao/la:Velež next ! Svi u nedelju na Grbavicu !
Zar ne igramo u Subotu protiv vas ?
Ma receno je vec jucer prije tekme bar se razglasilo po stadionu.likusa je napisao/la:Nedelja u 19.00 FK Željezničar-FK Velež
da vise ne bude zabune !
Logicno je da smo u ovoj fazi prvenstva optereceni i nekim povredama,a kartoni svakako stizu kao naplata u igranju brojnih utakmica kroz prvenstvo i kup.Ovo je faza prvenstva kada je sirina klupe jako vazna za svaku ekipu,pa onaj tim koji ima rjesenje za takve probleme logicno najlakse i prolazi sa suocavanjem ovakvih problema.reks je napisao/la:Veoma vazna pobjeda.Više ni sam nisam siguran kako ovo izdržavamo.Očito imamo probleme počevši od kazni za masu veoma važnih igrača.povrede nas dodatno deru.a i meni se čini da nemamo upravu.Kazne i baklje nam dođu kao biber po pilavu.dakle jedan spektakl.Kad tome dodamo već pobrojane van forme ispada da jedva dišemo.Mi smo međutim drugi na tabeli.aktivni u kupu tako da u konačnici imamo razloga za optimizam.
Mene kao navijača niko ne može ubijediti da Zeba i Bekrić ne mogu zajedno.Mogu ali pod uslovom da svoje velike individualne kapacitete podrede timu.Ako onoliki broj veznih igrača.ne poredim ih po kvaliteti.mogu igrati u Barsi.ako Miske i Pjanic mogu zajedno .onda mogu i ova dvojica.Doduše treba trke i znoja i malo zaboraviti na svoj ego nego Želju staviti na prvo mjesto.
Ne sumnjam da će struka i to na kraju dovesti u red.Mene brinu stoperi jer smo tu nekako limitirani i godinama i riješenjima.još kad se nakaleme povrede i kartoni eto belaja i ako bude para bio bih zadovoljan da se tu pojačamo.
Treba stati iza ovih momaka.podići posjetu jer je to jedini pravi način da i mi poguramo Želju.
A Zrinjskog je Zvijezda vec rijesilaElegant je napisao/la:Ako Bog da tako i ostane, mislim da nam je ove godine glavni konurent Zrinjski od ovih klubova sto su ostali.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, ristagrad i 21 gost.