NK Zvijezda Gradačac

Kvota
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kvota » 09 nov 2012, 18:39

Dzin je napisao/la:O Osime,imas li ogledalo kod kuce, :D :D , Hoce li se natkrivati cijela tribina ili samo dio iznad svlacionica?
Konstrukcije se kompletna radi u obliku skoljke poput Poljuda u Splitu i zbog te izmjene projekta se ovo malo oteglo!!!

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 09 nov 2012, 19:17

Kvota je napisao/la:
Dzin je napisao/la:O Osime,imas li ogledalo kod kuce, :D :D , Hoce li se natkrivati cijela tribina ili samo dio iznad svlacionica?
Konstrukcije se kompletna radi u obliku skoljke poput Poljuda u Splitu i zbog te izmjene projekta se ovo malo oteglo!!!
Drago mi cuti da je tako,ali nacita se svasta na forumu i sto jest i sto nije,jbg nije stadion u obliku skoljke,znaci samo krov,trebalo bi to da izgleda prelijepo.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 nov 2012, 19:47

eto samo da krene s bozijom pomocu.prioritet kod krova je da se bar do snijega pokrije dio gdje su svlacionice a ostalo moze i na proljece,tako sma ja cuo.jedva cekam prve slike
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 nov 2012, 20:15

http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5" onclick="window.open(this.href);return false;

ŠTA OČEKUJETE SUTRA???

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 nov 2012, 20:24

emir_dj je napisao/la:http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5

ŠTA OČEKUJETE SUTRA???
sta reci smo daje upisati 3 boda.sutra me nista ne interesuje ni igra ni prilike samo jedan je dovoljan.vjerujem i nadam se da ce momci imati motiva kao protiv sarajeva i zrinjskog i valjda znaju da je ovo jedna od vaznijih utakmica u ovoj polusezoni.mislim da smo kompletni sutra i neka nam je bog na pomoci ;)

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 nov 2012, 10:00

Milenković i ekipa Leotara optimistični.Očigledno nisu upratili trenutnu formu Zvijezde,gledaju tabelu.Lijepo je da je neko samouvjeren jer ga to debelo moze kostat.Milenkoviću,nisam siguran koliko ćes puta danas vaditi loptu iz svoje mreze ;) :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 nov 2012, 11:49

Uz malo srece danas lagano 3-0 ili 4-1, pod uslovom da leotar nebude igro bunker, a iako bude igro ako damo gol u prvih pola sata ovaj gore rezultat nece doc upitanje. Jbt dobra kvota na nas 1.75 :-)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 nov 2012, 13:36

0-1........

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 nov 2012, 13:38

terabajt je napisao/la:0-1........
Okrenut će Zvijezda. :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 10 nov 2012, 14:38

vatreni je napisao/la:Milenković i ekipa Leotara optimistični.Očigledno nisu upratili trenutnu formu Zvijezde,gledaju tabelu.Lijepo je da je neko samouvjeren jer ga to debelo moze kostat.Milenkoviću,nisam siguran koliko ćes puta danas vaditi loptu iz svoje mreze ;) :lol:
izgleda da su bili sa pravom oprimistični...

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 10 nov 2012, 14:43

I ja kreten stavim vas debile na listic, hajdi i jest vrijeme da više ispadnete u nizi rang .

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 nov 2012, 15:03

Tkanton je napisao/la:Uz malo srece danas lagano 3-0 ili 4-1, pod uslovom da leotar nebude igro bunker, a iako bude igro ako damo gol u prvih pola sata ovaj gore rezultat nece doc upitanje. Jbt dobra kvota na nas 1.75 :-)
Znači nije bilo sreće! :roll:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 10 nov 2012, 15:10

komentar utakmice
Zvijezda jalova, bez ideje, bez svjezine, bez morala, bez kvaliteta, bez ideje.Trener se takodje uklopio u sivilo ekipe, bez adekvatne zamjene, bez ideje, slabo do bola. Osim svega ovoga I sudija se uklopio svojim losim sudjenjem da nam ovaj poraz ucini jos gorcijim. Bez obzira na sve , podici se iz ovoga i pokusati nesto uraditi do sledece utakmice

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 nov 2012, 15:17

Čestitke Leotaru na zaluzenoj pobjedi.Igračima Zvijezde na borbenosti,dali su maksimum.Kuntiću,hvala ti sto si Zvijezdu već gurnuo u Prvu ligu.Idi u Suboticu i vodi nizeligase s kojim smo igrali prijateljske.Imaj bar imalo morala i stida,budi čovjek i povuci se.Treba imati obraza dizati pare nizasta.Trener nam je najslabiji dio tima i on je odgovaran za ovo sve gdje smo sada.Debili bi mogli skontat kako i sta je trebao uraditi za ovu bar utakmicu.Ne treba analiza u detalje.Valjda je danas konačno svima bilo jasno zasto smo na dnu tabele.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 nov 2012, 15:19

losa postavka zvijezde kuntic snosi svu krivicu za ovaj poraz.morao je bolje postavit igru sreda nula cista.sami smo sebe pobijedili i doveli u nezavidnu poziciju.sudenje necu komentarisatsami smo krivi ne napravit izradene akcije osim jednog ili dva suta nista se bolje nije moglo ni ocekivati.ostaje gorcina poslije jos jednog razocarenja

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 10 nov 2012, 15:26

NEMOJ KO DA BI KUNTICA KRITIKOVO! DOBAR JE ON.DOBAR. jbo vas on nikad ga nisam gotivio nit cu!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 nov 2012, 15:28

**** vas sve gadite mi se svi forumas zvjezdasi, sad kuntic nevalja a zaboravili ste sarajevo,velez, zrinski, tebi vatreni sve po spisku eto vam zapostavljeni mujica hebo vas on, kad malo pogledas u zadnji mjesec pa i vise odigrali su 5 fizicki veoma zahtjevne utakmice ovo je bilo za ocekivat mada sam mislio da cemo mi dobit 1-0

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 nov 2012, 15:35

Tkanton je napisao/la:**** vas sve gadite mi se svi forumas zvjezdasi, sad kuntic nevalja a zaboravili ste sarajevo,velez, zrinski, tebi vatreni sve po spisku eto vam zapostavljeni mujica hebo vas on, kad malo pogledas u zadnji mjesec pa i vise odigrali su 5 fizicki veoma zahtjevne utakmice ovo je bilo za ocekivat mada sam mislio da cemo mi dobit 1-0
seljačino jedna.sebi sve po spisku prvo pa onda drugim,jesi kulturan da se treba stidjeti sto ovakve primitivce imamo u gradu,fuj

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 10 nov 2012, 15:38

Tkanton je napisao/la:**** vas sve gadite mi se svi forumas zvjezdasi, sad kuntic nevalja a zaboravili ste sarajevo,velez, zrinski, tebi vatreni sve po spisku eto vam zapostavljeni mujica hebo vas on, kad malo pogledas u zadnji mjesec pa i vise odigrali su 5 fizicki veoma zahtjevne utakmice ovo je bilo za ocekivat mada sam mislio da cemo mi dobit 1-0
Tačno si seljačina mrtva.Ja ga nikad nisam ni gotivio nit cu! Ovo je njegova greska bila,postavka ekipe NULA! A sto se tice tvog lijepog izrazavanja imas MAHANJE ;) Kad bi Barcelonu pobjedio nebih ga gotivio :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 nov 2012, 15:47

Nah1d je napisao/la:
Tačno si seljačina mrtva.Ja ga nikad nisam ni gotivio nit cu! Ovo je njegova greska bila,postavka ekipe NULA! A sto se tice tvog lijepog izrazavanja imas MAHANJE ;) Kad bi Barcelonu pobjedio nebih ga gotivio :D
Nek sebi kući vodi Kuntića pa nek jedan drugog gotive u krevetu a ne da on i Kuntić ebu nas..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.