Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
živimo još malo samo, dok krek ne izađe, onda se sve zapostavlja, hrana, piće, žene, izlasci, san... i još mnogo togaPapastathopoulos je napisao/la:Yebo vas crack, zivite li vi ikako il samo to cekate ? Tbj..
Pa dobro brate, nekom se igrica igra pravo i uživi se u nju.. Imao sam jarana neće izać napolje, pitam ga što, kaže igram finale FA kupa sa Cambridgeom..Papastathopoulos je napisao/la:
Podrzavam vas u svemu tome
Hahaha Bošnjo je Bošnjoahmad_tz je napisao/la:Gledam one komentare ljudi i sve ide ono: pls fix crack itd. A kad samo vidis na nasem: **** vam djecu napravite crack da valja, dajte fix picka vam materina itd
Pa nek odigra finale i nek ide vaniTheVerminator je napisao/la:Pa dobro brate, nekom se igrica igra pravo i uživi se u nju.. Imao sam jarana neće izać napolje, pitam ga što, kaže igram finale FA kupa sa Cambridgeom..Papastathopoulos je napisao/la:
Podrzavam vas u svemu tomePa ebo te dok ti Cambridge uvedeš iz 5-6 lige, život ti prođe
![]()
Mislim i ja volim igrat FMa al' ne baš toliko
Bas , ovo je vise od igrice definitivno.muXmania je napisao/la:ma nije nikakvo čudo, puca ljude kriza.
Sad bi mujo rek'o: "e to mene yebe druze sudija"Nail for Real je napisao/la:Samo sto kad odigras finale postoji ona opcija Continue...
Hhahahaha, a nije najjaci su nasi ljudi.. S nama se uvijek smijat..ahmad_tz je napisao/la:Gledam one komentare ljudi i sve ide ono: pls fix crack itd. A kad samo vidis na nasem: **** vam djecu napravite crack da valja, dajte fix picka vam materina itd
I ja cu kao sto gledam nastavit sa Slobodom 2020 godina Liga Europe, probat proc grupuSarajlijc@ je napisao/la:Dok ne dodje krek ja guram sa Lutonom na 12. U 2020 godini pokusavam opstanak izboriti
To je to.Papastathopoulos je napisao/la:Sad bi mujo rek'o: "e to mene yebe druze sudija"Nail for Real je napisao/la:Samo sto kad odigras finale postoji ona opcija Continue...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.