LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 08 nov 2012, 07:08

neno#4 je napisao/la:Ovo vise nema smisla gledati.
Pa dobro jesmo najgori na zapadu , ali eto bolji smo od Detroita , nismo bas hopa :lol:

Ako nista imat ce mo 1-5 pick na draftu :roll: :lol:

Howard izgleda kao da ima 40 godina ili se boji kontakta da ne zaradi faul pa da mora na slobodna gdje je ocajan , Shak je za njega doktor , Gasol onako zajebaje se i coolira sad je siguran da ostaje u lakersima do kraja ugovora , MWP se izivljava moze mu se jos 2 godine vezan , Blake je stavrno los , Kobe je kao nesta pokusavao ali 6 izgubljenih lopti je pevise , vidjela se njegova frustracija kada je skoro svaki napad htio zavrsiti zadnjih 5 min pokusao je sam ali i to neide . Brown sa ludim rotacijama tj suludim :roll: nekontam da se nemoze iskoristiti takva prednost kada u istom trenutku imas npr. Gasola-Howarda-Bryanta , a tebi zavrsavaju MWP ili Blake :shock: ili sto se Gasol ili Howard ne koristi malo vise sa klupom , Morris organizuje drugu postavu :? , Hill ima enegriju i mogao bi se koristiti sa Gasolom da ovaj skace za njega a Gasol zavrsava , hej toliko kombinacija , a ovaj fakat nista ne koristi , tuga i zalost gledati kako niko nezna sta da radi u napadu :o

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 08 nov 2012, 09:50

Kobe Bryant je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ovo vise nema smisla gledati.
Ako nista imat ce mo 1-5 pick na draftu :roll: :lol:
Ako se dobro sjećam, mi se sa pickovima možemo pozdraviti do 2015-16. :?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 08 nov 2012, 10:27

jose je napisao/la: Ako se dobro sjećam, mi se sa pickovima možemo pozdraviti do 2015-16. :?
dobro se sjecas , ali mislim da 2013 pick koji smo dali Clevelandu je top14 protect , pa ako naudjemo u playoff imamo draft :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 nov 2012, 11:47

Bruka i sramota ! Vidi se da se igraci ne snalaze u sistemu koji forsira onaj pokusaj od trenera i imam utisak da igraju protiv njega. Jim Buss nakon utakmice izjavljuje da je njegov posao siguran, mada mislim da ovo nista ne znaci i da se iza zatvorenih vrata vec pregovara sa potencijalnim nasljednjicima.

Ako ce porazi protiv GSW-a i Kingsa otjerati sa klupe pokusaja od trenera onda bih ih iste sekunde potpisao.

Kada se moglo ovoliko novca dati na ekipu onda isto treba i iskesirati za kvalitetnog trenera posebno ako ti se isti nudi preko medija - kao sto je slucaj sa Sloan-om.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 nov 2012, 12:30

amerosm je napisao/la:Bruka i sramota ! Vidi se da se igraci ne snalaze u sistemu koji forsira onaj pokusaj od trenera i imam utisak da igraju protiv njega. Jim Buss nakon utakmice izjavljuje da je njegov posao siguran, mada mislim da ovo nista ne znaci i da se iza zatvorenih vrata vec pregovara sa potencijalnim nasljednjicima.

Ako ce porazi protiv GSW-a i Kingsa otjerati sa klupe pokusaja od trenera onda bih ih iste sekunde potpisao.

Kada se moglo ovoliko novca dati na ekipu onda isto treba i iskesirati za kvalitetnog trenera posebno ako ti se isti nudi preko medija - kao sto je slucaj sa Sloan-om.
Ja nigdje nisam vidio da se Sloan nudi preko medija, jedino na onom realgm od nekog meni nepoznatog lika clanak. Znam da je Sloan isao na razgovor u Bobcatse, ali su ga odbili. Ne znam da su ga trazili Portland i Orlando. Sto se tice pokusaja od trenera, ne moze me niko uvjeriti da je James jaci od cijele petorke LAL, pa da je on tako dobro igrao i Cavsi tako dobro igrali, dok ovi Lakersi ne mogu meda. Niko me znaci ne moze ubijediti da je takav propalitet Brown. Btw. mozda ipak ekipa nije slozena kako treba, mozda igraci nisu komplementarni, mozda klupa ne odgovara, mozda puno ega u timu, mozda nedostatak hemije koji ce se kasnije razviti, ali sumnjam da je jedini problem Brown. Od Gasola se ocekuje da igra dobro, da gine, a lika su htjeli supacki otjerati, pa ko koga ovdje J**+, tesko je otici u LAL i dati sve od sebe kad znas da te danas sutra moze trejdati bez razgovora o trejdu. Mislim da se obija o glavu politika Lakersa, tako da tesko to i promjena trenera moze ispeglati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 nov 2012, 12:33

Zasto Meeks ne igra??

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 nov 2012, 12:36

@adriano
Ekipa je sastavljena ovog ljeta i nema je smisla ponovo mijenjati...puno je lakse otjerati Browna i kraj price.

Uostalom...Howard,Kobe,Nash,Gasol su puno dokazaniji igraci nego sto je to M.Brown trener.

@Donnie
To je vec tesko pitanje...bar kad je Brown u pitanju.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 nov 2012, 12:38

Donnie Darko je napisao/la:Zasto Meeks ne igra??
To samo zna pokusaj od trenera i niko vise. Ista situacija se protekle godine desavala sa McRobertsom. Na pocetku sezone je dobijao minute, da bi ga kasnije totalno prekrizio.

@ adriano

ti meni nisi nikad odgovorio na pitanje na ovoj temi koje sam ti postavio. Kada je Brown toliko dobar trener po tvom misljenju sto ste ga onda otjerali sto s njim niste krenuli u re-building ekipe ? Sto ste dovodili Scotta i tako olahko bacili pet godina.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 08 nov 2012, 13:00

nezainteresovano djelovala cijela ekipa , nema energije uopste : / koliko otvorenih trica je blejk fulo to nije normalno

http://cjzero.com/gifs/KobeStaresBrown.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
hit you with so many rights you gonna beg for a left

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 08 nov 2012, 15:00

Sta ocekivat od ekipe koja pocne utakmicu sa dvije greske, Howarda izblokiraju 2 put, sa slobodnih napravi air ball, Kobe uzme jedan sut do poluvremena, ali zato napravi xx gresaka, Gasol fula 2 otvorena suta, Blake fuli 4 otvorena suta za tricu, Metta srlja ko i obicno....do kraja utakmice samo stvari postaju gore. Kobe i Howard kombinovano izgube 11 lopti. Strasno...

Odbrana presmijesna. Najvise me iznenadio Kobe, koji uopste ne dize ruku suteru u lice, nego ga prati tijelom, i onda pusti da sutne..valjda misli promasice levat....kako da ne... Izdominira te Juta u reketu, pored Dwighta i Gasola!

Sto se prije rijesimo ovog sistema, to ce prije ovo krenut uz brdo. Ovako nemotivisanu ekipu nisam vidio nikad, od kako pratim Lakerse, a imam staza puno. Ruzno je vidjet Kobea kako na terenu pljesce rukama, dere se na suigrace, i slicno. Umjesto da hrabri ekipu, ako vec vjeruje u sistem, on se krevelji i demotivise ljude oko sebe... Za mene vise nema dileme, iako je pocetak sezone, Brown/Clown nije sposoban da uklopi ovu ekipu u ovaj sistem.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 nov 2012, 15:51

amerosm je napisao/la:
@ adriano

ti meni nisi nikad odgovorio na pitanje na ovoj temi koje sam ti postavio. Kada je Brown toliko dobar trener po tvom misljenju sto ste ga onda otjerali sto s njim niste krenuli u re-building ekipe ? Sto ste dovodili Scotta i tako olahko bacili pet godina.
Nisam ja brate vidio to tvoje pitanje, ali eto ajde da ti sada odgovorim.
Brown je otpusten, odnosno nije mu produzen ugovor kada je bila ona saga oko Jamesa. Dakle, mislilo se da se James zadrzi tako sto ce se Thibsu ponuditi ugovor. Medjutim, Thibs je otisao dok se hinja jos nije izjasnila. Onda je doveden Scott pa se mislilo napraviti to da Scott nas trenira, James igra, te da njih dva pokusaju nagovoriti Paula da dodje kod nas, jer su kao njih dva dobra sa Jamesom. U medjuvremenu je James otisao, ostao je Scott sa ekipom koja nema nimalo talenta, tada se krenulo u rebuilding. Dakle, nije produzen ugovor Brownu, jer se mislilo da Jamesu Brown ne odgovara nakon tih nekih sitnih svadjica kada ga je lakat zabolio kao grom iz vedra neba, te kao najbolji trener na trzistu, kojeg James cijeni, Thibs, trebao je da preuzme ekipu ako James ostane.

Mes Que Un Club!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 08 nov 2012, 15:58

Mora se maknuti Braun pod hitno i iće to puno bolje

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 nov 2012, 17:43

@ adriano

hvala ti na odgovoru...ali si i sam potvrdio da je imao probleme tada sa Jamesom i da je unosio nemir u ekipu. Mozda grijesim, ali imam osjecaj da ti samo kroz isticanje njegovih kvaliteta zelis umanjiti kvalitet Jamesa. Brown je od All-Star igraca uspio napraviti lottery-team i samo ga puka sreca spasava sto nije dobio otkaz na omjeru 1:15.

Bryantov pogled ka njemu sve govori i cim ovaj ode u FO Brown je bivsi...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... b-x9NuO_Og

Takodjer se oglasio Worthy i kada on ne vidi napredka onda stvarno nam se crno pise...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EK2QogpULE
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 08 nov 2012, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 nov 2012, 17:53

amerosm je napisao/la:@ adriano

hvala ti na odgovoru...ali si i sam potvrdio da je imao probleme tada sa Jamesom i da je unosio nemir u ekipu. Mozda grijesim, ali imam osjecaj da ti samo kroz isticanje njegovih kvaliteta zelis umanjiti kvalitet Jamesa. Brown je od All-Star igraca uspio napraviti lottery-team i samo ga puka sreca spasava sto nije dobio otkaz na omjeru 1:15.
Ma jok brate, ko sam ja da umanjim kvalitet Jamesa? Pa to je najbolji igrac danasnjice sa Durantom i trebaju se mnogo ostali potruditi da dostignu taj nivo. Meni je Durant bolji cisto jer ima mnogo pouzdaniji sut, a vise volim igrace koji imaju dobar sut nego ove koji idu na snagu, mada je i James strasno napredovao. Browna se previse osporava, ali vidjecemo kako ce biti kada neki drugi trener dodje. Meni je Brown sasvim solidan trener. Moguce je da igraci nesto imaju protiv njega pa ne zele da igraju, zele da dobije nogu, ali Brown nije toliko los pa da su ovi losi rezultati samo plod njegovog neznanja.

Mes Que Un Club!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 nov 2012, 17:55

adriano_leite je napisao/la:
amerosm je napisao/la:@ adriano

Ma jok brate, ko sam ja da umanjim kvalitet Jamesa? Pa to je najbolji igrac danasnjice sa Durantom i trebaju se mnogo ostali potruditi da dostignu taj nivo. Meni je Durant bolji cisto jer ima mnogo pouzdaniji sut, a vise volim igrace koji imaju dobar sut nego ove koji idu na snagu, mada je i James strasno napredovao. Browna se previse osporava, ali vidjecemo kako ce biti kada neki drugi trener dodje. Meni je Brown sasvim solidan trener. Moguce je da igraci nesto imaju protiv njega pa ne zele da igraju, zele da dobije nogu, ali Brown nije toliko los pa da su ovi losi rezultati samo plod njegovog neznanja.
Obojica ste upravu !
Ja mislim da su Lakersi, jednostavno prevelik zalogaj za Browna.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 nov 2012, 17:57

BeyKopites je napisao/la: Obojica ste upravu !
Ja mislim da su Lakersi, jednostavno prevelik zalogaj za Browna.
Vjerovatno Brown zeli nesto svoje, dok igraci ne zele, jer previse je tu ega u jednoj svlacionici, tako da je moguce da igraci miniraju trenera. Isto tako i prosle godine kada je Bynum tu bio, nista bolji Howard nije od njega sto se tice ega, mozda je cak i gori.

Mes Que Un Club!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 nov 2012, 22:06

slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 08 nov 2012, 22:12

M. Brown mozda nije trener za tim poput Lakersa, o tome se moze diskutovati ali covjek sigurno nije toliko los strucnjak kao sto se prica.

Da je toliki propalitet nebi nikad dosao do finala sa dosta slabijim timom nego sto ga ima sada u Lakersima. Mozes na srecu dobiti jednu, dvije pa cak i tri tekme zaredom ali nemozes na "srecu" pregaziti sve u regularnoj sezoni i doci do finala NBA lige.
Istina je da je James nosio onu ekipu ali opet treba koliko toliko posloziti odbranu, treba motivisati igrace itd.,nemoze ni LeBron raditi sve odjednom. Znaci kad je Cleveland gazio sve, James je bio zasluzan ali kad mi gubimo onda je iskljuvico trener kriv a ne igraci. To se zove dupli moral.

Ja od pocetka govorim, sacekajmo jos 10 kola pa ako onda jos uvijek nebude nikakvog pomaka u igri, nije problem dovesti novog trenera. Slicno sa desavalo sa Spoelstrom na pocetku, drvlje i kamenje na njega, eto svi ti navijaci su pametni a Pat Riley veze nema. Sta bi, covjek dodje dva puta do finala , jednom uze titulu i zacepi usta kvazistrucnjacima.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 nov 2012, 22:38

Balon je napisao/la:M. Brown mozda nije trener za tim poput Lakersa, o tome se moze diskutovati ali covjek sigurno nije toliko los strucnjak kao sto se prica.

Da je toliki propalitet nebi nikad dosao do finala sa dosta slabijim timom nego sto ga ima sada u Lakersima. Mozes na srecu dobiti jednu, dvije pa cak i tri tekme zaredom ali nemozes na "srecu" pregaziti sve u regularnoj sezoni i doci do finala NBA lige.
Istina je da je James nosio onu ekipu ali opet treba koliko toliko posloziti odbranu, treba motivisati igrace itd.,nemoze ni LeBron raditi sve odjednom. Znaci kad je Cleveland gazio sve, James je bio zasluzan ali kad mi gubimo onda je iskljuvico trener kriv a ne igraci. To se zove dupli moral.

Ja od pocetka govorim, sacekajmo jos 10 kola pa ako onda jos uvijek nebude nikakvog pomaka u igri, nije problem dovesti novog trenera. Slicno sa desavalo sa Spoelstrom na pocetku, drvlje i kamenje na njega, eto svi ti navijaci su pametni a Pat Riley veze nema. Sta bi, covjek dodje dva puta do finala , jednom uze titulu i zacepi usta kvazistrucnjacima.

Poptis.Jamesa su ismijavali kako ne moze do titule,sad se ismijava taj isti trener ;) Sta bih James sve uzeo da ga Phil trenira :!: :lol: Tek je pocetak,LA ce ubrzo da proradi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 nov 2012, 23:00

U 14 tekmi 1 pobjeda.Zbog imena koje Lakersi predstavljaju to nije uredu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []