Virtuelna Bosna - Pomozimo BiH

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

adis.p
Kontakt:

Re: Virtuelna Bosna - Pomozimo BiH

Post Postao/la adis.p » 20 apr 2012, 16:52

Evo ako neko ima zelju da pocne igrat, reggajte se preko mene da dobijem stagod od vas, a vi za uzvrat imate bilo kakvu vrstu pomocii od mene ;) ;)

http://www.erepublik.com/hr/referrer/eAdiss" onclick="window.open(this.href);return false;

I ako se budete registrovali, na pocetku obavezno uzimajte americko drzavljanstvo.. bolje cete proc kasnije ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 27 apr 2012, 23:49

Znam da sam dosadan, al treba nam novih igraca.. ajde upadajte preko linka :D :D

http://www.erepublik.com/hr/referrer/eAdiss" onclick="window.open(this.href);return false;

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 20 maj 2012, 22:26

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Bi li mogao ja neki video napraviti o eBiH pa da se promovišem malo? :D
napravi Unica sto vise ljudi to bolje za eBiH....
ajmo ljudi regajte te se eBosna vas treba :) imate link u mom sigu 8-)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 maj 2012, 14:08

Odustao sam, kontao sam praviti za svoj MU, ali eto mrsko mi nekako :D.
Jučer je naša MU, "The Assassins" proslavila prvi rođendan. Na kanalu se dijelili supplies (tenkove) za mini-bitke protiv eSrbije. Jučer se desila, kako kažu, jedna od "The most epic battles for eBiH", ispucali su se milioni i milioni, bilo je gusto, ali nismo uspjeli... Ja čuvao čokoladice i bazuke za prvu BH, ali su me ubijedili, ponajviše freedom fighter 1, kaže hajde nek se zna da si učestvovao, poslat ću ti gold sutra :D. Kasno naveče sam i ja sve ispucao, prvi milion, pa eto reda radi više, da se zna da sam učestvovao iako je tad već sve bilo skoro privedeno kraju mada se i tad pucalo, ali zid se nije htio pomjeriti baš nažalost...

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 29 jun 2012, 18:32

26. level
Ima li ko bolji ? :mrgreen:

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 21 jul 2012, 23:11

Što sam veći level, para sve manje i manje.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 22 jul 2012, 12:56

evo ja se registrovao :) ako ima ko kakav savjet, slusam :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 22 jul 2012, 16:52

CLS je napisao/la:evo ja se registrovao :) ako ima ko kakav savjet, slusam :)
Na pocetku samo redovno radi i treniraj.. Evo ti link ispod i odmah se zaposli kod prvog..
http://www.erepublik.com/en/economy/job ... /69/1/desc" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda nemoj se rasipat goldima jer ce ti kasnije vise trebat.. znaci dobro ih cuvaj ;) i to je to na pocetku, makar prvih 5-6 dana dok malo 'snimis igricu' ;) kad vec malo udjes u fazon, ako ti sta ne bude jasno i ako ti bude potrebna bilo kakva pomoc, slobodno pitaj.. ;)

ako bi jos neko htio da se regga, moze preko ovog linka..
http://www.erepublik.com/en/referrer/eAdiss" onclick="window.open(this.href);return false;

Obecavam da cu pomoc koliko budem u mogucnosti ;)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 22 jul 2012, 22:07

hvala na info :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 24 jul 2012, 17:44

evo tek sam se registrovao i vidim political map kad ono nema istocne bosne, skoro cijela hrvatska zauzeta :O pa pomozite hrvatskoj da vrate normalne teritorije :D , naravno i mi istocnu bosnu :)

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 31 jul 2012, 07:17

.
Zadnja izmjena: m1x, dana/u 24 mar 2013, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 31 jul 2012, 13:09

m1x je napisao/la:Svima kojima je dosadio eRepublik i koji se rado prisjećaju verzije 1 erepublika, imate priliku igrati nešto slično:

Kod: Označi sve

http://www.cyberrepublik.com/en/index/
Tek je 4. dan igre tako da niko neće zaostati ;)
ja se tu reg. i mrsko mi bio igrat :D
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 06 sep 2012, 21:02

Je li ko ovdje u akademiji ?

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 30 sep 2012, 20:29

adis.p je napisao/la:Evo ako neko ima zelju da pocne igrat, reggajte se preko mene da dobijem stagod od vas, a vi za uzvrat imate bilo kakvu vrstu pomocii od mene ;) ;)

I ako se budete registrovali, na pocetku obavezno uzimajte americko (sad je mozda bolje kinesko) drzavljanstvo.. bolje cete proc kasnije ;)

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 08 nov 2012, 15:19

Ajmo ljudi treba nam neki baby boom sto vise nam igraca treba :D dodjite probajte pomozite eBiH da se odbrani druzite se zeajte se postanite vojnici, politicari, biznismeni....svesto zelite ;)

REGAJTE SE I POMOZITE BIH

link http://www.erepublik.com/en/referrer/Arman+Kadic" onclick="window.open(this.href);return false;
Can i have yours?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 08 nov 2012, 15:25

fanatic1991 je napisao/la:Ajmo ljudi treba nam neki baby boom sto vise nam igraca treba :D dodjite probajte pomozite eBiH da se odbrani druzite se zeajte se postanite vojnici, politicari, biznismeni....svesto zelite ;)

REGAJTE SE I POMOZITE BIH

link http://www.erepublik.com/en/referrer/Arman+Kadic" onclick="window.open(this.href);return false;
i da za svaku pomoc se mozete obratiti meni ili na drzavnom kanalu ali to sve nakon registracije ;)
opet ne bil ko vidio i regao se ;)
Can i have yours?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 22 nov 2013, 21:22

Jeste li čuli za eRepublik, najpopularniji online geopolitički simulator koji omogućava igračima da kao virtualni građani sudjeluju u izradnji pravog e-svijeta.

Igru trenutačno igra više od 250 hiljada ljudi širom planete, a e-BiH broji cca 900 stanovnika.

Sama igra je nezahtjevna, te da bi uspješno igrali eRepublik, potrebno je samo (minimalno) 15 minuta dnevno i pristup na internet. No sve ovisi o tome što želite postati, i kakav građanin želite biti.

Privlačna snaga eRepublika sastoji se u brojnim mogućnostima koje sama igra pruža:
- ako volite pisati, otvorite svoje novine, te komentirajte događaje u eBiH i esvijetu;
- ako volite ekonomiju, izradite ekonomsko carstvo te postanite veliki trgovac i poslodavac;
- ako volite politiku, priključite se političkoj stranci, te kroz stranačko djelovanje, ali i mjesto u Kongresu , kreirajte unutrašnju politiku eBiH;
- ako želite upoznati igrače iz stranih država, priključite se radu eMinistarstva vanjskih poslova eBiH, koje će vas uputiti u jedno od brojnih veleposlanstava diljem esvijeta;
- a ako volite ratovati, bez brige, eBiH vojska i brojne paravojne vojne organizacije otvaraju vam svoja vrata.

Riječ je o spoju strateških, akcijskih, avanturističkih i logičkih igara, gdje AI protivnika zamijenjuju stvarni igrači koji kolektivno usvajaju odluke putem kojih se mijenja geostrateška slika esvijeta. eSavezi propadaju i rađaju se novi, zemlje osnivaju i gube kolonije, igrači postaju virtualne vođe tisuća ljudi te upravljaju sveukupunim društvenim, vojnim i ekonomskim potencijalom kako svoje zemlje tako i svih savezničkih zemalja, enovinari postaju globalno popularni, i rado ih se čita u svim zemljama širom esvijeta...

Kada se priključite igri, dobiti ćete mentora, iskusnog starijeg igrača, koji će vas kroz prvih nekoliko dana provesti kroz sve bitne elemente igre. Nakon toga, sve je na vama, te je stvar vašeg izbora hoćete li igru igrati po uzoru na stvarni život, ili ćete probati nešto sasvim drugačije.

eBiH te treba!!!
Link : http://www.erepublik.com/en/referrer/Arman+Kadic" onclick="window.open(this.href);return false;
Can i have yours?

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 23 nov 2013, 12:19

op op, pozdrav od dictatora i AG :P
dobra igra, bila bolja prije al eto bujrum da mlatimo srbe :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.