HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Pa znam sigurno bar da bi bili konkuretniji osjetno u skoku, ovako smo stvarno prelijeni i inferiorni. Pa Mason daleko najvise skokova opet, triple double proslu utakmicu, a trosi se sam i onda fula glupe zicere...
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
zato sam ja i rekao za čolaka da nam nije potreban ne zato sto je on loš upravo suprotno on je meni skroz ok. špralja, čolak i ružić svi isti tipovi igrača i kad tu dodaš grgata koji je dobar u napadu ali u obrani ne baš...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Barney Stinson
- Kontakt:
tesko je to za prokontat
danas hemofarm sve mi mirise na novi poraz

19 - ђ - 11
štemberger potpiso jednogodišnji ugovor,mogao bi debitirati protiv zadra u 4. kolu,opet imamo solidnu momčad
znao sam ovo davno...opet odlično rješenje..samo je pitanje kakv je on sad..škripar je napisao/la:štemberger potpiso jednogodišnji ugovor,mogao bi debitirati protiv zadra u 4. kolu,opet imamo solidnu momčad
bit će dalekometnih šuteva Puljko&Stembo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
bit ce natjecanje koji ce ih vise opaliti sad je pitanje da li ce stogod i pogoditiKevin je napisao/la:znao sam ovo davno...opet odlično rješenje..samo je pitanje kakv je on sad..škripar je napisao/la:štemberger potpiso jednogodišnji ugovor,mogao bi debitirati protiv zadra u 4. kolu,opet imamo solidnu momčad

19 - ђ - 11
48-39 poluvrijeme... ajde i nije lose ako se uzme u obzir da hemofarm igra najkriticnije u drugom pol, odnosno u zadnjoj...
jos vam samo sesar fali pa da se tuku za lopte....Kevin je napisao/la:znao sam ovo davno...opet odlično rješenje..samo je pitanje kakv je on sad..škripar je napisao/la:štemberger potpiso jednogodišnji ugovor,mogao bi debitirati protiv zadra u 4. kolu,opet imamo solidnu momčad
You are someone else I am still right here
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dovesti ce i njega kako su krenuli, pa sad, tko bude u najboljoj suterskoj formi, metar iza linije i sutiraj ccc.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
jos im treba da se vanjak vrati malo da i on odigraŠB_Fidelis je napisao/la:Dovesti ce i njega kako su krenuli, pa sad, tko bude u najboljoj suterskoj formi, metar iza linije i sutiraj ccc.

19 - ђ - 11
Kakva je klima u Širokom poslije ovih poraza? Ovo ne pitam da bi se naslađivao jer to isto čeka i nas sa ovakvom ekipom kakvu imamo već čisto iz znatiželje!Hoće li biti kakvih promjena u Širokom jer bez toga nećete se izvući!
promjena ima: Štemberger umjesto Nixona, i doveden Frano Čolakbaggio je napisao/la:Kakva je klima u Širokom poslije ovih poraza? Ovo ne pitam da bi se naslađivao jer to isto čeka i nas sa ovakvom ekipom kakvu imamo već čisto iz znatiželje!Hoće li biti kakvih promjena u Širokom jer bez toga nećete se izvući!
PETAK 23.10.2009. BHT1 20:15
Široki Eronet - Zadara prijenos
Kakav prenos,eto me da gledam uživoKevin je napisao/la:PETAK 23.10.2009. BHT1 20:15

Čujem da i Tornado dolazi ko znak potpore.
- Barney Stinson
- Kontakt:
iako su gostovanja zabranjena u nlb ligi tornado dolazi i cekamo ih objerucke... i nakon podrske na utakmici sa olimpijom i dolaska na finale s bosnom moramo im se oduziti... Pozdrav hrvatskoj braci u zadru...Eagles je napisao/la:Kakav prenos,eto me da gledam uživoKevin je napisao/la:PETAK 23.10.2009. BHT1 20:15
Široki Eronet - Zadara prijenos![]()
19 - ђ - 11
slobodno dođi...Eagles je napisao/la:Kakav prenos,eto me da gledam uživoKevin je napisao/la:PETAK 23.10.2009. BHT1 20:15
Široki Eronet - Zadara prijenos![]()
neznam za tornado..ali uvijek budu na tekmi..pa bila prijateljska ili NLB
- Barney Stinson
- Kontakt:
znaci sutra zadar bojim se da je to jos jedan poraz ali ako pobijedimo sutra nekim slucajem zadra skidamo bosnu u 5 kolu ali ako izgubimo sutra ne gine nam jos jedan poraz u sarajevu i nakon toga ostavka vlasica i novi trener....
19 - ђ - 11
Cestitke Sirokom na pobjedi,odigrali ste odlicnu utakmicu! Imate odlicnog Masona i Stembergera ,sve vam je ulazilo i zasluzeno ste razvalili Zadar!
hvala!bosnas_ je napisao/la:Cestitke Sirokom na pobjedi,odigrali ste odlicnu utakmicu! Imate odlicnog Masona i Stembergera ,sve vam je ulazilo i zasluzeno ste razvalili Zadar!
šta reći...vidjeli ste svi na tv-u nadam se..
samo jedna riječ,,,prekrasno..
- Barney Stinson
- Kontakt:
stvarno odlicno nisam se ovome nadao moram priznati ni najmanje... ali dobra odbrana i izrazito losi zadrani u napadu su odlucili... mason daleko najbolji, štembo i čolak su se dokazali da znaju... sve u svemu dobro... čolak me pozitivno iznenadio... i na kraju fala TORNADU na podršci i sto su dosli u dosta velikom broju, pozdrav hrvatska braćo... i ako neko zna kakvo je sranje bilo na kraju utakmice van dvorane nek napise...
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.