Olimpik Sarajevo
Olimpic Sarajevo
Bitno je da plata"legne"!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Hvala olimpiku na sigurnim parama,svih ovih godina mada su i kladare vec prokuzile ovo, pa male kvote 

"JOŠ OD 1926"
-
- Kontakt:
Utakmica nije bila na nekom posebnom nivou, a na kraju nema zamjerki na Željinu pobjedu. Mislim da je Antolović odigrao ključnu ulogu u drugom poluvremenu. Nego, ima i drugo poluvrijeme, pa šta Bog da. Manijacima čestitke.
Kakav se Salcinovic do sada pokazao?Jel Skoro ista odigrao od kada je dosao?
Ja ne znam jarani sta vi pricate da li ste bili na tekmi danas je Olimpic igrao dobro cuvao loptu i drzao sredinu terena , to sto nisu imali srece to je drugo vazno je da Olimpic igra sve bolje i bolje. Realno je danas x !!! A vi sto pricate gluposti da su slabo igrali vi nemate pojma !!! A ima jos jedna tekma tako da Olimpic ima velike sanse !!! 

Anceloti je napisao/la:Ja ne znam jarani sta vi pricate da li ste bili na tekmi danas je Olimpic igrao dobro cuvao loptu i drzao sredinu terena , to sto nisu imali srece to je drugo vazno je da Olimpic igra sve bolje i bolje. Realno je danas x !!! A vi sto pricate gluposti da su slabo igrali vi nemate pojma !!! A ima jos jedna tekma tako da Olimpic ima velike sanse !!!

Kako i napisah prije par dana,smijesan ste tim skinete gace pred zeljom vec u 1 min..nadam se da ce vam se veliki sef uskoro naljuti i napustiti olimpic..onda vam je raspad zagaranotvan..gomila propalih igraca to je olimpic!!!
Odigrao u premijeru na bayernbekicamir je napisao/la:Kakav se Salcinovic do sada pokazao?Jel Skoro ista odigrao od kada je dosao?

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Hocu zaobilazim tebe, iz vec poznatih razloga, danas smo na tvoju zalost igrali protiv vas i dobili iako je kolege sinoc najavio scenarij - crveni za naseg igraca.Mancini je napisao/la:A ti nas zaobiđi.Kakav rad?Sa neznalicama?Eto došao je novi trener,i šta je bolje?Ispali su kada je izvlačenje bilo,lijepi strah.
Sto se tice igraca nisu neznalice, nego su slab kolektiv, kupovina samo da se kupi ne donosi nista dobro, imate dosta jakih individualaca ali slab kolektiv.
Mi veceras slavimo ovu pobjedu na teskom terenu i u teskoj atmosferi a vama puno srece i sportski pozdrav do iduceg susreta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Olimpic Sarajevo
Znači ne treba kupovati?Zašto ostali kupuju?Nemoj mi ti sreću želiti,u redu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nisi me shvatio treba pametno kupovati slagati ekipu a ne samo gomilati, i vjeruj mi tako si arogantan da je tesko pricati sa tobom, sretno tvom klubu i normalnim navijacima Olimpica, a tebi ne kad ti vec smeta.Mancini je napisao/la:Znači ne treba kupovati?Zašto ostali kupuju?Nemoj mi ti sreću želiti,u redu?

Haman si ko Mancini sinoc.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Olimpic Sarajevo
Prije nekoliko mjeseci si ovdje provocirao pa ja samo vraćam sada.Izgleda i onaj Mancini pogrešno kupuje.
U četiri utakmice kupa nisu dali nijedan gol a govore kako imaju velike ambicije u kupu,smješno.
IstinaMancini je napisao/la:U četiri utakmice kupa nisu dali nijedan gol a govore kako imaju velike ambicije u kupu,smješno.
Čuo sam od jednog prijatelja da je pričao sa jednim od Husrefovih pomoćnika i rekao mu je da su se iznenadili kada su došli kako je ekipa nespremna.To se vjerovatno popravilo u zadnjih mjesec dana.
iako sa stari pitar sa istoka olimpic mi nije mrzak..dapače
vama fali sami malo hemije i loženja..kako i igrača tako i uprave. Čujem da vam finansije nisu problem ali je pitanje šta je onda problem pa se nema nikakvog uspjeha. Možda ovo što sam već napisao o hemiji i loženju a možda nešto dasvim drugo
vama fali sami malo hemije i loženja..kako i igrača tako i uprave. Čujem da vam finansije nisu problem ali je pitanje šta je onda problem pa se nema nikakvog uspjeha. Možda ovo što sam već napisao o hemiji i loženju a možda nešto dasvim drugo
Fale im navijaci, fali im stalna tenzija oko kluba, fale im ljudi koji zive za taj klub i koji ce stalno traziti ultimativno pobjedu(opet mislim na navijace)...fali im i podrska sa tribina.
To je ta hemija. To Olimpic ne moze postici ne znam kakve igrace da dovede. Da dovede pojacanja i napravi najbolji sastav u ligi uvijek ce skripiti na tome i uvijek ce imati problema sa ekipama koje iza sebe imaju jaku navijacku podrsku ali i stalnu tenziju na toj razini, sto ih tjera da u bitniji utakmicama njihovi igraci daju i po 120% svojih mogucnosti.
Da se razumijemo, Olimpic mi uopste nije antipatican klub, cak sta vise, zelio bih da se ustale u vrhu tabele..ali bit ce jako tesko.
To je ta hemija. To Olimpic ne moze postici ne znam kakve igrace da dovede. Da dovede pojacanja i napravi najbolji sastav u ligi uvijek ce skripiti na tome i uvijek ce imati problema sa ekipama koje iza sebe imaju jaku navijacku podrsku ali i stalnu tenziju na toj razini, sto ih tjera da u bitniji utakmicama njihovi igraci daju i po 120% svojih mogucnosti.
Da se razumijemo, Olimpic mi uopste nije antipatican klub, cak sta vise, zelio bih da se ustale u vrhu tabele..ali bit ce jako tesko.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 09 nov 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Olimpic Sarajevo
Ne postižu navijači golove na terenu.
Dobro kažeš, svaka ti je zlatna. To je jedini problem Olimpica.Vamos je napisao/la:Fale im navijaci, fali im stanla tenzija oko kluba, fale im ludi koji zive za taj klub i koji ce stalno traziti ultimativno pobjedu(opet mislim na navijace)...fali im i podrska sa tribina.
To je ta hemija. To Olimpic ne moze postici neznam kakve igrace da dovede. Da dovede pojacanja i naparvi najbolji sastav u ligi uvijek ce skripiti na tome i uvijek ce imati problema sa ekipama koje iza sebe imaju jaku navijacku podrsku ali i stalnu tenziju na toj razini, sto ih tjera da u bitniji utakmicama njihovi igraci daju i po 120% svojih mogucnosti.
EDIT: @Mancini, navijači itekako postižu golove.
Olimpic Sarajevo
Ne slažem se sa tobom.Ako si bolji pobjedit ćeš pa makar bio pun stadion protivničkih navijača.Olimpic da je bio bolji jučer pobijedio bi,ali nije bio bolji. 

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 nov 2012, 19:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.