FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jel im Dudo standardni 11...to je naša šansa
Imamo bolju ekipu i mislim da pametnom igrom možemo do pobjede. Nema sumnje da će Slavija zapeti protiv nas ali isto tako siguran sam da će naša ekipa dati sve za pobjedu.
Prognoza 0-1
Imamo bolju ekipu i mislim da pametnom igrom možemo do pobjede. Nema sumnje da će Slavija zapeti protiv nas ali isto tako siguran sam da će naša ekipa dati sve za pobjedu.
Prognoza 0-1
Vraca se duh derbija. I Sarajevo i ovi dole su na mjestima koja im pripadaju. Navijaci se vracaju na stadione. Oni navijaju do 60-te min, mi navijamo 90 min. Oni naprave bakljadu, a mi napravimo vecu. Mi njima prijetimo Saidom, a oni nama Ivicom. Sve u svemu lijepo je.Bordostrik je napisao/la:A valjda je doslo vrijeme da se smiri hajka oko derbija (pogotovo od susjeda) i da se vratimo "normalnom zivotu"![]()
'Elem sretno nasim igracima u nastavku borbe za N1!
Mi nikada odustati necemo...
- Evolution87
- Kontakt:
bice gusto bice 0:2 Hadzija i Suljic 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Utakmica je u 13:00 a karte se kupuju ispred stadiona i na pumpi Terex, cijena je 10 KM.
SVI U LUKAVICU PO NOVA 3 BODA!
SVI U LUKAVICU PO NOVA 3 BODA!
ahahaha e vala me dobro nasmija sa ovim oni nama prijete ivicom10.Skoro je napisao/la:Vraca se duh derbija. I Sarajevo i ovi dole su na mjestima koja im pripadaju. Navijaci se vracaju na stadione. Oni navijaju do 60-te min, mi navijamo 90 min. Oni naprave bakljadu, a mi napravimo vecu. Mi njima prijetimo Saidom, a oni nama Ivicom. Sve u svemu lijepo je.Bordostrik je napisao/la:A valjda je doslo vrijeme da se smiri hajka oko derbija (pogotovo od susjeda) i da se vratimo "normalnom zivotu"![]()

Jos napisi: "Mi njima bjezimo tri boda, oni nama tri titule" i sve će bit kako treba.10.Skoro je napisao/la:Vraca se duh derbija. I Sarajevo i ovi dole su na mjestima koja im pripadaju. Navijaci se vracaju na stadione. Oni navijaju do 60-te min, mi navijamo 90 min. Oni naprave bakljadu, a mi napravimo vecu. Mi njima prijetimo Saidom, a oni nama Ivicom. Sve u svemu lijepo je.Bordostrik je napisao/la:A valjda je doslo vrijeme da se smiri hajka oko derbija (pogotovo od susjeda) i da se vratimo "normalnom zivotu"![]()

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Dugo cu dugo sanjati nocima, sanjati nocima,Bordostrik je napisao/la:A valjda je doslo vrijeme da se smiri hajka oko derbija (pogotovo od susjeda) i da se vratimo "normalnom zivotu"![]()
suze u njihovim plavim ocima, plavim ocima

Sto se tice utakmice sa Slavijom uzimamo, bice teska utakmica, mozda i teza od ove protiv Zelje, ali uzimamo barem minimalnim rezultatom 0:1

Ne mogu to napisati jer bih samim tim negirao drzavu u kojoj sam rodjen, a u istoj ste veci dio postojanja proveli u nizem rangu takmicenja.exbabilon je napisao/la:Jos napisi: "Mi njima bjezimo tri boda, oni nama tri titule" i sve će bit kako treba.10.Skoro je napisao/la:Vraca se duh derbija. I Sarajevo i ovi dole su na mjestima koja im pripadaju. Navijaci se vracaju na stadione. Oni navijaju do 60-te min, mi navijamo 90 min. Oni naprave bakljadu, a mi napravimo vecu. Mi njima prijetimo Saidom, a oni nama Ivicom. Sve u svemu lijepo je.Bordostrik je napisao/la:A valjda je doslo vrijeme da se smiri hajka oko derbija (pogotovo od susjeda) i da se vratimo "normalnom zivotu"![]()
Mi nikada odustati necemo...
Kako se iznenada ukaže ta patriotska crta i ljubav prema režimu. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Baci Slaviju da se igramo, da se igramo.. 
0-2(SH7, Hadzic)

0-2(SH7, Hadzic)

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
daleko od toga da je slavija šaša ekipa..bar to nisu ove godine ali mislim da će naši ovo dobro odigrati i pobjediti
Jedino ako Sajid POCERA mozda i dobijete 1 0DevilS je napisao/la:Baci Slaviju da se igramo, da se igramo..
0-2(SH7, Hadzic)

Paljetkas je napisao/la:Jedino ako Sajid POCERA mozda i dobijete 1 0DevilS je napisao/la:Baci Slaviju da se igramo, da se igramo..
0-2(SH7, Hadzic)
sta je ovo, konacno ga poceli cijenit ili ga jos vise ljute

Novi partner bordo kluba dolazi iz Mostara.
http://fcsarajevo.ba/vijesti/novi-partn ... ostara/773" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fcsarajevo.ba/vijesti/novi-partn ... ostara/773" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja saida normalno cjenim kao navijac ovog kluba i ne vidim tu nista cudno. 

Ne kontam zasto se pravdas i jos vaznije kome se pravdas...??DevilS je napisao/la:Ja saida normalno cjenim kao navijac ovog kluba i ne vidim tu nista cudno.
Cjenim i ja Saida i sve ono sto nam je priustio. Pogotovo u euro tekmama a ne smijemo zanemariti i domace prvenstvo gdje je namjestao golove a i zabijao. Sigurno je da je covjek zaduzio i klub i navijace za ovaj kratak period koji je proveo u klubu. Znam pouzdano da je korektan prema upravi i da cemo zaraditi na njegovom transferu u junu iduce god. Momku je tek 24 god i sigurno je da se moze fino prodati. Prije toga garantujem da ce sve uciniti sa saigracima i Jovicem da donese titulu.
Zar saidu na ljeto ne istice ugovor,ili je produzio ?
Ma ne pravdam se nako kazem.

Nesto nam se Amar prepao,pa poceo da daje premije protivnickim ekipama protiv nas,to je dokaz kako se svi boje probudjenog diva.Deri dive Slaviji guzove,nek se sjebu plave vagine.
Samo ti vjerujes u takve gluposti,cuj amar dao pare slaviji,e svasta cuti na ovom forumu!Ultra05 je napisao/la:Nesto nam se Amar prepao,pa poceo da daje premije protivnickim ekipama protiv nas,to je dokaz kako se svi boje probudjenog diva.Deri dive Slaviji guzove,nek se sjebu plave vagine.