FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Iako smo u velikom zamahu i dalje smo prakticno bezopasni kad je u pitanju skok igra Boa,Badi,Dante i ostali moraju biti vise opasniji kod prekida.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Slozio bi se glede tih prekida, na tom segmentu jos poradimo i bicemo mnogo jaci, a i sad smo bas DOMiNACIJA
Bundesliga je sve jaca i jaca i nema lakih utakmica, svaka utakmica nosi sa sobom mnoge pripreme i mnoga razmisljanja na koji nacin doci do gola, taktike fazoni
Nije to mala stvar. Drago mi je da igramo ovako kak igramo, sjecam se prije 4-5 godina pa zadesi se po 4 kola odigramo igra ni na sta ne lici, pa kao trebaju nam novi igraci bla bla
Ali sad i da izgubimo neku utakmicu, opet smo ili bolji ili nismo imali srece, da nas je neko bas nadigrao nijee
Sutra protiv Frankfurta ne ocekujem ono pobjedu tipa 6-0 daleko od toga, vjerujem da cemo ih dobit ali 2-0
ili 2-1 nekako ce oni dat gol jedvaa
Slijedi nam ta utakmica pa cemo vidjet
pozz svima
Bundesliga je sve jaca i jaca i nema lakih utakmica, svaka utakmica nosi sa sobom mnoge pripreme i mnoga razmisljanja na koji nacin doci do gola, taktike fazoni
FC Bayern !!!!!
Zadnja izmjena: libje, dana/u 09 nov 2012, 20:28, ukupno mijenjano 3 puta.
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Kada čitaš, čitaj oba foruma.JetSet_Hantraga je napisao/la:Il' ja ne procitah sve, il' niko ne spomenu cudo, cudo nad cudima. Bayern dao gol iz slobodnjaka, Schweini dao gol iz slobodnjaka!
Nisam pretjerano obraćao pažnju na to (kontam mrkla noć, zamijenio nularicu sa onom pravomKlare je napisao/la: A divi mu avatara i nekakva adresa na njemu.
E nećeš vise.
Javi (ne onaj mutavi Španac
Evo naš drugar šećer je bio brži pa ti već odgovorio.Stefan Effenberg je napisao/la: Nego, mrsko mi guglati i tražiti što znači ovo "suhva me uhvatila"?
Ostatak tvog posta neću komentarisati, dovoljno je da mrdam glavom (gore - dole).
Uvidjeli su i oni taj problem pa su (konačno) počeli nešto raditi po tom pitanju.effe_sa je napisao/la: Bayernu je samo potrebno da poboljša igru kod prekida i postat će još ubojitiji i spremniji da bude još jači, pa i najjači u evropskim razmjerima.
Protekla sedmica je bila u znaku "slobodnjaka" (po priči insajdera) e sad je red da se malo pozabave kornerima, odnosno premoći u "luftu" (kao što Saurman kaže/ pa gdje si ti čovječe
Vom Jäger zum Gejagten
Uglavnom nema se vremena, pa onda uletim na mahove. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
Jos nista nije dogovoreno ali ono najbitnije je da je Hoeness rekao kako taj veliki investitor moze biti jedino iz Njemacke i kako bi najmanje morao ponuditi 100 milijuna eura.Znaci,nema nikakvih seikaRekordmeister je napisao/la:Uli Hoeneß najavio da je na pomolu novi veliki investitor u Bayernu.U slucaju da dodje do investiranja u Bayern,reko je Uli da ce u tom slucaju odmah isplatiti ostatak kredita za Allianz Arenu...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 3170_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Karl-Heinz Rummenigge: "Nisam sklon tome da kupujemo igrace samo da bi oslabili konkurenciju. Mi necemo kupovati igrace iz Dortmunda kako bi ih oslabili.
Karl-Heinz Rummenigge: "Nisam sklon tome da kupujemo igrace samo da bi oslabili konkurenciju. Mi necemo kupovati igrace iz Dortmunda kako bi ih oslabili.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Malo je 100 miljki za 9% kluba
**** tu cifu jednom rukom je potpises
ili 400 ili nista
ili 400 ili nista
Thomas Müller - Fußballgott
- anton 1983
- Kontakt:
Vidim da ti baš nisi upućen u rad našeg kluba...don_burza je napisao/la:Malo je 100 miljki za 9% kluba
ili 400 ili nista
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Kad vec bolje razmislim malo je i 400 miljki . U pitanju je poslednji bastion cistog i uzvisenog fudbala il kao sto bi ti reko SEXualnog 
Thomas Müller - Fußballgott
- gerdmuller
- Kontakt:
anton 1983 je napisao/la:don_burza je napisao/la:Malo je 100 miljki za 9% kluba
ili 400 ili nista
Vidim da ti baš nisi upućen u rad našeg kluba...[/quot
Ja koliko znam Audi je dionicar Bayerna koji ima udio od 10%. Adidas je 2002. godine kupio 10% dionickog drustva Bayern Munchen AG, a klub je taj novac iskoristio za gradnju Allianz Arene.A Audi je kupio 2,5 milijuna dionica po ukupnoj cijeni od 90 milijuna eura.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Jesi vidosecer je napisao/la:sto se tice stare ruske skole, moramo priznati da je ota klaretina bila u pravu.
kakvo citanje igre, kakav pregled, kakvi pasovi...
treba njega u prvi plan, pa onda da kažemo
Ali zato smo doveli Španjolca.secer je napisao/la: je loma okretniji i loma eksplozivniji, bio bi bolji od svajna.
Eno da je eksplozivniji, pa Tim je osigurač, ukratko da skratimo, ukratko samo da te pitam, je li bolji od Baskijca?
Bilderu dižeš li išta?
@Ševko, igrali smo protiv bunkera i igramo skoro uvijek, a ti ćeš sada poslije 2 poraza(jedan nebitan, drugi dobro nesretan) nama zadavati glavobolje kako Jupko ne zna, kako mora ići?
Jupko zna, dokazao je to, ukoliko osvoji koju titulu joša ja protiv njegovog ostanka ništa protiv nemam.
A sigurno da niko u ovm trenutku ne može tvrditi šta će s njim na kraju sezone da bude.
Za prošlu godinu mu se teško šta ima zamjeriti, iako titula nije bilo.
Za ovu sezonu sam nekako sigurniji no ikad, čak i ta LP je nešto do čega se može, ali
ukoliko ostanemo bez najvažnijeg igrača(kao prošle godine) situacija može da se mijenja, mijenja iz korijena,
al' opet čija je krivica što tu nije dovedena prava zamjena?
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
...KUPA.Hare_BvB je napisao/la:Sta ti je reci pametan insan. Dakle, njemacki prvak i viceprvak su glavni favoriti za osvajanje...
Dobro, moze vas se ubrojati medju medju 7-8 najboljih ekipa u LP. Eto, je l' vam to dosta, pa niste dzombe?
U BL nema favorita. Postoji samo novi prvak.
Jes, jes.Saurman je napisao/la:Iako smo u velikom zamahu i dalje smo prakticno bezopasni kad je u pitanju skok igra Boa,Badi,Dante i ostali moraju biti vise opasniji kod prekida.
Mora to puno bolje. Majku mu, pa zar ti 190 santima nije dovoljno da povremeno i postignes neki gol glavom?
Definitivno na treningu moraju vise paznje posvetiti ovom segmentu igre.
Sto kaze Poglavica:
A vala i penali su kriticni. Kako sam pozelio da imamo sigurnog izvodjaca, kod kojeg je penal 95% gol.geronimo je napisao/la:ne znači da defanzivci ne smiju učestovati.
Promaklo mi.geronimo je napisao/la:Kada čitaš, čitaj oba foruma. Neću da se ponavljam. Pa nisam papiga jbmu.
A ne bi skodilo da napises i 'vam', ne citaju svi onaj anam forum.
Sve osim nularice.Klare je napisao/la:Bilderu dižeš li išta?
Krenule su pohvale za tetku Timu sa svih strana.
A realno, nije to los igrac. Toliko iskustva ima u nogama, da i da je bio potpuni antitalenat, do sad bi naucio.
U tom slucaju:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
cuj ti henesa starog zelenasa
besplatna reklama u svim njemackim medijima
zna stari pijacar kako se radi radnja
ono, lik ne trazi sponzore kao sto traze drugi klubovi, nego onako indirektno pozove svapske gigante da svoju lovu uloze u bayern.
na osnovu dosad pokazanog meremo rec da je propala investicija tj. trenutno imamo bolje.
ali, isto tak triba bit reala i rec da ga ne smijemo pretjerano pod lupu sve dok ne odradi kompletne pripreme sa bayom.
al majku mu, kad pomislim da smo za novce koje ulozismo za njeg + lova data za mandzu mogli dovest falkaa
onda mi dojde da opsujem i henesa, i partiju, i trenera, pa cak i upravu koja uopce nij kriva

besplatna reklama u svim njemackim medijima
ono, lik ne trazi sponzore kao sto traze drugi klubovi, nego onako indirektno pozove svapske gigante da svoju lovu uloze u bayern.
ukratko da skratim i ukratko da ti odgovorimKlare je napisao/la:ukratko da skratimo, ukratko samo da te pitam, je li bolji od Baskijca?
na osnovu dosad pokazanog meremo rec da je propala investicija tj. trenutno imamo bolje.
ali, isto tak triba bit reala i rec da ga ne smijemo pretjerano pod lupu sve dok ne odradi kompletne pripreme sa bayom.
al majku mu, kad pomislim da smo za novce koje ulozismo za njeg + lova data za mandzu mogli dovest falkaa
onda mi dojde da opsujem i henesa, i partiju, i trenera, pa cak i upravu koja uopce nij kriva
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Znaci danas ponovo 4-5 komada
,nadam se da ce danas igraci biti onako pozitivno raspolozeni kao protiv hudog Lile,ona saltanja Robena i Riberya su bila odlicna,utrcavanja u prazan prostor i razbijanje protivnicke odbrane,to zelim gledati i danas
.Nego samo budala nebi investirala u finansijski najzdraviji klub na dunjaluku
.
Za danas prognoziram 4-5
komada bez primljenog
.
@ BavaracZenica
ajd plz promjeni slicicu, men se cini da je ista kao moja, ja sam prvi uzeo
,,nije to meni problem nego ja ne znam kako se to mijenja

Za danas prognoziram 4-5
@ BavaracZenica
ajd plz promjeni slicicu, men se cini da je ista kao moja, ja sam prvi uzeo
VOLIM BAYERN
- BavaracZenica
- Kontakt:
Moze bavarski bratee, mjenjam iz istih stopa hehisakovich je napisao/la:Znaci danas ponovo 4-5 komada,nadam se da ce danas igraci biti onako pozitivno raspolozeni kao protiv hudog Lile,ona saltanja Robena i Riberya su bila odlicna,utrcavanja u prazan prostor i razbijanje protivnicke odbrane,to zelim gledati i danas
.Nego samo budala nebi investirala u finansijski najzdraviji klub na dunjaluku
.
Za danas prognoziram 4-5komada bez primljenog
.
@ BavaracZenica
ajd plz promjeni slicicu, men se cini da je ista kao moja, ja sam prvi uzeo![]()
,,nije to meni problem nego ja ne znam kako se to mijenja
![]()
ja sam vec rekao sto se tice danasnje utakmice mislim da nece biti sad neka rokacina maximalna al pobjeda sigurno
FC Bayern !!!!!
Njet! Odmara.ceze je napisao/la:Jel igra Mandzukic danas ?
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Ribéry - Pizarro
Bank: Starke, van Buyten, Rafinha, Tymoshchuk, Shaqiri, Müller, Mandžukić
Vom Jäger zum Gejagten
Pozdravljam sva Bavarce na najboljem pdf-u
I evo nam moguceg sastava za danas:

S druge strane, Kicker predvidja da Pizarro igra u spicu. A navodno se Mario oporavio od prehlade tako da ostaje da se vidi dali ce zaigrati.
Evo jedan link za live stream http://liveutakmice.****/p/chanel5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za slucaj da ne moze, ovdje ih uvijek ima vise http://www.****sports.eu/sports/football.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I evo nam moguceg sastava za danas:

S druge strane, Kicker predvidja da Pizarro igra u spicu. A navodno se Mario oporavio od prehlade tako da ostaje da se vidi dali ce zaigrati.
Evo jedan link za live stream http://liveutakmice.****/p/chanel5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za slucaj da ne moze, ovdje ih uvijek ima vise http://www.****sports.eu/sports/football.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 10 nov 2012, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo bi mogla biti utakmica u kojoj bi se mogao Javi Martinez pokazati lijepo, i tako opravdati jedan dio ulozenog novca.
A isto tako ocekujem Pizzara u pocetnom sastavu umjesto Mandze, zasluzio je svojim nastupom u ligi prvaka to sigurno!
A isto tako ocekujem Pizzara u pocetnom sastavu umjesto Mandze, zasluzio je svojim nastupom u ligi prvaka to sigurno!
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.