Hypnose je napisao/la:
Izdominirao je i Rijkard i gdje je sad

..... Tako je isto sa Pepom, jednostavno nakon ispadanja od Chelskog nije imao mud.a vise voditi Barcu jer je znao da je nadjen lijek Ljiga-Ljagu igru i da nema vise dominacije u Europi.... A nema mud.a ni preuzeti neki dr. klub, recimo Milan da pokaze svoj raskos....
Mancini>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Guardiola Mancini (Y) klasa.....
Ja tog Riijkarda nikad nisam gotivio, al' nemoj mi reći da si očekivao da će sa Galatasarayom osvojiti LP nakon Barce?
Preporodio je Barcu, iako tu velike zasluge ima i Ronaldinho, al' dobro...nije to ta tema sad.
Ti ako ne vidiš razliku između te i Pepove Barce, onda ja ne'am šta sa tobom više pričati, majke mi.
Jjebem mu repu 'ajd mi samo recite te fazone kako ste tako vidoviti? Podijelite to sa rajom.
Ja stalno govorim da je odabrao najgori mogući trenutak da ode iz Barce, al' nikad ne bi to rekao da nije imao muda nastaviti, mislim koliko limitiran moraš biti pa to izjaviti?
Čovjek je bio umoran, zasićen, šta li već, trebao mu je odmor, i to se sve moglo primjetiti na Pepu tokom zadnje sezone u Barci. Dobio je odmor, rekao je da godinu dana neće nikoga trenirati. Ajmo sačekati da prođe ta godina pa da vidimo hoćel' preuzeti nekoga, pa ćemo onda komentarisat, a?
Ne kontam kako tako možete pričati za čovjeka koji je u 4 sezone osvojio 14-15 (jedan gore-dole, nebitno) trofeja. Gdje je taj famozni respect?
Još me nešto zanima, šta ćete pričati kad Mancini popije otkaz na klupi City-a?
Pogađam,
šta oni sa zamotanim glavama znaju o fudbalu, itd itd.