LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adnan24
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la adnan24 » 08 nov 2012, 23:02

Da li je Brown dobar ili los trener i nije toliko vazno trenutno...vazno je da on ove Lakerse doveo na veoma niske grane.Jos jednom kazem...Kobe,Howard,Nash,Gasol su puno dokazaniji igraci nego sto je on trener tako da sretno mu bilo...mozda ce njegove "metode" uspjeti negdje drugo.

slika
:lol: :lol: :lol:

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 08 nov 2012, 23:37

klivlend je dosao do finala cisto jer je bio na istoku koji je bio tesko sranje tada realno onako

braun je smijurija od trenera , to je valjda svima jasno
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 nov 2012, 23:47

XConTroL7 je napisao/la:klivlend je dosao do finala cisto jer je bio na istoku koji je bio tesko sranje tada realno onako
Upravo, to je jedan od najvecih razloga koji se ovdje cesto voli zanemariti. Tad je istok bio sranje. Detroit je bio 'team to beat', a i oni su vec tada bili dosta slabiji u odnosu na sezone prije. Cim se Boston pojacao, Dwight razvio itd. Cleveland vise prismrdio finalu nije.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 09 nov 2012, 01:12

Ma dajte ljudi, 14 poraza ima i jednu pobjedu, i to nije dosta? Gradi ekipu...pa nije ovo ekipa rookia koje treba ucit kosarku, i gradit nesto cijelu sezonu da bi dalo plod.. Nash, Kobe, Pau, Dwight...sta imas njih naucit? Ok, gradis ekipu, puno novih imena, sve je jasno, ali sa takvim igracima imas omjer makar 50:50 pa gradis ekipu i usavrsavas nesto, a ne 14 poraza i jednu pobjedu....

Covjek ocigledno nije u stanju ni da vodi ekipu, ni da motivise igrace u ovom sistemu. Ni sami igraci ne vjeruju u njega...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 nov 2012, 07:39

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 nov 2012, 07:47

slika

:mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 nov 2012, 09:23

Donnie Darko je napisao/la:
XConTroL7 je napisao/la:klivlend je dosao do finala cisto jer je bio na istoku koji je bio tesko sranje tada realno onako
Upravo, to je jedan od najvecih razloga koji se ovdje cesto voli zanemariti. Tad je istok bio sranje. Detroit je bio 'team to beat', a i oni su vec tada bili dosta slabiji u odnosu na sezone prije. Cim se Boston pojacao, Dwight razvio itd. Cleveland vise prismrdio finalu nije.
Znaci tako slab je istok bio,da su bostunu bila potrebna pojacanja :?:Obozavam da vas citam ;)
Lakersi bez ili sa Brownom idu daleko ove godine. :!:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 nov 2012, 09:45

lumani je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Znaci tako slab je istok bio,da su bostunu bila potrebna pojacanja :?:Obozavam da vas citam ;)
Lakersi bez ili sa Brownom idu daleko ove godine. :!:
Istok je bio toliko mocan da su Detroitu kao najboljoj ekipi glavni konkurenti bili Cleveland sa Jamesom, rookie Bubi Gibsonom kao drugim najboljim igracem i Brownom kao trenerom, i Bullsi koji su imali respektabilan sastav, taman u rangu ovog danasnjeg, bez Ruže. Uostalom, ne znam koji klinac uopste pisem ovo, ne trebas biti previse inteligentan da shvatis da su tri ubjedljivo najveca kandidata za titulu u tom periodu dolazila sa zapada, i da se upravo jedan od njih pokenjo po sampionu mocne istocke konferencije. Cak je bilo i jos par ekipa sa zapada koje su bile osjetno jace od svih ekipa sa istoka osim Detroita, sa kojim su bile tu negdje.

A ovo za Boston i pojacanja, no comment.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 nov 2012, 10:16

da,da bla,bla.Imaju Kavsi opet nove rookies pa ne mogu meda.nije james igrao samo protiv istoka,nego i protiv druge strane ;)

Ali da ne idemo sa teme,ja mislim da ce L.A da napravi neku seriju pobjeda a Brown ce ostati trener.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 nov 2012, 12:34

nego i protiv druge strane
igrao je jednom i dobio metlu , Denver je te godine u prvom krugu playoffa zabiljezio playoff pobjedu protiv SAS.
a Utah i pogotovo Fenix bi se lagano obrucao sa tim Clevlendom..

Genijalnost Jamesa uz slab istok je drzala Clevlend tamo gdje je drzala , a i u tada u regluranoj sezoni su zabiljezili jednom 60 pobjeda :?: tokom tih par godina...

Sve vazne serije , pocevsi od Bostona pa Orlanda je gubio Brown..
a nije da je Stan van Gundy neki genijalac..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 09 nov 2012, 13:00

Sada slijedi niz od 6 domaćih utakmica. Ako ne naprave minimalno 5:1, onda će početak sezone biti vrlo loš.
Ja shvatam da se ekipa treba uigrati, ali bi to uigravanje trebalo biti na nivou Miami-ja iz pretprošle sezone. Znači zapinje, ali uglavnom pobjeđuješ.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 09 nov 2012, 13:57

lumani ahahaha znalac veliki , samo mi nije jasno zasto mu odgovarate : /

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 nov 2012, 14:11

XConTroL7 je napisao/la:lumani ahahaha znalac veliki , samo mi nije jasno zasto mu odgovarate : /

Cekaj da stavim naocale ,ubi me ta prasina :c : :geek:
Ne,ti si ovdje znalac.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 09 nov 2012, 14:34

veceras odnosno sutra ocekujem bar malo zelje za pobjedom kod lejkersa , stvarno je ono protiv jute bilo tesko gledat

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 nov 2012, 15:43

Iskreno ne znam koliko je pobjeda za nas dobro rijesenje, jer mislim time se samo produzava agonija pod trenerskom palicom pokusaja od trenera.

I pored izjava Bussa imam osjecaj da ce u slucaju poraza telefoni uzurbano raditi ka jednoj kuci u LA-u i u Salt Lake Cityu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 nov 2012, 17:34

Ma sad slijedi 6 uzastopnih domacih pobjeda, i nagledat cemo se mi browna jos dugo :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 nov 2012, 18:19

Scof1eld je napisao/la:Ma sad slijedi 6 uzastopnih domacih pobjeda, i nagledat cemo se mi browna jos dugo :mrgreen:
Jezik pregrizo. :D :D Ne znam kako god okrenes Brown nije taj koji bi nas mogao odvesti do titule, a to je nas cilj nakon ovog ljeta i nema vise opravdanja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 09 nov 2012, 18:53

slika

Pa da pricamo nesto vise.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 nov 2012, 19:02

Mislim da Sloan nije trener koji bi prihvatio ponudu LAL u ovom trenutku...Prvo i osnovno: ne treba mu toliki pritisak i igraci koje nije on birao,a sumnjam da se na njegov sistem priviknes u nekoliko mjeseci....Mozda grijesim,ali je to moje misljenje...

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 nov 2012, 19:22

Ode Brown.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, TripleThreat i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []