I protiv Sportinga prije nekoliko godina kad smo ih dobili 7-1 primismo gol sa 30 metara u raslje
a evo i veceras nam Kalu zabiberi momacki
Nadam se samo da dusmani nece pokrenuti pitanje jedinice u Elfu nakon ovoga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ko su ti?Stefan Effenberg je napisao/la: Teško je izdvojiti ko je bio najbolji pa ću ipak ovaj put naslovnu ulogu dati Šaćiriju, Tymoschuku i Kroosu koji su odigrali fenomenalno.
A odmah iza nas Schalke. Doduse, da je Raul ostao.legenda reala je napisao/la: Trenutno ste poslije Dortmunda najbolja ekipa Evrope![]()

Sto se tice ovog rasporeda, iako igramo ove dvije utakmice kuci nikako ne treba tek tako upisati 6 bodova (Eintrach t i Hannover) znaju biti jako neugodne ekipe,a to nam ne treba da olako ulazimo u matcheve i da kiksamo... Ostalo je sve manje vishe trening match za nasu masineriju.Bayern@heart je napisao/la:
10.11.2012 15:30 FC Bayern München - Eintracht Frankfurt
17.11.2012 15:30 1. FC Nürnberg - FC Bayern München
20.11.2012 20:45 Valencia CF - FC Bayern München
24.11.2012 15:30 FC Bayern München - Hannover 96
28.11.2012 20:00 SC Freiburg - FC Bayern München
01.12.2012 18:30 FC Bayern München - Borussia Dortmund
Pa recimo da sam/smo od Pizzara to naučeni odnosno bilo je samo pitanje vremena kad će ovaj majstor uhvatiti formu. Dakle, riječi za ovog majstora su suvišne i sa njim treba čim prije potpisati novi ugovor na 2 godine.geronimo je napisao/la:Ko su ti?Stefan Effenberg je napisao/la: Teško je izdvojiti ko je bio najbolji pa ću ipak ovaj put naslovnu ulogu dati Šaćiriju, Tymoschuku i Kroosu koji su odigrali fenomenalno.
Pa zar poslije Pizza-Partyja treba postavljati to pitanje.![]()
Treba i Lahma istaci sa svoje 3 asistencije, kao i Bastija koji je osim gola ulijevao sigurnost, otimao lopte, bilo ga svugdje na terenu.
Slažem se sa svime osim da si zaboravio Claudia. On po meni definitivno može pomrsiti račune Super Marijima jer jednostavno ima klasu. Njegov prvi gol je bio toliko znalački odrađen da je to privilegija za gledati.el-fighter je napisao/la:Sinoc smo pokazali da i ove sezone pucamo visoko u LP, a sa ovakvim timom imamo potpuno pravo na to. Kada nam treci napadac ovako igra, onda mozete zamisliti sta bi bilo da je igrao prviMislim da ova ekipa jos nije dostigla svoj maksimum, ali je na dobrom putu da to ucini. Povratkom Gomeza znat cemo koliko jaki mozemo biti, iako ga je Mandzukic dobro zamijenio u dosadasnjem dijelu sezone.
Mislim da će Frankfurt parkirati autobus ispred svog 16-ca i onda udri po nama čvrsto i na kontre. Jbg, nadam se da će Heynckes znati postaviti taktiku za iste i da će to biti lakše probiti nego inače.el-fighter je napisao/la:Sada nam slijedi utakmica protiv Eintrachta i mislim da ce biti dosta tesko igrati protiv njih, ali u 3 boda ne treba sumnjati.
Miješaš kruške i jabuke.proFCB je napisao/la:Zanima me samo da li ce sada neko doci i javno kritikovati Heynckess-a? Pobijedili smo, ali ako on kao trener ne valja, onda ne valja ni kada pobijedi 6-1...
Prvo, Barcelonu tek treba pobijediti i dok to ne učinimo lakše malo sa euforijom. Boldano, ne želim osporavati rezultat i igru Borussije koja je bila u 2 tekme fenomenalna ali mislim da smo mi barem podjednako ili još dominantnije uzeli Real nego što je to Dortmund učinio u ove 2 tekme.proFCB je napisao/la:Bayern je za mene ove sezone najveci favorit za osvajanje lige prvaka, mani mi se te Barcelone i spanskog fudbala, pa zutalji su isprasili Real u dvije utakmice,realno to neko dugo nije napravio onako dominanto.
Što se tekmi tiče slažemo se većinom. Dakle, svaka, ali baš svaka tekma se mora shvatiti max ozbiljno jer opasnost vreba iza svakog ugla.proFCB je napisao/la:Sto se tice ovog rasporeda, iako igramo ove dvije utakmice kuci nikako ne treba tek tako upisati 6 bodova (Eintrach t i Hannover) znaju biti jako neugodne ekipe,a to nam ne treba da olako ulazimo u matcheve i da kiksamo... Ostalo je sve manje vishe trening match za nasu masineriju.Bayern@heart je napisao/la:
10.11.2012 15:30 FC Bayern München - Eintracht Frankfurt
17.11.2012 15:30 1. FC Nürnberg - FC Bayern München
20.11.2012 20:45 Valencia CF - FC Bayern München
24.11.2012 15:30 FC Bayern München - Hannover 96
28.11.2012 20:00 SC Freiburg - FC Bayern München
01.12.2012 18:30 FC Bayern München - Borussia Dortmund
Mia San MIA
Pa iskreno mislim da je dovoljno, zadrži nešto za naredne utakmice.dr.adnan je napisao/la:Omer je jucer dovikivao cifre od 2 ili 4 postignuta gola da bi stigli odredjene brojke, ali je zaboravio uracunati i PDV
Sinoc smo postavili rekord kao jedina ekipa u historiji Lige prvaka (od 1992.) koja je nakon prvih 45 minuta vodila rezultatom 5:0. I naravno, Piza je naplatio svoja dugovanja i postigao treci najbrzi hettrik u historiji LP-a u rasponu od samo 15 minuta.
Dalje, Pizino ime ce se vezati za jos dvoje cifre... Njegov 2. gol je tagovan kao 500-ti Bayernov gol u medjunarodnim takmicenjima, a njegov treci kao 300-ti Bayernov domaci gol u Europi. Takodjer, postigao je tri gola iz tri pokusaja i ovo je njegov prvi hettrick u LP-u. Sa svoja dva gola u kupu, prosle srijede, stigao je do brojke od 160 golova u BL i naravno superiorno drzi 1. mjesto kao najbolji strani golgeter BL-a.
Jel vam treba jos nekih podataka?
mogu li ti odgovoriti kontrapitanjem?proFCB je napisao/la:Zanima me samo da li ce sada neko doci i javno kritikovati Heynckess-a? Pobijedili smo, ali ako on kao trener ne valja, onda ne valja ni kada pobijedi 6-1...
Polako,nemoj se zaletat s ovakvim izjavama jos je mnogo prerano,treba hvatat formu na proljece.Pa prosle godine u prvom djelu sezone Bayern je igrao vjerojatno najbolji nogomet u svojoj povijesti pa kako je sve to zavrsilo znamo.Druga stvar je moje osobno misljenje da je Barcelona jos uvijek bez obzira u kakvoj formi su daleko najbolja i mislim da bi se u tom dvoboju jednostavno sve moralo poklopit s nase strane da ih savladamo.Nemozes uspoređivat nase i Dortmundove utakmice s Realom i tako zakljuciti da bi rjesili i Barcu,oni su ipak nesto drugo,drugacije igraju, a taj nacin nama ne odgovara.Ali dobro tko zna dugo se nismo susreli daj Boze da grijesim. Kao primjer mogu navesti repke Njemacke i Spanjolske gdje kad god su se susreli i bez obzira u kakvoj formi bili nikada nisu mogli pronac nacin da zaustave Spanjolce, a kostur Njemacke su Bayernovi igraci dok su Barcini glavni u Spanjolskoj!proFCB je napisao/la: Bayern je za mene ove sezone najveci favorit za osvajanje lige prvaka, mani mi se te Barcelone i spanskog fudbala, pa zutalji su isprasili Real u dvije utakmice,realno to neko dugo nije napravio onako dominanto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.