NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Evo dosadašnjeg omjera s Rudarom:
24.03.2012 D2BH Rudar Kakanj 1-0 Bratstvo Gračanica
27.08.2011 D2BH Bratstvo Gračanica 1-1 Rudar Kakanj
07.03.2009 D2BH Rudar Kakanj 0-0 Bratstvo Gračanica
16.08.2008 D2BH Bratstvo Gračanica 2-2 Rudar Kakanj
16.05.2008 D2BH Bratstvo Gračanica 1-0 Rudar Kakanj
27.10.2007 D2BH Rudar Kakanj 3-1 Bratstvo Gračanica
Isčupali smo samo jednom bod u Kaknju, s tim da moram reći da je ranijih sezona Rudar konkurisao za PL.
Sad su im bodovi potrebni kako bi mirnije čekali proljeće, i biće teško do bodova u Kaknju (biće jedno 10 kartona najmanje i navlačenja za domaćina).
Ako hoćemo prvo mjesto na kraju polusezone moramo dobiti i u Kaknju i kući Viteza ovo će i pokazati kolike su nam ambicije i snaga ekipe.
Treba krenuti otvoreno odma od prve minute i pokušati pritiskom ostvariti nešto, jer smo trenutno sigurno jača ekipa.
24.03.2012 D2BH Rudar Kakanj 1-0 Bratstvo Gračanica
27.08.2011 D2BH Bratstvo Gračanica 1-1 Rudar Kakanj
07.03.2009 D2BH Rudar Kakanj 0-0 Bratstvo Gračanica
16.08.2008 D2BH Bratstvo Gračanica 2-2 Rudar Kakanj
16.05.2008 D2BH Bratstvo Gračanica 1-0 Rudar Kakanj
27.10.2007 D2BH Rudar Kakanj 3-1 Bratstvo Gračanica
Isčupali smo samo jednom bod u Kaknju, s tim da moram reći da je ranijih sezona Rudar konkurisao za PL.
Sad su im bodovi potrebni kako bi mirnije čekali proljeće, i biće teško do bodova u Kaknju (biće jedno 10 kartona najmanje i navlačenja za domaćina).
Ako hoćemo prvo mjesto na kraju polusezone moramo dobiti i u Kaknju i kući Viteza ovo će i pokazati kolike su nam ambicije i snaga ekipe.
Treba krenuti otvoreno odma od prve minute i pokušati pritiskom ostvariti nešto, jer smo trenutno sigurno jača ekipa.
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije da će se ako bog da HULIGANI vratiti na tribine,
kada se bude igrala zadnja utakmica jesenjeg dijela sezone
To smo čekali !!!

To smo čekali !!!

-
- Kontakt:
Hajd makar nestoSlobodanpad1945 je napisao/la:Najvjerovatnije da će se ako bog da HULIGANI vratiti na tribine,
To smo čekali !!!

Meni je i onaj prijedlog naziva ŠKORPIONI, bio dobar, nekako za.ebano zvuci.... 

Bratstvo do groba....
To sam ja stari moj reko jos prije 5-6 godina...pitaj Amara Kamarica, Tarika Bubku il kako su ga vec zvali...kad je bratstvo tek ulazilo prvi put u Prvu federalnu...al eto haman je vise simbolicno da "MaroCanci" budu navijaci Gracanickog tima jer ima Maroko mahala, nego Skorpioni...oni koji su prvi stali u odbranu carsije..ElWeddo23 je napisao/la:Meni je i onaj prijedlog naziva ŠKORPIONI, bio dobar, nekako za.ebano zvuci....
Volio bi da naprave anketu na BKC ili negdje da se pitaju ljudi koje bi ime trebalo da bude...
Huligani su bili dobri ali su i pravili probleme da bi se bas pokazali kao huligani...
Ime Skorpioni sam predlozio jos prije 5-6 godina iz razloga sto su oni bili branitelji grada i koji su stali tu uz grad da pomognu na koji god nacin mogu....tako treba da se zove i grupa navijaca koja ne samo da ce navijat neko podrzat tim na svaki moguci nacin...pa cak i organizovat ciscenje stadiona...prikupljanje sredstava za humanitarne svrhe u ime kluba i tako dalje...
-
- Kontakt:
Kakve ima veze kako se zovu, a može bit i više navijačkih grupa zasad sto da ne. 

-
- Kontakt:
Upravo tako.Sada eto Huligani hoće da podrže fudbalere Bratstva i da napokon i mi imamo jednu PRAVU navijačku skupinu.zeljogracanica je napisao/la:Kakve ima veze kako se zovu, a može bit i više navijačkih grupa zasad sto da ne.

-
- Kontakt:
Šta mislite o utakmici u Kaknju, ja sam mišljenja da tamo nebi mogla ni Barcelona dobiti ovo kolo
Osim ako nebudemo bolji jedno 5 puta od njih i sudija.

-
- Kontakt:
Po mom mišljenju, mislim da bi naši trebali opušteno igrati ovu utakmicu, kako bi se sačuvali od žutih i crvenih kartona pred meč sa Vitezom.S druge strane, mogu ići i na sva tri boda, ali to može biti mač sa dvije oštrice.zeljogracanica je napisao/la:Šta mislite o utakmici u Kaknju, ja sam mišljenja da tamo nebi mogla ni Barcelona dobiti ovo kolo![]()
Više bi profitirali kada bi izgubili u Kaknju, a ovdje pobijedili Vitez, nego kada bi sada odnijeli bodove, a kod kuće odigrali neriješeno.Ali, s obzirom da ćemo imati 17.11.2012 novi nastup Huligana, u Kaknju možemo jurišati i na tri boda.Sve je moguće

Mozete makar bod izvuc iz lose ekipe Kaknja, uvijek su bili neugodan protivnik, ali losa im je ova sezona..Bili su na pocetku konkurenti sigurno za PL i uvijek ce biti, ali opet uvijek se moze izvuc bod/ovi, zavisi od dana, terena i sudije se cak mogu pobijedit !! Sretno vam..Slobodanpad1945 je napisao/la:Po mom mišljenju, mislim da bi naši trebali opušteno igrati ovu utakmicu, kako bi se sačuvali od žutih i crvenih kartona pred meč sa Vitezom.S druge strane, mogu ići i na sva tri boda, ali to može biti mač sa dvije oštrice.zeljogracanica je napisao/la:Šta mislite o utakmici u Kaknju, ja sam mišljenja da tamo nebi mogla ni Barcelona dobiti ovo kolo![]()
Više bi profitirali kada bi izgubili u Kaknju, a ovdje pobijedili Vitez, nego kada bi sada odnijeli bodove, a kod kuće odigrali neriješeno.Ali, s obzirom da ćemo imati 17.11.2012 novi nastup Huligana, u Kaknju možemo jurišati i na tri boda.Sve je moguće
ko je najavio da ce doci huligani? 

Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...
-
- Kontakt:
Ideja organizovana od 15-20 momaka uzrasta od 18-22 godine.Azrail je napisao/la:ko je najavio da ce doci huligani?
Imaju u cilju da kao ponovo pokrenu JAKU navijačku skupinu za razliku od ove koju (imamo) nemamo sada.
Vjerovatno će sljedeće sedmice biti više informacija o tome

Obavijestite admina ove stranice http://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false; za tu navijačku skupinu !!
Mogu oni obavijestit fanove za to itd.... Mislim na vođu te nove skupine.
http://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogu oni obavijestit fanove za to itd.... Mislim na vođu te nove skupine.
http://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Gracanlija nemaa, svi na vaseru..

juriš na Kakanj, nek se ostave nogometa, nek igraju odbojku a nama puste tricu pa da mezetimo u zadnjem kolu protiv Viteza
Forza Bratstvo - Forza žuto-plavi
Undici stelle - ACM 1899
Komšije sl. 2 kola obje pobjede, zar ne? - Evo ja ću malo uraniti i čestitati Vam na prvom mjestu na kraju jesenjeg djela sezone! 

Nadat je se pobjedama u zadnja dva kola , iz tvojih usta u bozije usiCasp3r je napisao/la:Komšije sl. 2 kola obje pobjede, zar ne? - Evo ja ću malo uraniti i čestitati Vam na prvom mjestu na kraju jesenjeg djela sezone!

Gojko Velicanstveni
-
- Kontakt:
Sutra valja odigrati najbolju utakmicu u sezoni ako hoćemo 3 boda, Rudaru gori pod nogama moraju dobiti iako su oslabljeni mnogo u srednjem redu.
Ko zna ako nebude navlakuše sudijske i ne pusti grubu igru domaćina možda bude prva pobjeda Bratstva u Kaknju
Ko zna ako nebude navlakuše sudijske i ne pusti grubu igru domaćina možda bude prva pobjeda Bratstva u Kaknju

baltazar1 je napisao/la:juriš na Kakanj, nek se ostave nogometa, nek igraju odbojku a nama puste tricu pa da mezetimo u zadnjem kolu protiv Viteza

I iz tvojih usta u Bozije usiNKB je napisao/la:Nadat je se pobjedama u zadnja dva kola , iz tvojih usta u bozije usiCasp3r je napisao/la:Komšije sl. 2 kola obje pobjede, zar ne? - Evo ja ću malo uraniti i čestitati Vam na prvom mjestu na kraju jesenjeg djela sezone!, sve najbolje i Radnickom koji sada igra kao mi Prve sezone kad smo nastupali u Prvoj Federalnoj ligi prvih par kola dno a zavrsili na 4 mjestu , i vidim da cete i vi tako ako ne i bolje
![]()
![]()

I ja cu vama pozelit srecu do kraja