SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- majestic24
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Jos samo bod i titula je nasa!!! Sta osvaja sampion??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Peharmajestic24 je napisao/la:Jos samo bod i titula je nasa!!! Sta osvaja sampion??
mi se selimo laganice u nizi rang, sta ces...bolje se nije moglo
ovim putem trazim novog igraca, koji ce biti redovan, da zamjeni emira kojeg na zalost nema nikako.
uslov: da zna iz svake pozicije zabiti gol, nogom, glavom, petom, koljenom, gujicom - za uzvrat - ne mora se vracati nazad na svoju polovicu
...i nek' bar malo voli bayern
riberyja cu nekako zalijeciti (redovno budjenje putem pp - ovaj put na vrijeme)
ps: evo ovaj cartman mi izgleda kao iskusan igrac ...transfer? je l' moguc odmah ili u sljedecoj sezoni?
Vom Jäger zum Gejagten
-
LeBronJamesKing
geronimo je napisao/la:Peharmajestic24 je napisao/la:Jos samo bod i titula je nasa!!! Sta osvaja sampion??![]()
mi se selimo laganice u nizi rang, sta ces...bolje se nije mogloemir je odigrao u vrh glave 3 puta, ribery...ah, poznata prica sa ozljedama, tako da sam ja nemali broj puta morao sam igrati
![]()
ovim putem trazim novog igraca, koji ce biti redovan, da zamjeni emira kojeg na zalost nema nikako.
uslov: da zna iz svake pozicije zabiti gol, nogom, glavom, petom, koljenom, gujicom - za uzvrat - ne mora se vracati nazad na svoju polovicuzelimo expresan povratak u elitu!
...i nek' bar malo voli bayern![]()
riberyja cu nekako zalijeciti (redovno budjenje putem pp - ovaj put na vrijeme)![]()
ps: evo ovaj cartman mi izgleda kao iskusan igrac ...transfer? je l' moguc odmah ili u sljedecoj sezoni?
geronimo jedino sto volim u bajernu su robben i toni donekle pa posto je robben pojacao bajern ja bih mogao ovu tvoju ekipu isplati ce ti se a te vratim u prvu ligu!
U ime Gospodara...
- majestic24
- Kontakt:
Ja jos nisam potpisao novi ugovor. Jos mi ga nisu ponudili,ocigledno nisu zadovoljni samnom... c c cgeronimo je napisao/la:Peharmajestic24 je napisao/la:Jos samo bod i titula je nasa!!! Sta osvaja sampion??![]()
mi se selimo laganice u nizi rang, sta ces...bolje se nije mogloemir je odigrao u vrh glave 3 puta, ribery...ah, poznata prica sa ozljedama, tako da sam ja nemali broj puta morao sam igrati
![]()
uslov: da zna iz svake pozicije zabiti gol, nogom, glavom, petom, koljenom, gujicom - za uzvrat - ne mora se vracati nazad na svoju polovicuzelimo expresan povratak u elitu!
...i nek' bar malo voli bayern![]()
riberyja cu nekako zalijeciti (redovno budjenje putem pp - ovaj put na vrijeme)![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Hajd' ako mislis da mozes biti redovan, nastavljas sa nama igrati.Emir_ZENICA je napisao/la:Ja stvarno nisam mogao ...imao sam problema...sa internetom
U protivnom, bicu prinudjen da trazim nesto po transfermarktu
Vom Jäger zum Gejagten
Nista, Virto i Sile, zao mi je jbg, ja sada udjoh da tipujem, kad proslo jedno kolo..Tipovacu evo danas, da ne ispastate vi kao redovan tim, pronadjite nekoga ko je redovan na netu jbg 
Čekićari 'till I Die
Čekićari 'till I Die
Support Velez, It's logical! ★
Ma nista mi ne mjenjamoMont0 je napisao/la:Nista, Virto i Sile, zao mi je jbg, ja sada udjoh da tipujem, kad proslo jedno kolo..Tipovacu evo danas, da ne ispastate vi kao redovan tim, pronadjite nekoga ko je redovan na netu jbg
Čekićari 'till I Die
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Emire, ti opet ne igras
jeste da je beznacajna utakmica za nas
ali pomozimo cekicarima da dodju do naslova 
Vom Jäger zum Gejagten
uuh rezultati za sad:
joint fc - red bavarian 2-1, oba gola ja dao
cekicari- mislish 1-1
bice jos interesantno posto ce se konacni rezultati tek sutra saznati
joint fc - red bavarian 2-1, oba gola ja dao
cekicari- mislish 1-1
bice jos interesantno posto ce se konacni rezultati tek sutra saznati
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Emire, ti opet ne igrasjeste da je beznacajna utakmica za nas
ali pomozimo cekicarima da dodju do naslova
dao sam gol
A C A B !
Zahvaljujuci izvanrednom dino-92 ekipa Joint_fc je pred osvajanjem titule u drugoj sezoni sportsport.ba lige.Mada je jos sve otvoreno jer danas i domacini i gosti imaju po jednu utakmicu ali po trenutnim rezultatima novi drugoligasi su Red Bavarian i Zadnja Klupa dok u baraz za ostanak u osam najbolji ide Crazy Legs.Ali kao sto reko jos nije gotovo i danas se mnogo toga moze promjeniti.Svim timovima zelim srecu ali nazalos neko mora i ispasti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
mi smo osiguali titulu definitivno. red bavarian nemoze nam dati vise od jednog gola, znaci najgori moguci rezultat za nas je nerjeseni, sto znaci da bi cekicari morali pobjediti a najmanje 2 gola razlike, posto imaju losiju gol razliku, a i to je nemoguce posto su na preostali par tipovali razlicite rezultate.
dakle titula je nasa, moja prva sezona i odma prvak
dakle titula je nasa, moja prva sezona i odma prvak
i cekicari na kraju jos izgubili, tako da cemo na konacnom poredku imati finih 5 poen prednost na vice-prvaka, a kad bi se brojao direktan duel, drugu poziciju bi zauzeo mislish united.
ja sam od nasih 24 golova dao trecinu, dakle 8, i to u 12 odigranih kola. sto je fin prosjek.
prvu ligasku sezonu sam zavrsio odma sa titulom, a sad cemo da vidimo sta ce bit u kupu.
ja sam od nasih 24 golova dao trecinu, dakle 8, i to u 12 odigranih kola. sto je fin prosjek.
prvu ligasku sezonu sam zavrsio odma sa titulom, a sad cemo da vidimo sta ce bit u kupu.
Sretno mojoj ekipi u nastavku prvenstva, vaš bivši kapiten je uz vas.
gero, jesmo l' to ispali u cvajtu, hahahahahahahaha. joj jesmo levati, hahahahahahaha
vraticemo se mi u velikom stilu
vraticemo se mi u velikom stilu
- bistrikboy
- Kontakt:
Cestitke sampionu 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Cestitke Jointu,kad se uzme u obzir u koliko samo tekmi nismo bili kompletni mora se reci da je ovo veliki uspjeh za nas team 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Ne kontam ovaj kup sistem odigravanja, je li trebam tipovati sve utakmice ili samo prve (regularne), imaju još produžetci i penali??

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.