Ovaj odbranbeni vam je cudo sto se tice reakcije na penal!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nasi su ti navikli da ih potkradaju pa vise i ne reaguju burno, a vidis da su prvo svi stajali kontali da ce hazdicu zuti dat.......bekicamir je napisao/la:Dobro ste vi protiv ovih "lopova" iz Sarajeva izvukli bodove!Zna se gdje titula ide ove godine!
Ovaj odbranbeni vam je cudo sto se tice reakcije na penal!![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
pisiastra1922 je napisao/la:eto konacno dobre vijesti uvezi radova na stadionu...pricacemo za par dana
Sve je napisano u postovima prije par staranica samo sad readovi krecu kao sto sam i rekaobondich je napisao/la:pisiastra1922 je napisao/la:eto konacno dobre vijesti uvezi radova na stadionu...pricacemo za par dana![]()
jesul krenuli radoviKvota je napisao/la:Sve je napisano u postovima prije par staranica samo sad readovi krecu kao sto sam i rekaobondich je napisao/la:pisiastra1922 je napisao/la:eto konacno dobre vijesti uvezi radova na stadionu...pricacemo za par dana![]()
! Do aprila ce da bude mnogo toga uradjeno jbt imamo lovu hehehehe!!!
valda bude sta od togaKvota je napisao/la:Sve je napisano u postovima prije par staranica samo sad readovi krecu kao sto sam i rekaobondich je napisao/la:pisiastra1922 je napisao/la:eto konacno dobre vijesti uvezi radova na stadionu...pricacemo za par dana![]()
! Do aprila ce da bude mnogo toga uradjeno jbt imamo lovu hehehehe!!!
Nevjerujem da ce vrijeme uticati na dinamiku radova oko pomocnog a pogotovo utrasnjih radova bitno je da se samo pokrene jer su sve pripreme zavrsene! Abd uskoro ce mo gledati jos ljepsi komleks banja ilidza arena !!!astra1922 je napisao/la:od ponedjeljka akobogda krecu radovi.malo sam skepticn da ce se uraditi toliko posla ali vidjecemo kolko ce i vrijeme possluziti
po idejnom projektu na mjestu stare tribine ide nova tribina istih dimenzija kao i ona na suprotnoj strani.ispod nje ce biti samo svlacionica i jedan magacin.znaci vjerovatno ce ici montazna tribina.sada je prioritet drugi pomocni sa umjetnom travom koja vec godinu dana staji u krugu igralista .po zadnjim informcijama izgleda da ce se i krov postavljati odma jer bi moglo biti problem ako voda bude curila u prostorije kluba.ispod tribine ce se raditi kuhinja teretana i jos neki prateci sadrzaji.eto vidicemo sada kolko ce se uspjeti uraditi zbog zimeAnelZ je napisao/la:Znam da postoje planovi za vas stadion, ali mozete mi navesti koji su to? Dali se planira na mjestu stare tribine da se izgradi ista tribina kao ona nova? Ili su vam prioriteta nakon pomocnog terena reflektori/krov na novoj tribini?
lifebook je napisao/la:Bogami ,po informacija iz ministarstva i njihovoj stranici,Zvijezda dobi samo 25.000,00 KM.Znači da opet nema radova...zna li neko šta više...
Ima vec jedan pomocni sa travom i pored njega spreman jos jedan samo da se postavi umjetna travaterabajt je napisao/la:Samo naprijed,ako je istina ovo imacete mozda najbolje uslove u premijer ligi. SVAKA CAST
Da li ce se umjetna trava stavljati na ovaj postojeci pomocni ili onaj tamo iza kao da ima treci pomocni samo malo manji.
A jest mi cudan ovaj Osim nemoze progovoriti a da ne spomene Zvijezdu u negativnom kontekstu!!! Izgleda da ga je neka mala odavde dobro izlevatila pa mrzi sve sto je vezano za Gradacaclegijard je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-kaz ... novo/91500
ZIPA LIKA, kurici se ti i daji pare
ma boli nas **** šta tamo neki osim govori.. on će nama pričati ko se i za šta treba ****... lako je u Sarajevu uspjeti... samo da se ovo krene graditi...Kvota je napisao/la:Najnoviji info po pitanju gradnje ! 1. faza krece u ponedeljak a to je izgradnja pomocnog igralista sa umjetnom travom! 2faza. koja nastupa za 15 dana je izrada izolacije na tribinama i postavljanje celicne konstrukcije za krov napokon,stolarija za apartmane teretanu i restoran je vec gotova stim sto se trebaju jos neke pregrade da urade!!! Radi se i kotlovnica za grijanje svih prostorija tj. i ostalo sto je vezano za grijanje pa cak i veliki rezervar (cisterna) za poterebe kluba po pitanju vode! Sve ovo je u planu da se realizuje tokom ove godine i pocetkom sledece!!! KO JE SRETNIJI OD MENE
![]()
![]()
!PS. EVO OSIME (KLOSO) I MI SE IMAMO CIME KURCIT
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.