Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Ma Mancini je gigant. Igra menadzer uzivo i prima milione. Boli ga ****.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- paranojafredy
- Kontakt:
Dortmund prosao i Real ce kaze radio
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
Teoretski jos nije. Dortmund moze ispasti ako izgubi od Ajaxa i Cityja a da u tom slucaju jedan od ta dva kluba dobije i drugu tekmu. Sto nije nemoguce ali je manje vjerovatno da ce se desiti.paranojafredy je napisao/la:Dortmund prosao i Real ce kaze radio
Znaci, teoretski jos uvijek i City moze proci.
- Cautinho
- Kontakt:

Konačno neka dobra stvar ovih nekoliko dana,ovih dvoje se vraćaju protiv Spursa.Kolarovu želim sretan rođendan,i ima vijest da će bit zamjena Milan-City,točnije Balotelli-El Šarafi.
Keep walking.
Kad igra Sity,danas ili sutra raja 
- Cautinho
- Kontakt:
Sutra ,14:30.sedra je napisao/la:Kad igra Sity,danas ili sutra raja
Keep walking.
- paranojafredy
- Kontakt:
Ljudi ja bi najvise voli da Manciniju Arapi ponude vjecni ugovor,tolko je los trener,da se smijem kladit da je Paulo Di Canio bolji.Ugl ne zelim da vrijedjam mijenjam malo imidz,pa reko da poz komsije
,za zeljom da sutra Spursi dobiju mec
- Cautinho
- Kontakt:
City team vs Spurs: Hart,Zaba,Kompany,Nastasic,Clichy,Barry,Yaya,Silva,Kolarov,Aguero,Tevez.
Keep walking.
Zamolio bih nekoga da postavi dobar link za livestream kad utakmica počne, hvala 
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Izvolton: http://www.balkansport.info/threads/168 ... kanSport-9" onclick="window.open(this.href);return false;anelpik je napisao/la:Zamolio bih nekoga da postavi dobar link za livestream kad utakmica počne, hvala
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
ovdje nesto nije uredu, registrovo sam se i ponovo mi neda da vidim ovaj link, nidje vezeneo je napisao/la:Izvolton: http://www.balkansport.info/threads/168 ... kanSport-9" onclick="window.open(this.href);return false;anelpik je napisao/la:Zamolio bih nekoga da postavi dobar link za livestream kad utakmica počne, hvala
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- Zenichanin
- Kontakt:
http://www.sports-x.net/p/shedulle.html" onclick="window.open(this.href);return false;anelpik je napisao/la:ovdje nesto nije uredu, registrovo sam se i ponovo mi neda da vidim ovaj link, nidje vezeneo je napisao/la:Izvolton: http://www.balkansport.info/threads/168 ... kanSport-9" onclick="window.open(this.href);return false;anelpik je napisao/la:Zamolio bih nekoga da postavi dobar link za livestream kad utakmica počne, hvala
imas tu
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Izvini molim te, tek sada vidim da je za VIP ova utkamica..evo ti slobodni linkovia
http://livetv.ru/en/eventinfo/143682_ma ... tottenham/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livetv.ru/en/eventinfo/143682_ma ... tottenham/" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
ok, hvala obojci (@Zenichanin @neo), evo sad fercera 
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- Cautinho
- Kontakt:
Prva utakmica ove sezone gdje sam zadovoljan prikazanom igrom.Silva dominirao sredinom,Yaya je isto dosta toga uradio.Aguero zabio i vratio formu,valjda ce tako i nastavit.Za Edina samo riječi pohvale,koja igračina je to ljudi moji,možemo biti zlatni što ga imamo.Samo da ga se više i koristi,ne bi mi gubili protiv Ajaxa i spašavali bodove.
Keep walking.
Nisam gledao prvo poluvrijeme.Ali ovo sto sam vidio u drugom moram biti zadovoljan sve je drugacije kad je tu Silva.Dzeko i Kun za preokret.Sudija se malo izgubio ali ok je.Zadrzao se prikljucak za Unitedom.Maicon pokazao da ce biti veliko pojacanje.United ima Chichu City Dzeku.Smio sam kucu ulozit da ce dat gol kad je usao.Majstore hvala za sve drzis ovu sezonu u zivotu dok igra nije nesto posebno.Sa ovakvom igram kasnit dva boda i biti neporazen je gotovo pa nemoguce.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- paranojafredy
- Kontakt:
sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
Ko zna mozda prije pukne Chicharitu film nije covjek lud sjedit na klupu a da Rooney igra koji penala ne moze pogodit kako treba.paranojafredy je napisao/la:sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Jedva ste pobjedili po meni. 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 4 gosta.