JesteZZtop10 je napisao/la:Je li nam odblokiran racun i jesu li legle pare od evrope ove godine sto smo zaradili?
Ne znam
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
JesteZZtop10 je napisao/la:Je li nam odblokiran racun i jesu li legle pare od evrope ove godine sto smo zaradili?
Pare od evropskih utakmica se na kraju sezone dijele ja mislimZZtop10 je napisao/la:Je li nam odblokiran racun i jesu li legle pare od evrope ove godine sto smo zaradili?
Gdje se djele da stanem u red majka mu staraKosevskoHill je napisao/la:Pare od evropskih utakmica se na kraju sezone dijele ja mislimZZtop10 je napisao/la:Je li nam odblokiran racun i jesu li legle pare od evrope ove godine sto smo zaradili?
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofejnedaTM je napisao/la:moze li neko postaviti ono time since fk sarajevo won their last trophy ? nemogu nikako da nadjem...
Nagrade se raspodjeljuju po zavrsetku UEFA klubskih takmicenja.. Odprilike krajem petog mjeseca.. Bar je tako do sada bilo..ZZtop10 je napisao/la:Je li nam odblokiran racun i jesu li legle pare od evrope ove godine sto smo zaradili?
o čemu ti sviju ti ?Sarajlijc@ je napisao/la:Koji debil stavi i nas i vas u 13:00![]()
![]()
sad na sportu na ftv bilo da i mi igramo u nedelju u 13:00bagrcavi je napisao/la:o čemu ti sviju ti ?Sarajlijc@ je napisao/la:Koji debil stavi i nas i vas u 13:00![]()
![]()
To tetka Zilha dijeli uz vruć somunSarajlijaTM je napisao/la:Gdje se djele da stanem u red majka mu staraKosevskoHill je napisao/la:Pare od evropskih utakmica se na kraju sezone dijele ja mislimZZtop10 je napisao/la:Je li nam odblokiran racun i jesu li legle pare od evrope ove godine sto smo zaradili?
mustuluk je napisao/la:Igramo i sa Velezom 100. utakmicu u prvenstvu!!!
za svaku pohvalu...
evo i ukupne statistike:
ukupno prvenstvenih utakmica: 99
pobijeda Želje.....................48
neriješenih utakmica.............23
pobijeda Velež.....................28
gol razlika..........................155-118 +37 u korist Želje
ukupno prvenstvenih utakmica na Grbavici: 39
pobijeda Želje...................................32
neriješenih utakmica...........................8
pobijeda Velež...................................4
gol razlika........................................91-31 +60 u korist Želje
greska u koracima... nisu 8 remija, nego 3zeljocity je napisao/la:mustuluk je napisao/la:Igramo i sa Velezom 100. utakmicu u prvenstvu!!!
za svaku pohvalu...
evo i ukupne statistike:
neriješenih utakmica...........................8
Jarane ovaj drugi dio ti nevalja, 32 tekme na Grbavici mi slavili 32 puta, 8 nerijesenih i 4 poraza??
o da vi cete kao time nesto promjeniti Boze moj manijacima se ne svidja sto se baklje ne smiju paliti sad ce i UEFA dopustiti to jer hej manijaci se bune... daj ba ne budite debili i kreteni ko god je zapali ne voli svoj klub, a nemojte mi prica kako idu na gostovanja odvajaju od usta nista im ne daje za pravo da nanose sttu klubuBata_Barata je napisao/la:Evo da podebljam. Pale se i palit ce se ! Jel udure ?
koji bolid.Bata_Barata je napisao/la:Evo da podebljam. Pale se i palit ce se ! Jel udure ?
Greskica ispravljena.........jovanmaksimovic je napisao/la:greska u koracima... nisu 8 remija, nego 3zeljocity je napisao/la:mustuluk je napisao/la:Igramo i sa Velezom 100. utakmicu u prvenstvu!!!
za svaku pohvalu...
evo i ukupne statistike:
neriješenih utakmica...........................3
Jarane ovaj drugi dio ti nevalja, 32 tekme na Grbavici mi slavili 32 puta, 8 nerijesenih i 4 poraza??
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, f16 i 10 gostiju.