Bogami,Jagodina opasno prijetiGT1970 je napisao/la:" " " ' % $ $ '...$ " то % узастопно," се ? сте " $ $,а " ове " % " на то.soba 39 je napisao/la:Sve čestitke na još jednoj "tituli".
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: FK Partizan
Mens sana in corpore sano.
Zaobidji ti ovu temu i batali trolovanje na istoj,jer nikad nista pametno nisi napisao.Svako pisanije ti se svodi na podjebavanje i to neukusno podjebavanje.soba 39 je napisao/la:Alo zabranjeni,neoženjeni,neuhranjeni...šta li si već, zaobiđi mesasagmp je napisao/la:Ne laprdaj.
Citaj Kurir i obrazuj se ajde.Sjasi sa ove teme
A sto se tice Grobara,kakve cestitke?Ima da se igra jos 20 kola ljudi sta vam je?Idemo dalje bez opustanja,sada jos jace.
Sale apsolutno si u pravu,ima još puno iskušenja do kraja ovog jesenjeg dela... Prvo već narednog vikenda protiv kragujevčana,koji ma koliko u lošoj formi bili,nisu protivnik za podcenjivanje,bez obzira što smo ih prošle godine u oba susreta dobili... Nikakva euforija ne sme postojati na osnovu ovih +4... Tim pre,što je stanje u upravi,tribinama,pa i u svlačionici takvo kakvo je... Dovoljna su dva kiksa pa da sve stečeno ode u provaliju... Ova 4 boda prednosti moraju biti podstrek za još bolje partije kako u domaćem prvenstvu tako i do kraja Lige Evrope... Borac je valjda dovoljna opomena....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
-
samoradnik
- Kontakt:
Možda već protiv Zvezde izgubite i razlika se smanji na 2underPFC je napisao/la:Sale apsolutno si u pravu,ima još puno iskušenja do kraja ovog jesenjeg dela... Prvo već narednog vikenda protiv kragujevčana,koji ma koliko u lošoj formi bili,nisu protivnik za podcenjivanje,bez obzira što smo ih prošle godine u oba susreta dobili... Nikakva euforija ne sme postojati na osnovu ovih +4... Tim pre,što je stanje u upravi,tribinama,pa i u svlačionici takvo kakvo je... Dovoljna su dva kiksa pa da sve stečeno ode u provaliju... Ova 4 boda prednosti moraju biti podstrek za još bolje partije kako u domaćem prvenstvu tako i do kraja Lige Evrope... Borac je valjda dovoljna opomena....
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da njegova ekipa nema pravo da preti Interu, ali da ima pravo da se nada povoljnom rezultatu protiv italijanskog kluba u četvrtom kolu Grupe H Lige Evrope.
"Nemamo prava da pretimo, ali imamo pravo da se nadamo pošto je ova ekipa pokazala da može da odigra ozbiljno i disciplinovano, skoro na nivou velikih evropskih ekipa. Znamo koliko možemo, znamo koliko ne možemo. Očekujem lepu fudbalsku predstavu pred, nadam se, punim tribinama, ova ekipa mnogo bolje igra kada su navijači iza njih", rekao je Vermezović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.
Crno-beli su pre dve nedelje u Milanu izgubili od Intera sa 1:0 golom Rodriga Palasija u 88. minutu.
"Nemamo šta da izgubimo i to je uverenje većine ljubitelja fudbala, ali mi sutra eventualno gubimo i poslednju šansu za prolazak u drugi krug, tako da ipak možemo mnogo da izgubimo. U prvoj utakmici smo se isprsili i sada su velika očekivanja, ali treba da ostanemo na zemlji i da ponovimo ozbiljnost i hrabrost iz prvog meča. Nadam se da će sreća biti na našoj strani. Ako budemo hrabri i opušteni, možemo da se nadamo boljem rezultatu. Sa punim pravom očekujem da prikažemo dobru igru", kazao je Vermezović.
Trener crno-belih je istakao da su svi fudbaleri Partizana spremni za utakmicu protiv Intera, osim Mohameda Zabije koji je povređen.
"Sastav tima već znam i nećemo se korigovati u odnosu na njihov tim. Ne znam kako će oni izaći na teren, ali nama to nije bitno. Postavićemo se kao da igramo protiv njihovog najjačeg tima", rekao je Vermezović i dodao da će Nikola Ninković i Marko Šćepović "biti jedni od džokera".
Vermezović je ocenio da nije bitno ko će od igrača Intera izaći na teren jer nije velika razlika u kvalitetu njihovih fudbalera.
"Bez obzira u kom sastavu izađu na teren, to je ipak Inter. Oni su u Milanu izašli bez šest-sedam standardnih prvotimaca, ali kakva je razlika kada izađe Kasano a uđe Milito... Biće teško, ali ćemo probati da nametnemo naš stil igre i trudićemo se da mi kontrolišemo meč. Ako to ne budemo u mogućnosti da uradimo neće biti veliko iznenađenje", rekao je Vermezović.
Utakmica između Partizana i Intera igraće se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.
$ ? ¥
' $ " у " уђу & & ? & " $ не прецјене ".... " је ' " & " " " у " расте,те & - " у ' ' " у ' саставу....
..... НА СВЕТУ " - НЕ ' $ "....
' $ " у " уђу & & ? & " $ не прецјене ".... " је ' " & " " " у " расте,те & - " у ' ' " у ' саставу....
..... НА СВЕТУ " - НЕ ' $ "....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Ја ' $ & " оставе срце на терену,па & " ?. " је " & " сјајно у ", 9 " 9 $ $ $... $ се $ - " ? " $ - " & % $ " $ ' " с пуно " " " "....
Steta sto ce opet da bude tek na pola pun stadion.Koliko sam cuo oko 17000 karata je prodano.Hajde bar ce biti lepo posmatrati utakmicu,nece nista drugo odvracati paznju i nece biti guranja,ali opet prava steta.
Inter dolazi bez dosta igraca,sa tri juniora,i Partizan bi mogao da pokusa da ih iznenadi,ali opet tesko ce da bude,ja ocekujem ipak pobedu Intera i veceras.
Inter dolazi bez dosta igraca,sa tri juniora,i Partizan bi mogao da pokusa da ih iznenadi,ali opet tesko ce da bude,ja ocekujem ipak pobedu Intera i veceras.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
samoradnik
- Kontakt:
+10 ma nema šanseDANTES je napisao/la:Ili odemo na +10...
- alan_kardec
- Kontakt:
Sa srećom večeras.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dosta losija i partija Partizana ali i utakmica nego u Milanu.
Sreca za njih je pa je i Inter delovao na terenu totalno nezainteresovano inace bi narocito u prvom poluvremenu kaznio jos vise ocajno kretanje i postavljanje Partizanovih fudbalera.
Partizan je stvarao bolje sanse,dva sjajna suta Ivanova,jedan traljav sut Smiljanica,jedan solidan sut Scepovica i jedna glupost Miljkovica.5 prilika iz kojih se morao postici najmanje jos jedan gol,ali navijaci Partizana mogu da se zahvale nevidjenoj gluposti Miljkovica koji je jos jednom pokazao da definitivno nije kvalitet za fudbala.U odbrani su se popisali po njemu u jedno pet napada ono bas,u napadu je ukenjao akciju koja se zavrsava zakucavanjem u mrezu,on je trazio fudbalera na drugoj stativi koji nije ni pokusao da krene na tu loptu,ali umalo da zavrsi autogolom.
Mnogo sebicnosti u igri Partizana,Markovic,Scepovic,Medo sve same solaze u trenutku kada imaju visak u napadu.
Na kraju 1:3,po meni i previsoko,ali Inter je iz 4 prilike dao 3 gola,rekao Dobro vece i Laku noc i otisao lagano na spavanje.
Ipak potez utakmice ide kome drugom nego Mitrovicu.Kakva gluma,kakvo sceniranje,pozavideli bu i mnoge filmske zvezde.
Sreca za njih je pa je i Inter delovao na terenu totalno nezainteresovano inace bi narocito u prvom poluvremenu kaznio jos vise ocajno kretanje i postavljanje Partizanovih fudbalera.
Partizan je stvarao bolje sanse,dva sjajna suta Ivanova,jedan traljav sut Smiljanica,jedan solidan sut Scepovica i jedna glupost Miljkovica.5 prilika iz kojih se morao postici najmanje jos jedan gol,ali navijaci Partizana mogu da se zahvale nevidjenoj gluposti Miljkovica koji je jos jednom pokazao da definitivno nije kvalitet za fudbala.U odbrani su se popisali po njemu u jedno pet napada ono bas,u napadu je ukenjao akciju koja se zavrsava zakucavanjem u mrezu,on je trazio fudbalera na drugoj stativi koji nije ni pokusao da krene na tu loptu,ali umalo da zavrsi autogolom.
Mnogo sebicnosti u igri Partizana,Markovic,Scepovic,Medo sve same solaze u trenutku kada imaju visak u napadu.
Na kraju 1:3,po meni i previsoko,ali Inter je iz 4 prilike dao 3 gola,rekao Dobro vece i Laku noc i otisao lagano na spavanje.
Ipak potez utakmice ide kome drugom nego Mitrovicu.Kakva gluma,kakvo sceniranje,pozavideli bu i mnoge filmske zvezde.
Prvo @devile ne griješi dušu, pogledaj snimak i vidjećeš da Mitrović ništa nije glumio... Iz čist mira ga je čovjek zviznuo u vrat....
Što se tiče tekme, pa ovako naivno golove primaju još jedino ex-yu timovi... Kako inače objasniti količinu gluposti i to serijsku koje su prethodile svim golovima Intera...
Handanović s druge strane fascinira... Siguran sam da bi velika većina golmana primila još koji gol... Miljkona neću komentarisati... Samo žalim što tako lako dadosmo Aksentijevića... Dečko ima mana, ali u onoj situaciji bi zakucao i Samira i loptu pod prečku... Žao mi je i što Saša i Ninković nisu igrali... Čini mi se da bi bili opasniji... Ništa idemo dalje...
Što se tiče tekme, pa ovako naivno golove primaju još jedino ex-yu timovi... Kako inače objasniti količinu gluposti i to serijsku koje su prethodile svim golovima Intera...
Handanović s druge strane fascinira... Siguran sam da bi velika većina golmana primila još koji gol... Miljkona neću komentarisati... Samo žalim što tako lako dadosmo Aksentijevića... Dečko ima mana, ali u onoj situaciji bi zakucao i Samira i loptu pod prečku... Žao mi je i što Saša i Ninković nisu igrali... Čini mi se da bi bili opasniji... Ništa idemo dalje...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
& ¥ на " $,овај пут " ? " " оно % је $ ? је $... $ се $ - се црног говнета са & 4 " за сва ',па & $ " по " " ? ".... .
Ово ¥ је ? " ? ' је ? $ светог " "... & $ " нас је по & зна " пут &..... $ $ ",& - ? " не ' ",$ % % на " $ $....
Жао " је % " & $ ? " у $ &,? то је спорт,то је "....
Жао " је % " & $ ? " у $ &,? то је спорт,то је "....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
- alan_kardec
- Kontakt:
Gledajući u globalu oba meča, zaslužili ste bod, možda i dva, ali niste imali sreće, iskustva, a Handanović je pokazao da je wc golman.
Sinoć ste bili jako dobri u prvom dijelu, Inter me je u tom dijelu igre totalno razočarao (što je posljedica i vaše dobre partije), mnogo više sam očekivao od ekipe koja je skinula skalp juventusu u sred Torina. Ipak u drugom poluvremenu stvari su došle na svoje mjesto, mnogo veći kvalitet i iskustvo su došli do izražaja.
Što neko reče iznad, onako glupe golove kao onaj prvi, primaju još samo ex-yu timovi.
Pobijedite nefčija ili uzmite bod nemotivisanom rubinu i bićete treći, što je i realnost u ovoj grupi kakva jeste.
Sinoć ste bili jako dobri u prvom dijelu, Inter me je u tom dijelu igre totalno razočarao (što je posljedica i vaše dobre partije), mnogo više sam očekivao od ekipe koja je skinula skalp juventusu u sred Torina. Ipak u drugom poluvremenu stvari su došle na svoje mjesto, mnogo veći kvalitet i iskustvo su došli do izražaja.
Što neko reče iznad, onako glupe golove kao onaj prvi, primaju još samo ex-yu timovi.
Pobijedite nefčija ili uzmite bod nemotivisanom rubinu i bićete treći, što je i realnost u ovoj grupi kakva jeste.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Apsolutno sam razočaran određenim delom ljudi na stadionu,kada to kažem mislime pre svega na one koji su očekivali da će Partizan dobiti Inter.... Ne mogu da verujem da ima i onih koji poraz od intera smatraju neuspehom.. Ok, nije to onaj Inter koji je osvojio LŠ,nije to onaj Inter sa Ronaldom,Zamoranom,Bergomiem,Paljukom..... ali ljudi radi se o timu koji ima 20 puta veći budžet... Poraz kao poraz, viđeno je sve,verujem da su mnogi gledali, verujem isto tako da Partizan nije odigrao ni 70% od onoga što ovaj tim objektivno može,ali....
Svi će pamtiti isključivo dve pobede Intera,kraj priče...
Što se Partizana tiče,kao što je već neko pomenuo Medu neka je daleko kuća od Beograda,nije zaslužio više nikada da obuče dres,nije to samo zato što je stranac,bar smo mi imali tih stranaca koji su igrali sa slomljenom rukom,na dan sahrane svoje majke.... Jednostavno dečko ne želi igrati za Partizan....
Očekujem protiv Nefčija bolju igru i bod(ove)....
Svi će pamtiti isključivo dve pobede Intera,kraj priče...
Što se Partizana tiče,kao što je već neko pomenuo Medu neka je daleko kuća od Beograda,nije zaslužio više nikada da obuče dres,nije to samo zato što je stranac,bar smo mi imali tih stranaca koji su igrali sa slomljenom rukom,na dan sahrane svoje majke.... Jednostavno dečko ne želi igrati za Partizan....
Očekujem protiv Nefčija bolju igru i bod(ove)....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Snimak je samo potvrdio ono sto sam ja i rekao.Lik ga je samo malo zakacio po vratu,a on pada kao pokosen i pazi sada hvata se za oko.DANTES je napisao/la:Prvo @devile ne griješi dušu, pogledaj snimak i vidjećeš da Mitrović ništa nije glumio... Iz čist mira ga je čovjek zviznuo u vrat....
Ne voliš ga pa to je čudo... Da glumi Balotelija, iste sekunde bi nokautirao Italijana.... Onda kao što dobro znaš svaki će igrač pasti kad ga samo pomazis, a kamoli udaris... Kasalica bi se možda i onesvjestio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne bih rekao da je Mitrović simulirao, onaj ga je fino zakačio laktom. Dobro bio je malo teatralan, ali ga je udario, to je činjenica.
Šta ste se ufatili Kasalice, popustite momka više. Samo njemu pričate.
Šta ste se ufatili Kasalice, popustite momka više. Samo njemu pričate.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.