Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

vedofeelgood
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la vedofeelgood » 09 nov 2012, 18:01

Bas tako Pajo :?

Svaka nova povreda, nesto novo otkrijemo o ovim bogaljima iz medicinskog osoblja, stvarno bi bilo postenije da nam kazu da ce se vratiti do kraja novembra barem, nego ovako :(
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 nov 2012, 18:20

Bolji bi ja bio doktor od njih.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

paranojafredy
Kontakt:

Post Postao/la paranojafredy » 09 nov 2012, 19:00

Arsenal ce proigrat,samo polako ne trebate gubit vjeru.Arsenal je postena ekipa
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 nov 2012, 19:53

Kada u Arsenalu kazu da je povredjen 3 sedmice misli se na 3 mjeseca... Ne znam dali je samo to zbog medicinskog osoblja... Vjerovatno ima veze i sa treninzima kojima ih Wenger izlaze a njima ocigledno ne odgovaraju... Vidjecemo...

Arnele ne bih se ja slozio sa tobom... Jenki jeste buducnost ali nije Sagna jos za baciti... Pa ako hocemo nesto da uzmemo moramo da imamo i iskusnije igrace u ekipi...

Danasnje spekulacije tvrde da smo zainteresovani za lijevog beka PSVa, Jetra Willemsa. Kao i da su se satro ukljucili u trku sa Unitedom za Celticovog Victora Wanyamae...
EDIT: I umalo da zaboravim, navodno su stupili u kontakt sa Bilbaom oko pregovora za Llorentea.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 09 nov 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 09 nov 2012, 19:53

Dobra vijest je da se Wojo vratio,ako se ne varam veceras bi trebao odigrati jednu utakmicu za rezerve,ako ne sutra onda sljedecu tekmu ga ocekujem medju stativama..

a za Gibbsa i Diabya stvarno nemam rijeci,sramota....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 09 nov 2012, 19:57

Orion87 je napisao/la:Dobra vijest je da se Wojo vratio,ako se ne varam veceras bi trebao odigrati jednu utakmicu za rezerve,ako ne sutra onda sljedecu tekmu ga ocekujem medju stativama..

Igrale su danas rezerve, protiv West Hama čini mi se. Izgubili 2:1, za nas Gnabry dao gol ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 09 nov 2012, 20:23

TheVerminator je napisao/la:
Orion87 je napisao/la:Dobra vijest je da se Wojo vratio,ako se ne varam veceras bi trebao odigrati jednu utakmicu za rezerve,ako ne sutra onda sljedecu tekmu ga ocekujem medju stativama..

Igrale su danas rezerve, protiv West Hama čini mi se. Izgubili 2:1, za nas Gnabry dao gol ;)
Haj provjeri informaciju,ono jel da vidimo jel Wojo branio...?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 09 nov 2012, 20:25

Orion87 je napisao/la:
TheVerminator je napisao/la:

Haj provjeri informaciju,ono jel da vidimo jel Wojo branio...?
http://www.arsenal.com/match-menu/17344 ... tab=report" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 nov 2012, 20:43

Stvarno mislim da je Eisfeld zasluzio da zaigra za prvi tim, ne moze biti gori od Ramseya al nikako. Ne kontam zasto Wenger forsira Aarona, i nikad necu to shvatiti. Vrijeme je za promjene, nek zrtvuje ovu sezonu, kao sto to rade u Liverpoolu, al nek dadne vise sansu ovim 'mladjim' igracima, bolje i to nego da gledam ove vucibatine po terenu, koje se za svoje mame ne bi oznojile. Znam ja sta ja problem s njima, nisu se nikad napatili u zivotu, Arsenal ih kao 13-godisnjake dovede, sve im da u zivotu i kad treba da kasnije se oduze za to, oni nisu sposobni jer ne znaju sta je pravi rad i zalaganje. Pogledajte primjer Fergija, i za to mu svaka cast, kako je pronasao malog Chicharita, nema sta taj momak nije prosao u zivotu, cista patnja, i svaka mu cast sto je istrajao i zato kad dobije priliku taj je momak nikad nece tako olako shvatiti i dat ce 120% svojih mogucnosti samo da bi pokusao da vrati za to ukazano povjerenje. Postovanje je cudna stvar, a u Arsenalu toga najmanje ima ;) Toliko. Pozdrav
Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 nov 2012, 21:58

vedofeelgood je napisao/la:Stvarno mislim da je Eisfeld zasluzio da zaigra za prvi tim, ne moze biti gori od Ramseya al nikako. Ne kontam zasto Wenger forsira Aarona, i nikad necu to shvatiti. Vrijeme je za promjene, nek zrtvuje ovu sezonu, kao sto to rade u Liverpoolu, al nek dadne vise sansu ovim 'mladjim' igracima, bolje i to nego da gledam ove vucibatine po terenu, koje se za svoje mame ne bi oznojile. Znam ja sta ja problem s njima, nisu se nikad napatili u zivotu, Arsenal ih kao 13-godisnjake dovede, sve im da u zivotu i kad treba da kasnije se oduze za to, oni nisu sposobni jer ne znaju sta je pravi rad i zalaganje. Pogledajte primjer Fergija, i za to mu svaka cast, kako je pronasao malog Chicharita, nema sta taj momak nije prosao u zivotu, cista patnja, i svaka mu cast sto je istrajao i zato kad dobije priliku taj je momak nikad nece tako olako shvatiti i dat ce 120% svojih mogucnosti samo da bi pokusao da vrati za to ukazano povjerenje. Postovanje je cudna stvar, a u Arsenalu toga najmanje ima ;) Toliko. Pozdrav
to je radio godinama :mrgreen:
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 nov 2012, 22:18

@Nedime nije, jer je tu uvijek bilo igraca koje je bez potrebe forsirao (to mislim na one starije i glupe igrace, koji ne znam wtf koji ce racku u arsenalu uopste). Ne zelim da gledam ovakav Arsenal vise, il nek ide il nek mjenja nesto, krajnje je vrijeme doslo, ovo nije vise 21. vijek, ovo je 21.+ vijek, stvari su se promjenile u odnosu na pocetak ovog stoljeca i njegovu politiku fudbalsku
Arsene Wenger

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 09 nov 2012, 22:22

Kritikujete Wengera,pomalo cudno.Arsenal ce ponovo igrati u LP naredne sezone u to sam ubjedjen.Tim koji je izgubio Songa,Cesca,RVP-a,u kratkom vremenskom periodu solidno se drzi.Wenger je tu najmanje kriv,jer koji trener bi zelio da ostane bez tako vaznih igraca?
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 09 nov 2012, 22:49

slika

Jackie volim te k'o brata svog matere mi

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 nov 2012, 22:54

15 golova
12 asistencija
25 odigranih utakmica
5 puta proglasen igračem utakmice
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 nov 2012, 22:57

Yebala te liga šampiona, više sad volim da se ne plasiraju tamo. Nema hajra od ovoga bolan nema, postajem bas wenger anti fan eto sta postajem :? :?
Arsene Wenger

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 nov 2012, 23:29

vedofeelgood je napisao/la:Stvarno mislim da je Eisfeld zasluzio da zaigra za prvi tim, ne moze biti gori od Ramseya al nikako. Ne kontam zasto Wenger forsira Aarona, i nikad necu to shvatiti. Vrijeme je za promjene, nek zrtvuje ovu sezonu, kao sto to rade u Liverpoolu, al nek dadne vise sansu ovim 'mladjim' igracima, bolje i to nego da gledam ove vucibatine po terenu, koje se za svoje mame ne bi oznojile. Znam ja sta ja problem s njima, nisu se nikad napatili u zivotu, Arsenal ih kao 13-godisnjake dovede, sve im da u zivotu i kad treba da kasnije se oduze za to, oni nisu sposobni jer ne znaju sta je pravi rad i zalaganje. Pogledajte primjer Fergija, i za to mu svaka cast, kako je pronasao malog Chicharita, nema sta taj momak nije prosao u zivotu, cista patnja, i svaka mu cast sto je istrajao i zato kad dobije priliku taj je momak nikad nece tako olako shvatiti i dat ce 120% svojih mogucnosti samo da bi pokusao da vrati za to ukazano povjerenje. Postovanje je cudna stvar, a u Arsenalu toga najmanje ima ;) Toliko. Pozdrav
I ja sam mnogo razmisljao cemu toliko forisranje Ramseya i dosao sam do zakljucka da je Aaronova mater teska riba na koju Wenger silji tako da zato forsira ovoga kljakavca!!!
Mislim, nakon onoga sta mu je Soukros uradio dobro i da hoda. Da nije bilo tog nesretnog loma sigurno bi bilo nesto od njega ali ovako samo patnja i za njega i nas... Covjek mu je sjebo karijeru i gotovo. Medjutim, on je jos relativno mlad. Mozda za koju godinu se i oslobodi i pocne pruzati prave partije? Ali do tada, ako se to ikada i desi, mi mozemo svi izluditi... Neka ga salje na pozajmicu ili sansa ali na kasiku... On da bude kljucan sada ne moze sigurno... Milsim moze ali na stetu kluba sto se i pokazuje...
Takodje ni meni nije jasno koji ku**c ne forisra Eisfelda i Gnabrya... Ne moraju igrati oni neku zapazenu ulogu kao sto igra onaj Starling (ili kako vec se zove) u Liverpoolu nego da im daje po zadnjih 10 minuta... Tako je prije radio i napravio masu dobrih igraca ali sada kao da se i on zasitio svega?!?!?!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 nov 2012, 23:46

Zato i kazem, neka ide ili neka pravi radikalne promjene. Sad sam i zvanicno anti Wenger fan !
Arsene Wenger

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 09 nov 2012, 23:50

anell je napisao/la:slika
Vratio se treninzima :D
nikad više neće biti kao prije kad je imao obe ruke :geek:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 nov 2012, 00:14

Slucajno nadjoh, mozda se nekom gunneru svidi :)

http://upic.me/i/jb/genxr-vert.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

inace, ko je na slici !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 nov 2012, 00:16

vedofeelgood je napisao/la:Zato i kazem, neka ide ili neka pravi radikalne promjene. Sad sam i zvanicno anti Wenger fan !
Joj znas i sam da niko normalan nebi dosao ako profesor ode??? :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.