U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21,U-19,U-17
Opet Kolasincu mobitel iskljucen 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Slaba mreža u Njemačkoj.Adi_Zepce je napisao/la:Opet Kolasincu mobitel iskljucen
Pitam se imaju li oni njegov pravi broj uopste.Momak moze iskljuciti mobitel pred utakmicu ili karantenu,ali da mu je haman non stop ugasen,to nekako ne vjerujem.Garant levati imaju krivi brojAdi_Zepce je napisao/la:Opet Kolasincu mobitel iskljucen
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sead Kolasinac,Alen Halilovic,Izet Hajrovic,Anel HAdzic,i ostali vjerovatno nikada nece zaigrati za našu reprezentaciju ali zato ce BRanimir Hrgota igrat za Hrvatsku iako je igrao za Svedsku mladu jer ljudi odu u Menhengladbah pa predstave program,objasne situaciju u 4 oka i tako privole igrača,a nije ko ovi naši ko da šalju poziv za vojsku..
Sramotno je to da se reprezentativci zovu mobitelima,a prvi put trebaju da zaigraju za nas..Čisti bezobrazluk..
Jel' ovo njegov mobitel? Ima iphone

E moj Jagodicu kakav si amater ispao. I citav savez sa njim. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za Halilovica me ne iznenadjuje sto nece, ali zar Kolasinac nije rekao da bi pjeske dosao na okupljanje ? Sta je sad problem, dobio je poziv !?
Nije on reko,da bi pjeske doso,nego Avaz.MrShadow je napisao/la:Za Halilovica me ne iznenadjuje sto nece, ali zar Kolasinac nije rekao da bi pjeske dosao na okupljanje ? Sta je sad problem, dobio je poziv !?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
H-avaz izgleda na pola puta pjehe.emir79 je napisao/la:Nije on reko,da bi pjeske doso,nego Avaz.MrShadow je napisao/la:Za Halilovica me ne iznenadjuje sto nece, ali zar Kolasinac nije rekao da bi pjeske dosao na okupljanje ? Sta je sad problem, dobio je poziv !?
Sad se ko fol usutili,pa ni jedne da napisu o Kolasincu.
Ko da gledam da ovaj uopste nema ama bas nikakvu vezu sa BIH,i da je onaj satro intervju izmisljen
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
edinjo-bih
- Kontakt:
U odbrani jedini ko valja je bevab, u sredini defenzivno grahovac je ok, ofenzvino tu su: travancic, cerimagic, zakaric, zolotic, cajic, duljevic pa i cimirot a u napadu valja samo maletic. spisak je sto se tice odbranbenih igraca jako slab. mislim uz duzni rspekt ali jakupovic ni u 4. ligi svicarske nije standardan ako se nevaram. iz nase lige je napr. hajradinovic morao da dobije poziv!

Zasto bi Kolasinac igrao za mladu reprezentaciju Bosne kada vec igra za U20 Njemacke??
Kola je za A-reprezentaciju, pogotovo sto igra na pozicijama gdje smo deficirani.
De bogati ne lupetaj kada neznas, jes da smo u odbrani deficitarni al Kovacevic (stoper iz Travnika) i Markovic (ljevi bek iz Sirokog) su sigurno kvalitetni igraci i uz Bevapa koji moze igrati desnog beka fali samo jedan stoper (to bi bio Kolasinac) i eto odbrane. A i u napadu su Cemalovic i Mesanovic ove sezone nedju najboljim u nasoj ligi. ps: Zolotic, Cimirot i Cajic su centralni vezni a ne ofanzivni.edinjo-bih je napisao/la:U odbrani jedini ko valja je bevab, u sredini defenzivno grahovac je ok, ofenzvino tu su: travancic, cerimagic, zakaric, zolotic, cajic, duljevic pa i cimirot a u napadu valja samo maletic. spisak je sto se tice odbranbenih igraca jako slab. mislim uz duzni rspekt ali jakupovic ni u 4. ligi svicarske nije standardan ako se nevaram. iz nase lige je napr. hajradinovic morao da dobije poziv!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
hahaha moj care....mislim da ti neznas...vendeta87 je napisao/la:De bogati ne lupetaj kada neznas, jes da smo u odbrani deficitarni al Kovacevic (stoper iz Travnika) i Markovic (ljevi bek iz Sirokog) su sigurno kvalitetni igraci i uz Bevapa koji moze igrati desnog beka fali samo jedan stoper (to bi bio Kolasinac) i eto odbrane. A i u napadu su Cemalovic i Mesanovic ove sezone nedju najboljim u nasoj ligi. ps: Zolotic, Cimirot i Cajic su centralni vezni a ne ofanzivni.edinjo-bih je napisao/la:U odbrani jedini ko valja je bevab, u sredini defenzivno grahovac je ok, ofenzvino tu su: travancic, cerimagic, zakaric, zolotic, cajic, duljevic pa i cimirot a u napadu valja samo maletic. spisak je sto se tice odbranbenih igraca jako slab. mislim uz duzni rspekt ali jakupovic ni u 4. ligi svicarske nije standardan ako se nevaram. iz nase lige je napr. hajradinovic morao da dobije poziv!
prvo kovacevic je povrijedjen i nece doci!
drugo taman i da je mogao da dodje, na cijelom spisku su 3-4 dobra odbranbena igraca, to je uredu jel???
a trece objasni mi molim sta znaci centralni vezni u kontekstu sa defenzivnim i ofenzivnim veznim, znaci malo manje pametuj i ne hvali samo one koje su momentalni "in"!
Kada nesto komentarises onda procitaj malo bolje ja sam i rekao da smo u odbrani jako deficitarni,jer na ovo spisku uopste nema desnih bekova a i stopera je jako malo. A razilka izmedju centralnog i ofanzivnog veznog je ta sto centralni vezni igraci igraju jednako dobor i prema naprijed i u odbrani kao npr. Y. Toure i sl. dok ofanzivni vezni vise vucu ka npaadu a u defanzivi ih bas nesto i nema npr. Misimovic ili da ti ppo jednostavim centralni vezni su ti tzv. Osmice (8) a ofanzivni vezni tzv. Desetke(10) i imas tu naravno i klasicne defanzivne vezne ili sestice (6). A ja sam naveo ove igrace (sto ti kazes da su in) jer si ti sve njih (mislim na napdace) u svom postu podcjenio. I nije povrijedjen Kovacevic nego Jakupovic za kojeg si upravu da nije ni trebao dobiti poziv u repku!edinjo-bih je napisao/la:hahaha moj care....mislim da ti neznas...vendeta87 je napisao/la:De bogati ne lupetaj kada neznas, jes da smo u odbrani deficitarni al Kovacevic (stoper iz Travnika) i Markovic (ljevi bek iz Sirokog) su sigurno kvalitetni igraci i uz Bevapa koji moze igrati desnog beka fali samo jedan stoper (to bi bio Kolasinac) i eto odbrane. A i u napadu su Cemalovic i Mesanovic ove sezone nedju najboljim u nasoj ligi. ps: Zolotic, Cimirot i Cajic su centralni vezni a ne ofanzivni.edinjo-bih je napisao/la:U odbrani jedini ko valja je bevab, u sredini defenzivno grahovac je ok, ofenzvino tu su: travancic, cerimagic, zakaric, zolotic, cajic, duljevic pa i cimirot a u napadu valja samo maletic. spisak je sto se tice odbranbenih igraca jako slab. mislim uz duzni rspekt ali jakupovic ni u 4. ligi svicarske nije standardan ako se nevaram. iz nase lige je napr. hajradinovic morao da dobije poziv!
prvo kovacevic je povrijedjen i nece doci!
drugo taman i da je mogao da dodje, na cijelom spisku su 3-4 dobra odbranbena igraca, to je uredu jel???
a trece objasni mi molim sta znaci centralni vezni u kontekstu sa defenzivnim i ofenzivnim veznim, znaci malo manje pametuj i ne hvali samo one koje su momentalni "in"!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ja sam cuo da je on povrijedjen, a ako nije jos bolje. mislim da je i civa igrao za juniore umjesto imamovica, kakav je on? i kakav je onaj hairlahovic iz kaiserslautern-a? od ovih koji jos nisu pod nasim zastavom da pitam kakav je terzic iz pomladka dortmunda, znam da je bio kapiten u U18 BvB-a i da je onda bio povrijedjen... steta sto je odpao hodzic.
Aha, upravo na toj slici se vidi koliko igra..redarmy0 je napisao/la:
Zasto bi Kolasinac igrao za mladu reprezentaciju Bosne kada vec igra za U20 Njemacke??
Kola je za A-reprezentaciju, pogotovo sto igra na pozicijama gdje smo deficirani.
Ja sam cak jednom gledao tog Terzica uzivo kad sam bio u posjeti u Njemackoj i nako je solidan. Al trebao je Jagodic da stupi u kontakt sa Arslanagicem ( Standard) i Dumicem (Brondby) obojica su stoperi i rijesili bi sve probleme u odbrani.edinjo-bih je napisao/la:ja sam cuo da je on povrijedjen, a ako nije jos bolje. mislim da je i civa igrao za juniore umjesto imamovica, kakav je on? i kakav je onaj hairlahovic iz kaiserslautern-a? od ovih koji jos nisu pod nasim zastavom da pitam kakav je terzic iz pomladka dortmunda, znam da je bio kapiten u U18 BvB-a i da je onda bio povrijedjen... steta sto je odpao hodzic.
Ajde, ne s.e.rite, sada zato što ne igra to bi trebao da bude razlog da ga se ne zove, ja lično sam neutralan, nek' radi šta hoće Pape, al pogledajte naše reprezentativce, standardne i one u prvih 11 koliko igraju ?
Nemojte to kao izgovor tražiti, nije ni Bešić bio standardan u Hamburgu kada je dobio poziv u " A " repku, pa je opet dobio šansu.
Nemojte to kao izgovor tražiti, nije ni Bešić bio standardan u Hamburgu kada je dobio poziv u " A " repku, pa je opet dobio šansu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Goalgetter, KrajinaKing, LeCoq, SanaBosna, Soli i 39 gostiju.