FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ovaj montpeler je fakat smjesna ekipa nemogu da vjerujem da smo izgubili bodove od njih...
Schalkeu se ponavlja i ponavlja...
Imaju inicijativu, bolja ekipa, ali golovi se olako primaju.
Ne mora da znači, ali iz ličnog iskustva najvjerovatniji problem je u stoperima te golmanu.
Za Unerstala znamo, lik je za trećeg golmana, međutim od ovih odbrambenih nekako Matip jeste dobar, ali dosta često zna gubiti koncentraciju.
Kad se Pape vrati vjerujem da će biti što manje ovakvih situacija, a tim će i Schalke igrati još ubjedljivije.
S obzirom na okolnosti, rasplet za poželjeti,
iako ostaje dojam da je Arsenal trebao još jednu pljusku da popije.
al' dobro je.
Imaju inicijativu, bolja ekipa, ali golovi se olako primaju.
Ne mora da znači, ali iz ličnog iskustva najvjerovatniji problem je u stoperima te golmanu.
Za Unerstala znamo, lik je za trećeg golmana, međutim od ovih odbrambenih nekako Matip jeste dobar, ali dosta često zna gubiti koncentraciju.
Kad se Pape vrati vjerujem da će biti što manje ovakvih situacija, a tim će i Schalke igrati još ubjedljivije.
S obzirom na okolnosti, rasplet za poželjeti,
iako ostaje dojam da je Arsenal trebao još jednu pljusku da popije.
al' dobro je.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ipak treba biti zadovoljan ovim bodom. Schalke se vratio protiv velike ekipe iz velikog rezultatskog zaostatka i ekipa je pokazala da posjeduje karakter i moral. U narednom kolu na domacem terenu ovjeriti porolazak u 1/8 finala, i iskreno nadam se da ce grupu okoncati na prvom mjestu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Statistika preuzeta sa Transfermarkta:

- Omerbavarac
- Kontakt:
Bod je ko kuca, prvo mjesto u grupi a vrlo realno je da i tako ostane, barem ako Schalke bude pruzao onakve partije kao do sada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Izgleda da vlada optimizam sto se tice Huntinog produzetka ugovora.
Sad ga treba Heldt pritisnuti.
Rijeci Huntelaara."Mit Englands Premier League sind wir die stärkste Liga in Europa."
Sad ga treba Heldt pritisnuti.
Vom Jäger zum Gejagten
Kakve su šanse da Hunter i Holtby produže ugovore? Čitao sam da je Holtby izjavio kako mu je san zaigrati u Premu, a i otac mu je Englez. Djeluje mi da on neće produžiti. Za Huntera sam pak sigurniji da će produžiti. Ovdje je Bog, dati će mu još bolji ugovor, a i odlično se snašao.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Hunto je na dobrom putu da potpiše novi ugovor. Moja pretpostavka je da on želi dugogodišni ugovor (možda do 2016).
Kod Holtbya mi tu nešto smrdi. Često u intervjuima kaže da je plavo-bijeli (mada je navijač Evertona a čije su boje također plava i bijela) ali i sve češće spominje kako bi volio zaigrati u Engleskoj. Moguće je da i on produži ugovor ali ne dugogodišni i siguran sam da će insistirati da u ugovoru dobije klauzulu do nekih 15 miliona.
Ono što me je danas jako obradovalo jeste vijest da je Roman Neustädter dobio poziv od peška za prijateljski susret protiv Holandije.
Mislim da je momak svojim partijama dokazao da zaslužuje mjesto u Elf
Kod Holtbya mi tu nešto smrdi. Često u intervjuima kaže da je plavo-bijeli (mada je navijač Evertona a čije su boje također plava i bijela) ali i sve češće spominje kako bi volio zaigrati u Engleskoj. Moguće je da i on produži ugovor ali ne dugogodišni i siguran sam da će insistirati da u ugovoru dobije klauzulu do nekih 15 miliona.
Ono što me je danas jako obradovalo jeste vijest da je Roman Neustädter dobio poziv od peška za prijateljski susret protiv Holandije.
Mislim da je momak svojim partijama dokazao da zaslužuje mjesto u Elf
- BavaracZenica
- Kontakt:
Treba zadrzat Huntija, i dovest na zimu mozda kojeg igraca ali i ne treba.. Odlicna ekipa, odlicno igrate i ligu prvaka... Odavno Bundeska i njeni predstavnici nisu bili ovak jaki 
FC Bayern !!!!!
Afellay se želi vratiti u Barcu po završetku sezone.
Striček Huub zalijepljen za postelju (gripa) i neće ga biti na klupi.
Striček Huub zalijepljen za postelju (gripa) i neće ga biti na klupi.
Vom Jäger zum Gejagten
- anton 1983
- Kontakt:
Još jedna loša vijest.
Affelay sere kako njega samo zanima povratak u Barcu!
E **** tome se nisam nadao... Iako je jučer bio članak, čini mi se u bildu koji je rekao da će Huntelaar potpisati ako se Schalke, kvalificira za 1/8 finale Lp-a, nisam baš siguran u to. Da se drugačije izrazim, nisam siguran da je to ta prevaga, koja Huntelaara muči kako bi potpisao novi ugovor...
Sad kad vidim da bi i Lewandosvski i Huntelaar, pa i Holtby mogli napustiti RUHR i samim time BUNDESLIGU, nije mi to baš!
Ništa, mora se bar do 1/4 finala LP-a, pa ih to sve skupa onda nagne da ostanu u najboljoj tj. NAJSEXUALNIJOJ ligi svijeta!
Affelay sere kako njega samo zanima povratak u Barcu!
Sad kad vidim da bi i Lewandosvski i Huntelaar, pa i Holtby mogli napustiti RUHR i samim time BUNDESLIGU, nije mi to baš!
Ništa, mora se bar do 1/4 finala LP-a, pa ih to sve skupa onda nagne da ostanu u najboljoj tj. NAJSEXUALNIJOJ ligi svijeta!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Hebeš Afellaya. Da se nije Draxler ozlijedio ostao bi samo luksuzna rezerva. Moje je mišljenje da njegov povratak u Barcu neće oslabiti Schalke, pošto su tu Farfan, Draxler i Barnetta. Huntera će biti najteže nadomjestiti ako ode, jer je lik garancija nekih 30-ak golova po sezoni.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Malo me brine utakmica u subotu. Höger i Uchida su zadobili povrede u utakmici protiv Arsenala tako da je upitno ko će igrati na poziciji lijevog beka( vjerovatno Höwedes).
Drugo što me brine jeste da tu utakmicu možda neću moći gledati.
U zadnje, skoro pa, tri godine gledao sam sve utakmice moje ekipe osim jedno poluvrijeme protiv M'Gldbacha kad smo igrali kod kuće i jedno poluvrijeme kad smo gostovali kod M'Gladbacha u sezoni 2011/2012.
Drugo što me brine jeste da tu utakmicu možda neću moći gledati.
U zadnje, skoro pa, tri godine gledao sam sve utakmice moje ekipe osim jedno poluvrijeme protiv M'Gldbacha kad smo igrali kod kuće i jedno poluvrijeme kad smo gostovali kod M'Gladbacha u sezoni 2011/2012.
- anton 1983
- Kontakt:
Nikad nemoj **** igrača poput Affelaya kada se radi o klubu poput Schalkea. Da nema tog Affelaya, Schalke ne bi imao ovako sexualan izbor na krilnim pozicijama. Jedini višak, ako se tako može reči, ovdje je Obasi,koji je bezveze plaćen 4 milja, no ako želiš biti ozbiljan klub onda moraš imati PK kvalitetnih igrača u ekipi. To je kao da kažeš da je Perišić u BvB-u nepotreban, no ko će ti garantirati da su ti samo 4 igrača dovoljna na pozicijama krila i polušpice, dovoljna za cijelu sezonu? moraš imati dobar izbor ako želiš biti kompetentan u ligi i europi. Pošto se Schalke razvija, onda je svaki odlazak ŠPEK igrača "bolan". Jedan odlazak će uspjeti nadoknaditi jer para za jednog igrača će biti, no ako ih dvojica ili nedaj Bože trojica napuste od tria, Lewis, Affe i Hunt, **** su jećža u leđa!KSIVLE je napisao/la:Hebeš Afellaya. Da se nije Draxler ozlijedio ostao bi samo luksuzna rezerva. Moje je mišljenje da njegov povratak u Barcu neće oslabiti Schalke, pošto su tu Farfan, Draxler i Barnetta. Huntera će biti najteže nadomjestiti ako ode, jer je lik garancija nekih 30-ak golova po sezoni.
Slažem se da bi odlazak Huntelaara njih najviše pogodio
Kako se BUNDESLIGA razvija i kako ja želim što jači Schalke, onda mi nije na umu da ih neko od bitnih igrača napusti, već želim da svi ostanu te da se dodatno još pojačaju!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ali ekipa ima mentalitet to je sigurno, i poslije Arsenala kad ste gubili 0-2 i vratili se i sad odlicna utakmica, i vrijedna pobjeda 
FC Bayern !!!!!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Kod nas Roman nikad gola nije dao a kod vas u par mjeseci već dva 
Agieren statt reagieren
Ipak nisam gledao tekmu.
Koliko vidim, nismo bili bolja ekipa a pobijedili smo. Hajd nek' se i nama to jednom desilo ove sezone.
Koliko vidim, nismo bili bolja ekipa a pobijedili smo. Hajd nek' se i nama to jednom desilo ove sezone.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Holtby vas spasioZdena04 je napisao/la:Koliko vidim, nismo bili bolja ekipa a pobijedili smo. Hajd nek' se i nama to jednom desilo ove sezone.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SKNEqU5IRA
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Holtby navodno hoće 6 milja godišnje za novi ugovor.
http://www.bild.de/sport/fussball/lewis ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bild.de/sport/fussball/lewis ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.