FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poslije ovog ''bote'', te poštujem više nego prije, definitivno. Ti očigledno ne poznaješ slast pobjede ili si toliko zatupljen pa to ne shvataš. Derbi nije svaki dan i naravno da ću slaviti i uživati u pobjedi, i dan-danas. A to što se vi palite tako kako se palite, nije moja stvar. I vi ''anamo'' svašta pišete za Sarajevo i Horde, pa nikad nisam replicirao na to. Uživaj mi.
Zadnja izmjena: High, dana/u 08 nov 2012, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma nije on vodena glava,on je modni guru 

nisam payton ali cijenim njegov prijedlog za vašim ignorisanjem
spamate i trolate do bola..jel vam toliko teško pao Said-Nuhanović
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa uvazavao, ne uvazavao, zaboli me neka stvar... Poznajem slast pobjede koja se desila u subotu, a smijesna mi je cinjenica da si napisao samo post prije da ne pisu nista ovi tvoji cime bi mogli privuci trolove na temu, i odmah post ispod ti napises provokaciju, kao sjecamo te se, i kao eto onako ti se sjetio pobjede... Zato si smijesan, a ja se ne javljam osim ako ne zelim dati misljenje vezano za nesto sto se trenutno tice vaseg kluba.. Haj zdravoHigh je napisao/la:Poslije ovog ''bote'', te uvažavam, definitivno. Ti očigledno ne poznaješ slast pobjede ili si toliko zatupljen pa to ne shvataš. Derbi nije svaki dan i naravno da ću slaviti i uživati u pobjedi, i dan-danas. A to što se vi palite tako kako se palite, nije moja stvar. I vi ''anamo'' svašta pišete za Sarajevo i Horde, pa nikad nisam replicirao na to. Uživaj mi.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
idi doktoru ako te boli, nemoj ovde komplekse lijeciti:)Ultra05 je napisao/la:Ma nije on vodena glava,on je modni guru
kaze mi covjek da spamam koji se registrovao prije 2 dana, a ima 10 postova po danuistok1987 je napisao/la:nisam payton ali cijenim njegov prijedlog za vašim ignorisanjem

Za zivot cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a ja, sta drugo ocekivat, kad ne zna sta ce, za staruUltra05 je napisao/la:Cuo sam da ti je stara dobar ljekar,pa da joj se javim,ha?

Za zivot cijeli!
- moustapha
- Kontakt:
Treba uvesti da se prijavi cijela stranica postova. Ovo sto ste ispisali nema veze sa temom.
#divovi
Opet neke provokacije od nasih kona pa stvarno.. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Kažnjeni smo sa 8 milja kazne zbog bakljade na derbiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znam sad sam procitao...High je napisao/la:Kažnjeni smo sa 8 milja kazne zbog bakljade na derbiju.

Nego sad se ide u Istocno karte su 10km gdje se mogu kupiti i do kada? hvala..

bolje 8 nego 10...kako su se cule neke glasine da bi moglo bitiHigh je napisao/la:Kažnjeni smo sa 8 milja kazne zbog bakljade na derbiju.
- Evolution87
- Kontakt:
Kako je dogovoreno, za navijače FK Sarajevo biće štampano 1000 ulaznica. Svi oni koji odluče bodriti svoj voljeni klub na stadionu SRC Slavija, iste će moći kupiti na dan utakmice na prodajnim mjestima u organizaciji FK Slavija i to na pumpi TEREX ispred južne tribine stadiona.DevilS je napisao/la: Nego sad se ide u Istocno karte su 10km gdje se mogu kupiti i do kada? hvala..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hvala drug samo me to zanimalo.

- Burberry46
- Kontakt:
Može sad normalna rasprava, il da djelimo banane, ha ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Biće težak meč !Iza nas je ostala još jedna velika pobjeda, Sarajevo je lider na tabeli, međutim predaha nema, već u nedjelju slijedi novo iskušenje, u okviru trinaestog kola Sarajevo gostuje u Istočnom Sarajevu kod Slavije.
U Slaviji između dvije pauze nisu željeli da im se dogodi scenario iz prošle sezone, kada su tek u posljednjem kolu sačuvali status premijerligaša, pa su angažovali nekolicinu igrača. U Lukavicu su došli Jovan Svitlica, Mirko Mirosavljević, Edin Dudo, Zoran Kokot, Feđa Dudić, Haris Fazlagić, Ivan Mamić.
Slavija ove godine igra vrlodobro, i trenutno zauzimaju visoku petu poziciju sa dvadesetijednim osvojenim bodom. Da će ovo biti dobra sezone za Slaviju nagovijestili su već u prvom kolu kada su uzeli bod u Širokom Brijegu (0:0). Nakon toga je uslijedila serija od tri pobjede, dvije domaće, Travnik (1:0) i Zvijezda (1:0), te gostujuća sa vrućeg terena u Banjoj Luci (1:2). Seriju pobjeda prekinuo je Željezničar (2:0), da bi uslijedila dva remija, s Goškom u Gabeli (0:0) i sa Zrinjskim na domaćem terenu (1:1), da bi u okviru osmog kola poraženi u Bijeljini (2:0). Od devetog kola Slavija ponovo ulazi u seriju od tri pobjede, pa su redom padali Čelik (2:1), Rudar Prijedor (0:1) te Gradina (2:1). U dvanaestom kolu Slavija je poražena na Otoci minimalnim rezultatom (1:0).
Trener Vlado Čapljić igra u formaciji 4-4-2 ili 4-5-1. Na golu Slavije ove godine stoji Ratko Dujković. Bekovske pozicije igraju, lijevo Vukašin Benović, desno Jovan Svitlica ili po potrebi Goran Popović. Na stoperskim pozicijama igraju Predrag Papaz i Radoslav Aleksić, dok je u rotaciji još Branko Ojdanić. Centralni vezni igrači su Edin Dudo i Haris Fazlagić, dok na krilnim pozicijama igraju Marko Perišić, Haris Bešlija. Najveća konkurencija u timu Slavije je u napadu, pa trener Čapljić dosta rotira u tom segmentu tima. Ipak treba istaći Dejana Raševića i Zorana Kokota. Uz njih tu su još Feđa Dudić, Vidić Lazar i Ivan Mamić.
Glavni sudija je Živković Ilija iz Orašja, dok će pomoćnici biti Turudić Hrvoje (Ljubuški) i Dujak Goran (Odžak), četvrti sudija je Mujić Elvis (Banovići).
Utakmica koja će dati odgovore jesmo li spremni napraviti još jedan iskorak ka tituli. Stadion u Lukavici smo često znali napustiti uzdignute glave, još su svježa sjećanja na prošlogodišnji visoki trijumf 0:4.
Zato, hoćemo Vaš maksimum, hoćemo pobjedu!
PRVA LJUBAVI, NAJVEĆA RADOSTI POBJEDU DAJ NAM TI!
Stadion: SRC Slavija
Nedjelja, 11.11.2012. u 13:00
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Tezak mec i veoma ce biti bitna pobjeda za nas ako je ostvarimo za nastavk prvenstva aBd.
@Zagor nas ne moras opominjati za banove komsije su ti koji dolaze da provociraju ili ako vec hoces da banujes nas budi korektan.

@Zagor nas ne moras opominjati za banove komsije su ti koji dolaze da provociraju ili ako vec hoces da banujes nas budi korektan.

- Bordostrik
A valjda je doslo vrijeme da se smiri hajka oko derbija (pogotovo od susjeda) i da se vratimo "normalnom zivotu"
'Elem sretno nasim igracima u nastavku borbe za N1!

'Elem sretno nasim igracima u nastavku borbe za N1!

Neka frka, a?!
Nisu loši ove sezone, neće nam biti nimalo lahko tamo. Oni će se naložiti protiv nas, kao i uvijek kad igraju s nama, pogotovo kući. Ali, kako god, moramo pobijediti i osvojiti tri boda. 0:2. Ovom pobjednom potvrditi prošlu i začepiti usta mnogim.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Jadnimi, Tatamata1946, tuitamo, Varijantas8 i 77 gostiju.