Rukomet: Liga Prvaka
Re: Rukomet: Liga Prvaka
realno bosna je najslabiji tim u ovoj grupi ali u skenderiji bosna moze svakog pobjediti !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
nidje veze mislim da si ti iskompleksiran , mozda ljudi vise vole i prate kiel od zagreba a ne kao sto ti govoris sto dolazi iz hrvatske , a ako mislis da u sarajevu raja odmah navija kontra vasih igraca ili klubova zivis onda u zabludi , svi znaju kad je god neka ekipa dolazila u sarajevo a u kojoj su igrali igraci iz hrvatske da su dobivali aplauz a evo naves cu ti primjer balic kad je dolazio u skenderiju mislim da je real bio u pitanju mozda grijesim posto slabo pratim rukomet da su mu skandirali ime i da je pljesak dobivao kad su vasi rukometasi zadnji put igrali protiv nase repke u zetri da su svi oni dobili pljesak a ima jos tih primjera , halo mani se rekla-kazala budi realan i to je to sto odmah okreces na nacionalnu osnovu , malo je van teme al jbgajurek je napisao/la:da se razumijemo ja nemam nista protiv bosne kao kluba ali imam protiv ljudi koji su navijali za kiel samo zato sto igra sa Zagrebom i tako lijeci svoje komplexe. kolko god vi to negirali to je tako..
sto se tice bosne mislim da ima sanse samo da se ne ponove oni grci posto nam je vazda tako.........
Ma smiješno. Gdje ću navijati protiv Senjanina Maglajlije, baš smiješno. Problem je u tome što smo mi realno gledali na utakmicu i prognozirali lagan prolaz Kiela, na kraju se ispostavilo da smo bili u pravu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
rukometni uspjesi hrvatske reprezentacije i klubova nisu slucajni, posle nogometa to je najpopularniji sport u lijepoj našoj koji je davno prešišao košarku. strucno se radi vec petnestak godina, pazljivo se rade smjene generacija. posle zlatana saračevića i smajlagica, dosli su dzomba i kompanija , sada balic, nakon njega stupa duvnjakova generacija
kakve to veze ima sa onim sto su oni gore napisalibh hrvat je napisao/la:rukometni uspjesi hrvatske reprezentacije i klubova nisu slucajni, posle nogometa to je najpopularniji sport u lijepoj našoj koji je davno prešišao košarku. strucno se radi vec petnestak godina, pazljivo se rade smjene generacija. posle zlatana saračevića i smajlagica, dosli su dzomba i kompanija , sada balic, nakon njega stupa duvnjakova generacija

nista od zagreba ni u ovoj sezoni , otisao igor vori .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma dovesce oni pojacanje, mora neko Vorija zamijeniti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hajde da vidimo kako ce se zagrebcani provesti kraj favorizovanog duvnjakovoga hamburga, valjda nece biti katastrofalan poraz
tesko da ce ciudad real neko pobjediti a kamoli i uzetu mu titulu, ocekivao sam od barce vise kupili su rutenku iz reala vidjecemo .
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kiel je ove godine neprikosnoven i bolja ekipa od Ciudada,a Hsv i pored poraza od Reala u slučaju da im se oporavi Gille, Lacković i Hens su favoriti Lp.Po meni , a i mnogih njihov kadar je najači u Evropi.Za ovim ekipama ništa ne zaostaje Lowen koji ima brutalnu ekipu, ali pitanje je koliko i kako će to Ola Lindgren posložiti.Velika je šteta što im na zimu Čupić neće imati pravo nastupa.Transfer je već dogovoren.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Po meni su glavni favoriti Kiel i HSV, a odmah do njih CR. Zagreb je u drugoj jakosnoj skupini. Da je ostao Duvnjak dao bi im šanse kao i CR-u.
Momče Hercegovče
- majestic24
- Kontakt:
HSV No1!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ciudad-favorit broj -1 ,kiel ,barca ademar ili hsv, pa mozda monetepeler- valjda sam dobro napisao ime 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ademar je drugorazredna momčad.Montpelier je protiv Constante pokazao koliko je ranjiva ekipa.CRNI_SA je napisao/la:ciudad-favorit broj -1 ,kiel ,barca ademar ili hsv, pa mozda monetepeler- valjda sam dobro napisao ime
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Zagreb večeras izgubio ,Ciudad dokazano najbolji su 4 pobijede imaju !
32-27
32-27
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Zanimljiva utakmica Zagreba. Rezultat je svakako prevelik u korist Reala. Zagreb je imao ludu fazu u drugom poluvremenu kada su poveli u dva navrata sa jednim golom prednosti. Nikako za odbaciti ovaj Zagreb. Mislim da su im potrebna još samo dva igrača da bi bili u samom vrhu u Europi. Ovako su svakako top 8.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
da se igra recimo 50 minuta bosna bi bila medju 3-4 najbolje ekipe u evropi
trebali bi do psihica svratiti ovo postaje smjesno vec godinama ista prica 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Danas je ipak Zagreb pobijedio dobra tekma u Danskoj 29-28 zadnje sekunde.
Drago mi je zbog trenera koji je bio pod pritiskom velikim..

Drago mi je zbog trenera koji je bio pod pritiskom velikim..
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- majestic24
- Kontakt:
Zagreb je dobar,ulazu dosta u tim i to im se polako vraca. Za 2-3 sezone nastave li ovako biti ce potpuno ravnopravni s realom,hsv-om,kielom i lowenom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
To sve stoji da ulažu u ekipu i imaju stvarno vrhunske igrače ali kad igraju protiv nekog jačeg tima odma posustanu.To se vidjelo protiv HSV-a i Ciudad-a.majestic24 je napisao/la:Zagreb je dobar,ulazu dosta u tim i to im se polako vraca. Za 2-3 sezone nastave li ovako biti ce potpuno ravnopravni s realom,hsv-om,kielom i lowenom.
Mislim da je najveći uzrok tome nedovoljno jaka liga Hrvatske kroz koju se oni ''prosetaju'' i u kojoj nemaju kvalitetnog protivnika.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.