FK Slavija
Re: FK Slavija
Ma izgleda da ce ici zabrana opet, tako da bezveze i pricamo o kartama. 

odakle ti info za zabranu ??
Mislim da nema potrebe za tim. Samo dovoljno murije,navijači su ionako razdvojeni i to je to
Mislim da nema potrebe za tim. Samo dovoljno murije,navijači su ionako razdvojeni i to je to
Mostar, slupan autobus Robijasa, Manijaci prebili nekg zastitara na Otoci.istok1987 je napisao/la:odakle ti info za zabranu ??
Ali ok, ovo nije tema za to, svakako.
Ma kakva zabrana, ima da se regularno završi ovaj dio polusezone i kapak. Tekma u Lukavici će biti jako zanimljiva. Vjerujem da će se stadion dosta dobro ispuniti, samo da ne bude onih bolesnih skandiranja kao prošli put i utrčavanja dvanaestkilaša u teren sa fantomkama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Makar ti "dvanaestkilaši" ne dobiju batina na terenu kao nekiHigh je napisao/la:Ma kakva zabrana, ima da se regularno završi ovaj dio polusezone i kapak. Tekma u Lukavici će biti jako zanimljiva. Vjerujem da će se stadion dosta dobro ispuniti, samo da ne bude onih bolesnih skandiranja kao prošli put i utrčavanja dvanaestkilaša u teren sa fantomkama.

$ ? $ ? ? " " ".
Bice dobra tekma sutra samo da prodje bez ikakvih problema i naravno da mi slavimo.
Sokolovi sta ocekujete sutra pred liderom..?

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
U nedelju je tekma krelacDevilS je napisao/la:Bice dobra tekma sutra samo da prodje bez ikakvih problema i naravno da mi slavimo.![]()
Einigkeit und Recht und Freiheit
Sory eto u nedelju nisam fino vidio, @domorocki cemu taj naziv???domorocki je napisao/la:U nedelju je tekma krelacDevilS je napisao/la:Bice dobra tekma sutra samo da prodje bez ikakvih problema i naravno da mi slavimo.![]()
.....In David we trust.....
Hoće biti kakav TV prenos?
Hajdemo momci danas po nova tri boda,bice tesko bice tvdo ali bice 1-0!!!Zabice ga Vidic!!!!!
Bravo momci nova tri boda sa strane!!!!Sad nam dolaze Trebinjci i momci odose na zasluzenu pauzu!!!Svaka cast za odigrani prvi dio sezone!!!
-
- Kontakt:
Kaze mi rodjak,Slavija opet vrlo kvalitetno ostecena.Jedva cekam snimak,bas me zanima kako i sta i kome uopste Slavija smeta.
A danas i potvrdjeno da se najbolji fudbal BiH igra u Sarajevu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Potpis.Devil je napisao/la:Kaze mi rodjak,Slavija opet vrlo kvalitetno ostecena.Jedva cekam snimak,bas me zanima kako i sta i kome uopste Slavija smeta.
Da li je istina da će Vlado napustiti Slaviju? Bio bi to veliki udarac za Lukavicu.
Današnje novine pišu da odlazi, ako neko ko je bliži klubu ima neke informacije neka napiše šta možemo očekivati narednih dana...
Šteta ako Vlado ode i bit ce mi zao iskreno. Slavija bas dobro i fino igra od kada je on dosao.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- alan_kardec
- Kontakt:
evo kažu otišao je. velika šteta, čovjek je napravio sjajne stvari sa ovom ekipom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Steta to ljudi iz uprave ne mogu finansijski da prate rezultate i rad ekipe pa se desavaju ove stvari.
Ode Vlado steta,ali iskreno ocekivao sam da ce to da se desi.Verovalo se da ce to mnogo ranije da se dogodi,jer Vlado je u sukobu sa upravom jos od meca sa Vlasenicom u kupu RS,kada mu je uprava zamerila sto nije putovao sa igracima na tu utakmicu,vec poslao rezerve i Simica tamo,a on ostao sa prvotimcima da trenira.Tada je Ujic hteo da kazni sve fudbalera ali Capljic nije dao i sve preuzeo na sebe.Lik je previse posten i previse kvalitetan trener da bi bio marioneta ove uprave.Veliki je ovo gubitak za fudbalere,za navijace Slavije i cenim da ce sada na kormilo da dodje ili Erbez ili Bjelica,jer opstanak je osiguran,transfer lista sastavljena(ceni da su to neki od najboljih fudbalera),Kokot ce svakako otici,sasvim pogodno za namesanje utakmica.Na zalost,kakva crna Evropa.
Nego gledam snimak meca protiv Leotara.Pa covece ja se crvenim za Pajica i onog pomocnog do istocne "tribine".Da li je moguce da onako mogu jednostavno da unakaze jednu ekipu,da li je moguce da nemaju ni malo stida pa onako "sude".Vrhunac svih njihovih gluposti je bila situacija kada Rasevic prima loptu prebacuje preko jednog igraca,i zaobilazi ga jedno pola metra bez ikakvog kontakta a oni sviraju prekrsaj.Situacija 1 na 1.Lik se nasloni na Vidica i udara ga Vidic ga skine sa sebe po pravilima treba da izadje 1 na 1 opet prekrsaj.O "penalu" da ne govorim.Ono je video i covek koji se zatekao na izletu na Trebevicu tog popodneva pa malo bezveze uputio pogled ka stadionu.
Samo Pajic i njegov pajdos nisu.
Da se razumemo nije Slavija odigrala neku ekstra utakmicu,ali je bila mnogo bolja ekipa od moram ih tako nazvati padavicara iz Trebinja.Pa oni su vise vremena proveli lezeci na terenu,ne bi me cudilo da je neko dobio upalu bubrega jer ipak hladna je trava u ovo doba godine.
Sta je promasio Kokot,sta je promasio Vidic to nisu istine,ziceri skoro,ali Leotar malo zahvaljujuci znanju,puno zahvaljujuci sreci,i puno zahvaljujuci sudijama iz Bijeljine nosi kuci bod.Samo me interesuje dokle ce ovo ovoliko da ide da sudije ovako sude protiv Slavije,Zvijezda,Zeljo kup,Zrinjski,sve je islo na stranu gostiju.Jedino koje je sudjenje bilo dobro u zadnje vreme u Lukavici je ono na mecu protiv Sarajeva.Tu se malo toga ima zameriti sudijama.

Nego gledam snimak meca protiv Leotara.Pa covece ja se crvenim za Pajica i onog pomocnog do istocne "tribine".Da li je moguce da onako mogu jednostavno da unakaze jednu ekipu,da li je moguce da nemaju ni malo stida pa onako "sude".Vrhunac svih njihovih gluposti je bila situacija kada Rasevic prima loptu prebacuje preko jednog igraca,i zaobilazi ga jedno pola metra bez ikakvog kontakta a oni sviraju prekrsaj.Situacija 1 na 1.Lik se nasloni na Vidica i udara ga Vidic ga skine sa sebe po pravilima treba da izadje 1 na 1 opet prekrsaj.O "penalu" da ne govorim.Ono je video i covek koji se zatekao na izletu na Trebevicu tog popodneva pa malo bezveze uputio pogled ka stadionu.

Samo Pajic i njegov pajdos nisu.
Da se razumemo nije Slavija odigrala neku ekstra utakmicu,ali je bila mnogo bolja ekipa od moram ih tako nazvati padavicara iz Trebinja.Pa oni su vise vremena proveli lezeci na terenu,ne bi me cudilo da je neko dobio upalu bubrega jer ipak hladna je trava u ovo doba godine.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.