selam
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
" onclick="window.open(this.href);return false;
selam
selam
Puno ti hvala edinjo, satrao sam se trazeciedinjo-bih je napisao/la:
selam
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
svka castedinjo-bih je napisao/la:
selam
Veceras sinke protiv kuzmica 
Ante Masic u porazu Cibone od Radnickog igrao 32 minute postigao 15 poena 
Edit:U okrsaju klubova Bh reprezentativaca Kuzmica i Sinanovica slavio je Sinanovic nakon produzetaka
Joventut-Valladolid 84-89
Kuzmic 17 minuta 6 poena 9 skokova
Sinanovic 14 minuta 4 poena 4 skoka
Edit:U okrsaju klubova Bh reprezentativaca Kuzmica i Sinanovica slavio je Sinanovic nakon produzetaka
Joventut-Valladolid 84-89
Kuzmic 17 minuta 6 poena 9 skokova
Sinanovic 14 minuta 4 poena 4 skoka
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Gordić u Partizanu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pravi potez Nemanjelegenda reala je napisao/la:Gordić u Partizanu
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
samo to jos ja nigdje nisam procitao?!Miljan je napisao/la:Pravi potez Nemanjelegenda reala je napisao/la:Gordić u Partizanu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sad sam ja malo pretrazio i nasao samo na forumu Partizana nekom da ce posle derbija zamjeniti Thomasa, sto je po meni i realno.nerminh74 je napisao/la:samo to jos ja nigdje nisam procitao?!
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Trebao u Zvezdu i ode u Partizan.
Nihad 15 poena pobjeda Albe.
Nihad 15 poena pobjeda Albe.
- legenda reala
- Kontakt:
joj posto sam jači od nena#4 sa ovim exluzivamalegenda reala je napisao/la:Gordić u Partizanu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mitrovic 7p 6 skokova.kapelan 15 poena.
Ne znam vodi li se ikako Gordic kao reprezentativac ili potencijalni rep,ali svejedno,karijera mu je u velikom padu. Nakon epizodne uloge u Azovmashu,sad dolazi u Partizan i to da bude zamjena prvom playu Westermanu,koji jest kvalitetniji od njega ruku na srce. Ali cinjenica je da Gordic samo polagano nazaduje i vise nije igrac reprezentativnog kalibra,jedino ako ce Wrightu da nosi tene za njim.
Pa gledaj jednu stvar, u svakom slučaju, preveliki je umor igrati 40 min na najvećem nivou, ako bi sa Gordićem mogli dobiti odmora 10 min za Zacka, to bi bila velika stvar.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Naravno. Ali kako je krenuo u Buducnosti i Lottomatici,nisam bas ocekivao od njega da ce biti igrac za 10 min po utakmici. Ali boze moj. I jos prelazak u Partizan,koji se oprasta od Eurolige gotovo sigurno. Igrat ce ovu ABA ligu,ali isto kao backup play,ne vidim mu napredak.
ja od njega očekujem baš ovo što zizu kaže. dakle, da odigra nekih 10-15 minuta po utakmici, ujedno odmori zeku i uz to podijeli koju asistenciju i eventualno nešto malo poena na otvorene šuteve ili ulaske pod koš.
ono što mi se kod njega sviđa je to što nije igrač koji će olako prodat loptu, ne baca ih u bunar i ne forsira napade. strpljiv je, i prije će drugima iskreirat šut koji ima više šanse da bude pogođen, nego da forsira svoj pa makar ga i pogodio.
ako se u partizanu dobro navikne na tu igru da ulazi sa klupe i daje svoj maksimum, onda mu to neće bit problem ni u repki.
ono što mi se kod njega sviđa je to što nije igrač koji će olako prodat loptu, ne baca ih u bunar i ne forsira napade. strpljiv je, i prije će drugima iskreirat šut koji ima više šanse da bude pogođen, nego da forsira svoj pa makar ga i pogodio.
ako se u partizanu dobro navikne na tu igru da ulazi sa klupe i daje svoj maksimum, onda mu to neće bit problem ni u repki.
nurkic dobio priliku protiv madjara i dobro igra za sada
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nurkic 12 minuta, 9 poena (4/4 za dva, 1/2 za jedan).
Masina!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
To Juka majstore samo tako
I vrati se na forum da te upoznam s Dylan Dogom
veliki poznavatelj košarke 
I vrati se na forum da te upoznam s Dylan Dogom
-
merdanovic
- Kontakt:
Šta ti želiš reci da je Partizan loš klub ili nesto??Gdje da se sigurno oprašta od EL pa dobiju Lietvus i Barcu kuci i mogu u zadnjem kolu da protiv Brose Basketa odlucuju...Ovaj mu je prelazak odlicna stvar.FKKrajina je napisao/la:Naravno. Ali kako je krenuo u Buducnosti i Lottomatici,nisam bas ocekivao od njega da ce biti igrac za 10 min po utakmici. Ali boze moj. I jos prelazak u Partizan,koji se oprasta od Eurolige gotovo sigurno. Igrat ce ovu ABA ligu,ali isto kao backup play,ne vidim mu napredak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.